Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne kadar güzel o kadar kitap okudum ne tarih attım nede sakladım şimdilerde okuduğum kitapları bille unutuyorum bağzen bir kitabı okurken ben bunu okumuştum diyorum yeniden okumakta bana keyif veriyor ....
Bu günlerde plaj çantamda bana eşlik eden Aslı Erdoğanın Kırmızı Pelerinli Kent kitabı eskisi gibi okuyamıyorum bitter inşallah okumaya başlayınca uykusu gelenlerdenim hee bazen de kitabı merak ettiğim için sabahladıklarım olmuştur....

ağlamaktansa kafa tutabilmek isterdim bazen dimdik durabilmeyi haykirabilmeyi ama birşeyler durduruyor işte
Kadınsan, birde anneysen olmuyor işte insanın sırtında kocaman bir yük gençken taşıdıklarını yaş ilerledikçe taşıyamıyorsun tahamülün kalmıyor artık ......

Onun için Ne yapıyoruz kahrolsun bağzı şeyler diyemiyoruz tabiii bizim hayatımız yine güzelerştirmeye yine çiçekler açmaya devam ediyoruz ....

Öpüyorum :)

Gunaydin

Cabuk pes etmek hirslanmamak bi huysa huyuma tukureyim. Sizde tukurun.

Dun biraz saldim ve bugun tarti nanik yapti bana.
Pazar sabahi 105.9 gormustum nasil koruyamadim onu

Pazar aksami o parkta az kacirdigim seyden sonra arti gordum ve hergun artti.
Cok moral bozan bisey bu bezdim ya

Pess etmekk yokk bonuscannn başaracaksınn direnn güzelim

Ins asuman abla.
Esim az daha gec cikicak evden tatilde.
Bende sabahlari yuruyuse cikim dedim onlar uyurken.

Ben dedim ya araba 3 gun serviste kaldi yine erken cikti :)
Bugunde erzuruma gidicekler babasiyla kardesiyle falan. Artik donunce pazartesi yada sali baslarim.
Yaz tatilini bari degerlendirim bu acidan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…