Ben artik aglayamiyorum aglamiyorum
Dimdik kafa tutuyorum hayata
En son bu ev olayinda otobüs duraginda agladim bi yazmistim buraya bi de su evi tasimadan bi hafta önce kimse yanimda olmadiginda son iki bucuk yilda iyi dayanmisim
Gerci tam 15 yil agladim belki de hemen hemen her gece ya kurudu ya da ruhsuzlastim
ya da sahiden çok güçlü bi kadin oldum bilemiyorum
Hoşgeldin, özlemişim seni burda görmeyi.. Enes, kızlar nasıl? Taşınma işi yatmıştı dimi? Eşin döndü mü?
ağlamaktansa kafa tutabilmek isterdim bazen dimdik durabilmeyi haykirabilmeyi ama birşeyler durduruyor işte
Biz aynen bildiğin gibi :)Canım bende özledim sizi... Enes az önce uyandı bi süt krizi yaşadık uyumaya çalışıyo şuan.. Kızlar iyi...eşim de dönmedi hala bursada ama pazar günleri geliyo bi günlük beraberiz yani...sen nasılsın betül nasıl...
Senin gitmemen iyi olmuş canım kimselerin başı yanmaz inşallahBugün antebe gitmem söz konusuydu son anda başka bir arkadaşımı ikna ettim de o gitti...
Ödüm koptu üstüme kalcak diye..
Zaten beslenme sorunum var sıcaklar bir yandan.
Öyle karışmış ki işler orası farklı burası farklı birbirini tutmayan fiyatlar hesaplar birilerinin başı yanıcak ama bakalım kim olacak o...
Özgür olmak zor ama güzel değil miValla beni kimse tutamiyor artik
Direksiyon benim ellerimde hayatimin iplerini kimseye vermiyorum artik
Hangi çilgin bana zincir vuracakmis sasarim
Sizin işler de zor dimi ya küçük bi hata çok şeye mâl oluyodur..Bugün antebe gitmem söz konusuydu son anda başka bir arkadaşımı ikna ettim de o gitti...
Ödüm koptu üstüme kalcak diye..
Zaten beslenme sorunum var sıcaklar bir yandan.
Öyle karışmış ki işler orası farklı burası farklı birbirini tutmayan fiyatlar hesaplar birilerinin başı yanıcak ama bakalım kim olacak o...
Senin gitmemen iyi olmuş canım kimselerin başı yanmaz inşallah
Özgür olmak zor ama güzel değil mi
İyiyim şükür canımİnşallah canım..
nasılsın asucum.. bir ara konuşalım seninle..
Sizin işler de zor dimi ya küçük bi hata çok şeye mâl oluyodur..
İyiyim şükür canım
Konuşalım ne zaman istersen
Bişey yok ama merak etme tamamen şüphe mi desem kuruntu mu ne olduğu belli olmayan bişeyler kafamda bir de unutamadıklarimin acısı
Çiğköftedendir.. Mide yanması da ne kötüdür ya.. İlaç alabiliyo musunki?Sanırım o yediğim minnak çiğköfteden midem nasıl yanıyor..
Ya da kıvırcık salatamı yaptı bilemedim.
Çok rahatsızım poff..
Çiğ köftenin hazmı zorSanırım o yediğim minnak çiğköfteden midem nasıl yanıyor..
Ya da kıvırcık salatamı yaptı bilemedim.
Çok rahatsızım poff..
Çiğköftedendir.. Mide yanması da ne kötüdür ya.. İlaç alabiliyo musunki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?