Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zamanla gözyaşı kuruyor bence..
bir de gerçekten ezildikçe güçleniyorsun bu doğru..

Hoşgeldin, özlemişim seni burda görmeyi.. Enes, kızlar nasıl? Taşınma işi yatmıştı dimi? Eşin döndü mü?

Canım  bende özledim sizi... Enes az önce uyandı bi süt krizi yaşadık uyumaya çalışıyo şuan.. Kızlar iyi...eşim de dönmedi hala bursada ama pazar günleri geliyo bi günlük beraberiz yani...sen nasılsın betül nasıl...

Bugün antebe gitmem söz konusuydu son anda başka bir arkadaşımı ikna ettim de o gitti...
Ödüm koptu üstüme kalcak diye..
Zaten beslenme sorunum var sıcaklar bir yandan.
Öyle karışmış ki işler orası farklı burası farklı birbirini tutmayan fiyatlar hesaplar birilerinin başı yanıcak ama bakalım kim olacak o...

ağlamaktansa kafa tutabilmek isterdim bazen dimdik durabilmeyi haykirabilmeyi ama birşeyler durduruyor işte

Valla beni kimse tutamiyor artik
Direksiyon benim ellerimde hayatimin iplerini kimseye vermiyorum artik

Hangi çilgin bana zincir vuracakmis sasarim

Senin gitmemen iyi olmuş canım kimselerin başı yanmaz inşallah

Sizin işler de zor dimi ya küçük bi hata çok şeye mâl oluyodur..

Sizin işler de zor dimi ya küçük bi hata çok şeye mâl oluyodur..

Orda ki sistem çok farklı hatır gönül işiyle çalışıyorlar sonra biz burda yırtınıyoruz..
O yüzden sık sık sayım yapılıyor..Bazen çok fena bunalıyorum ..Saatlerce telefon da mutabık kalıcaz diye zaman kaybı yaşıyoruz..

Çiğköftedendir.. Mide yanması da ne kötüdür ya.. İlaç alabiliyo musunki?

Mide koruyucum vardı bitti.. 3 ay kullanmamı söylemişti dr..
Bu ay kontrol var ama yurt dışın da yine..
Asistanı haber verecekmiş..

Su iyi geliyormuş ya ha bire su yudumluyorum..

Aksi gibi resmen kısır aşeriyorum nasıl canım çekiyor. Kendimi telkin ediyorum zamanın da yedin camış gibi hepsinin tadını tuzunu biliyorsun yok ikna olamıyorum aklımın bir köşesin de hep kısır var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…