- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ayyy Allah korusun güzelimm bir dr gitseydin3 gündür sağ topuğuma ara ara değişik bir sancı giriyor , topuk dikeni falan mı acaba
bir o eksikti çünkü
3 gündür sağ topuğuma ara ara değişik bir sancı giriyor , topuk dikeni falan mı acaba
bir o eksikti çünkü
Bu Ruslar geneli Rus yanii artık bikini üsetlerini kullanıyorlar:))) fakat tangaya hala devam çok güzel bir ırk gerçekten :)))
Barmene bunlar ne içiyor dedim abla onlar çok karıştıtıyor bişey olmuyor bunlara dedi bende bu akşam votka deneyim diyorum meraktanda ....:)
Güüüü naaaayyy dııııııın
Ayy inşallah topuk diken değildir. .ne çektim ben.. sonra bir mucize oldu ve iyileşti..:)3 gündür sağ topuğuma ara ara değişik bir sancı giriyor , topuk dikeni falan mı acaba
bir o eksikti çünkü
Bu Ruslar geneli Rus yanii artık bikini üsetlerini kullanıyorlar:))) fakat tangaya hala devam çok güzel bir ırk gerçekten :)))
Barmene bunlar ne içiyor dedim abla onlar çok karıştıtıyor bişey olmuyor bunlara dedi bende bu akşam votka deneyim diyorum meraktanda ....:)
Tünaydın lolaxx :)
Ayy inşallah topuk diken değildir. .ne çektim ben.. sonra bir mucize oldu ve iyileşti
Evet güzel ırk gerçekten. .erkeklerin de iş yok ama kadınlar şahane. .
Haha dene bakalım votkayi, vişneyle dene :)
Sonra gaza gelip tangayı çekmeyesin üstüne. .
Sizin ahretlik mod off galiba
Insan ahretligine boyle tavsiye verirmi
Bonus nasıl gidiyor kuzum
Seninle gurur duyduğumu söylemişmiydim. .
Elif ve gunışıği yla rakiptiniz dimi.:))
Yok haftaya ins. Ben bakim bu haftaki rakibemle napicam baya iyi menuler yaziyo valla.
Bugun listeye uymiycam istemiyorum ama disinada cikmiycam.
Serseri yeme seklinden sonra boyle hergun dikkat menu ara ogun bi kac gunde beni bogmustur gurban :))
Bonus nasıl gidiyor kuzum
Seninle gurur duyduğumu söylemişmiydim. .
Elif ve gunışıği yla rakiptiniz dimi.:))
Içiyosan votka limon iç..Sonra redbull falan karistirtma sakin beyin off olmasin
Içiyosan votka limon iç..Sonra redbull falan karistirtma sakin beyin off olmasin
Bak işte ben bilmediğimden yanlısmı yonlendirdim.. vişne sodamiydi ki benim aklım da kalan. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?