Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de sevmem bide sarhosu cekmek cok zor ben cabuk sarhos olmadigim icin esim benimle icmeyi seviyor anlasilmiyor ama esim mumkunse 2 taneyi gecmesin ben cok sikiliyorum cok konusuyor. Bide tadini cikaracaksam icerim keyif verecekse yoksa hammallik gibi geliyor

Sizi okumak çok zevkli ahh bide pat pat cvp verebilsem

Simi ev huzur demek o huzuru yeni evinde yakaladin sanirim.

Yena Fridaya yaptigin espriye gulumsettin beni

Frida sicakta tatil cekilmez evt yine de icerken tikkat et

Cydnz gecmis olsun topuk dikeni dikenlerin ciktigi zaman agritirmis oyle derler dimi Yena

Eboe iyi bi liste artiyi takma israr edersek eksiye doneriz canim

Cakil yakin yerler tedaviden once kafani dagitir biraz aslinda cok yol yapmadan gidecegin yerler var. Frida turlar demis bende agva sile avşa diyorum

Bonus. Iyisin iyi kapismalar filan

Slm kizlar
Menumu paylasayim
Sabah muzlu smoothie
Ogle corba salata 1 wasa
Ara sade sekersiz nescafe ve 5cig badem 5 cig kaju
Aksam tonbalikli salata
Ara sade soda

40 dk yuruyus

Simdi biraz utu yapcam yatmadan egzersizlerimide yaparim tahminen 15 - 20 dk da o surer. Bide esim cay demlemis simdi 1-2 bardak sekersiz cay icebilirim

Votka portakali cok severim bir de tekilayi favorimdir. Iyi icerim o konuda malibu oksuruk surubu gibi safari hafif bir icki onu da icebilorsin kokteyl lerde eglenceli oluyor havuz basinda lutfen benim ickn de ic martini de icebilirsin
Vallaha votkadan biraya döndüm genzimi filan yaktı saladı biraz kortum nirmalde birada sevmemde burada hoşuma gitti

Annem misafirim malesef yapamiyorun cok istiyorum ama durumlar fena esim uyumsuz o konuda. Ona gore 2 gun yorgunluk... yaslandirdi icimi resmen
Aynen canım benimkide öyle bir hafta tatil yaptı diye 5 yıl nadasa yatabilir bende bozcaada hayallerinde ağır Ağbi bizimkisi zor adam

İyi akşamlar

5 Temmuz

Sabah(10.00) 1 yumurta 2 dilim peynir 5 zeytin salatalık domates kıvırcık 1 hurma hemen sonra sade türk kahvesi
Ara(11.30) yarım muz 1 hurma 2 ceviz
Öğle(14.00) 100 gr tavuk 1 tabak patlıcan 4 yk yoğurt salata
Ara(16.30) 3 hurma 15 fıstık
Akşam(19.30) 1 koca tabak bamya salata 1 ayran
Ara(22.30) 2 hurma 15 fıstık

1 saat spor
3.5 lt su

E eboe bak bu ne biliyomusun?

Bu benim 16 yaşım.
En sevdiğim alışkanlığım.
Bu benim zihnimin tazeligi ve saflığı.
Bu belirli sayfalar disinda hic okunmamis bir kitap.
O gunumun, o an ki ruhumun bana hatirasi.
Kitabi degil o tarihi oraya atan kızı saklıyorum.

Ablam kitap istedi bende kolide hepsi dedim. 2 senedir acmadigim koli.
3-4 tane boyle eski kitap cikti tarihini yazdigim.
Koli kaldiramadim.
Gunluk hayatin boslugunda kaybolmus ruhum sıkıştı kolinin icine.

Duygu'sunu sevdiğim arkadaşım
Her zaman duygulanacak bişey bulursun dimi? Ruhunu sıkıştırma hiçbi yere.. Senin ruhunu seven insanlar var burda. Bize lazımsın sen, kalbinle, ruhunla..

Gülümsemene sevindim.. yine durgunsun bu aralar...

Vallaha votkadan biraya döndüm genzimi filan yaktı saladı biraz kortum nirmalde birada sevmemde burada hoşuma gitti

Şimdi sana yazacaktım nasılsın diye. :)

Insallah ordan hem sisman hem cift gorunmuyoruzdur :)

Ben de aldığım kitaplara tarih yazarım.. Hatta kitap aldıkların da çocuklarımada söylüyorum tarih atın ilerde anlarsınız diye. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…