O da var ama ben portakal seviyom offff offf gelde calis simdiBak işte ben bilmediğimden yanlısmı yonlendirdim.. vişne sodamiydi ki benim aklım da kalan. :)
Ben de sevmem bide sarhosu cekmek cok zor ben cabuk sarhos olmadigim icin esim benimle icmeyi seviyor anlasilmiyor ama esim mumkunse 2 taneyi gecmesin ben cok sikiliyorum cok konusuyor. Bide tadini cikaracaksam icerim keyif verecekse yoksa hammallik gibi geliyorCevapları okudum kızlar sağolun
YENA tanga olayı bana ters yavrum şimdi otel benim kıçımı görüp napıcak :))
Simi sağol limonlu votka için bu akşam deniim
Bu arkadaşımız sağlam sabahtan akşama kadar bira içiyorum dimdik merak etmeyin rakıda dokanmaz :)))
İçerken kendini bilmez insanları sevmem zatiii
Vallaha votkadan biraya döndüm genzimi filan yaktı saladı biraz kortum nirmalde birada sevmemde burada hoşuma gittiVotka portakali cok severim bir de tekilayi favorimdir. Iyi icerim o konuda malibu oksuruk surubu gibi safari hafif bir icki onu da icebilorsin kokteyl lerde eglenceli oluyor havuz basinda lutfen benim ickn de ic martini de icebilirsin
Aynen canım benimkide öyle bir hafta tatil yaptı diye 5 yıl nadasa yatabilir bende bozcaada hayallerinde ağır Ağbi bizimkisi zor adamAnnem misafirim malesef yapamiyorun cok istiyorum ama durumlar fena esim uyumsuz o konuda. Ona gore 2 gun yorgunluk... yaslandirdi icimi resmen
Insallah ordan hem sisman hem cift gorunmuyoruzdur :)Vallaha votkadan biraya döndüm genzimi filan yaktı saladı biraz kortum nirmalde birada sevmemde burada hoşuma gitti
Yok canım gayet normal sıkıntı yok :)))Insallah ordan hem sisman hem cift gorunmuyoruzdur :)
3 gündür sağ topuğuma ara ara değişik bir sancı giriyor , topuk dikeni falan mı acaba
bir o eksikti çünkü
Vallaha votkadan biraya döndüm genzimi filan yaktı saladı biraz kortum nirmalde birada sevmemde burada hoşuma gitti
Allahin izniyle olucaksin canim biraz daha sabirDeliler sizi :))
Baharcim iyi degilim o anlamda henuz iyi olamadim olucam ins.
Duygu'sunu sevdiğim arkadaşımE eboe bak bu ne biliyomusun?
Bu benim 16 yaşım.
En sevdiğim alışkanlığım.
Bu benim zihnimin tazeligi ve saflığı.
Bu belirli sayfalar disinda hic okunmamis bir kitap.
O gunumun, o an ki ruhumun bana hatirasi.
Kitabi degil o tarihi oraya atan kızı saklıyorum.
Ablam kitap istedi bende kolide hepsi dedim. 2 senedir acmadigim koli.
3-4 tane boyle eski kitap cikti tarihini yazdigim.
Koli kaldiramadim.
Gunluk hayatin boslugunda kaybolmus ruhum sıkıştı kolinin icine.
Eki Görüntüle 2017036
Sizi okumak çok zevkli ahh bide pat pat cvp verebilsem
Simi ev huzur demek o huzuru yeni evinde yakaladin sanirim.
Yena Fridaya yaptigin espriye gulumsettin beni
Frida sicakta tatil cekilmez evt yine de icerken tikkat et
Cydnz gecmis olsun topuk dikeni dikenlerin ciktigi zaman agritirmis oyle derler dimi Yena
Eboe iyi bi liste artiyi takma israr edersek eksiye doneriz canim
Cakil yakin yerler tedaviden once kafani dagitir biraz aslinda cok yol yapmadan gidecegin yerler var. Frida turlar demis bende agva sile avşa diyorum
Bonus. Iyisin iyi kapismalar filan
Vallaha votkadan biraya döndüm genzimi filan yaktı saladı biraz kortum nirmalde birada sevmemde burada hoşuma gitti
Insallah ordan hem sisman hem cift gorunmuyoruzdur :)
E eboe bak bu ne biliyomusun?
Bu benim 16 yaşım.
En sevdiğim alışkanlığım.
Bu benim zihnimin tazeligi ve saflığı.
Bu belirli sayfalar disinda hic okunmamis bir kitap.
O gunumun, o an ki ruhumun bana hatirasi.
Kitabi degil o tarihi oraya atan kızı saklıyorum.
Ablam kitap istedi bende kolide hepsi dedim. 2 senedir acmadigim koli.
3-4 tane boyle eski kitap cikti tarihini yazdigim.
Koli kaldiramadim.
Gunluk hayatin boslugunda kaybolmus ruhum sıkıştı kolinin icine.
Eki Görüntüle 2017036
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?