Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus yok bu sefer pes etmeye niyetim yok elimden geldiğince bı sorun olmadığı sürece aranizdayim devam edilen geçen hafta bildirim yapmıştım YENA bu cuma listeye ekleyecegini söylemişti yarın bildirimimi yapacagim inşallah elimden geldiğince menülerini paylasicamm önümüzdeki ay memlekete gidicem baskulu valize koyup götürmeyi düşünüyorum çünkü çok bıktım beğendiniz giyememekten begendigimi değilde üzerime olanı mecburen almaktan bu yüzden aranizdayim

Sinirden midem kasildi.. hala yemek yiyemedim.. ki benim açlık durumumun 2 saati aşmamali .
Hiç bir iş yapamadım telefonla konuşmaktan. . Erken çıkmam gerek kızın yaz okuluyla alakali bankaya para yatmali hesap açılmali. Oğlanin ingilizce kursu ben hala çıkamadım.
Bazen diyorum ki salla gitsin ne bu idealistlik ne için kimin için. ..

selamun aleykum
cok yogun geciyor gine yaz birde yatili misafirlerim var diyer hic iyi gitmiyor internettefe sorunver giremiyorum bulmusken hemen yazayim dedim sabahtan beri bugun cuma saniyorum kendi kendime sitres yaptim tuh bildirimde yapamadim diye meyer persembeymis bugun :))) neyse zaten bi degisiklik kilom ayni yenam yarina belki internet olmaz yazamam bunu bile gonderecekmi mechul umarim gider
hepicinizi öpüyorum ve seviyorum hos kalin

Bişeyler atıştır yazık sana yaa
Yarın haledemez misin çık git vallaha

Nilüş benim çalışma arkadaşım döndü çok rahatım ama aklım işte herifin teki gelip iki ev kiralayıp tek komisyon vermiş olmaz dedim sinir oldumbilsen para kaça bölünecek kapı görevlileri harçlık bekler yaz günü koşturuyoruz bilmem neremizden ter çıkıyor sinir oldum birde durumu iyi herifin arkadaşım yoğundu oda sinir olmuştu yazık .....

Hayriye bende hafta sonu evde olucam büsürü kilo aldım acil aldıklarımı. Vermem lazım durum. Vahim gel beraber asılalım yazık o kadar emeğine....

Arada bir yasam belirtisi verin daa
He buradayız heee

Napıyon nasıl gidiyor bu gün sen leslide severdin?

Benimki ay sonuna kadar izinli bir erzuruma mı gitsem diyor inşallah gider bende biraz çocuklarımla kafa dinlerim yoksa canının sıkıntısından sarar banaa ....

Gunaydin kizlar
Pazartesi 96.9 cikmiatim cok sukur bu sabah cuma gunku kiloma donebildim 95.4 ciktim ☺

Kolay gelsin hayriyecim..
Aman dikkat et emeğin heba olmasın. Alıştığın düzenin bozulmaz inşallah...
Fırsat buldukça uğra canım...

Çıktım şimdi yoldayım...
Atıştırdım çıkmadan önce... :)
İyi rahatlarsın iş arkadaşın döndüyse..

Sen pazartesi işe dönersin o zaman..

Hayriye bende hafta sonu evde olucam büsürü kilo aldım acil aldıklarımı. Vermem lazım durum. Vahim gel beraber asılalım yazık o kadar emeğine....

Son aldıkların hemen gider düşünme şimdi..
ama dikkat et bundan sonra. Tekrar 100'ün altına in..

Ben okullar açıldığın da platese başlamak istiyorum..
hamur gibi oldum o kadar yumuşadım ki hele kollar felaket..
göğüslerim gobek hizam da göbeğim farklı bir yer de.. Her yerim yumuşacık kilolu olmak ayrı kilo vermek ayrı bir dert..
herşeye rağmen zayıflamak çok güzel. :)
dün yürürken kızıma diyorum ki en güzel yemekten bile lezzetli zayıf olmak. :)

Ideal anne ideal es ideal çalisan örnek insan..
Olmamaliyiz be Nilü..Valla kiymet bilen yok..
Ama bende de durum farkli degil..
Lanet olsun icimdeki insan sevgisine..

Bu arada benim kiz bes günde annemin burnundan gelmis..
Benimle küs olan annem bile aradi agliyor Allah sana yardim etsin kizim bu neymis böyle diye..
Keske babasina verseymissin emeklerin bosa diyor..
Anca anladi ne cektigimi..

Amma velakin..
Yikilmiycem nan..
Ayakta ölcem ben..
Bu kadar kafa tutmusum hayata..
Anaymis evlatmis kocaymis..
Öyle bi çiziyorum ki sInIrLarImI artik..
Benle yola devam etmek isteyen buyursun etsin.
Istemeyen ahanda söyle müsait bi yerde inebilir..

Bu yüzden Yenacigim mükemmel olmaya zorlama kendini..Inan tükendiginle kaliyorsun..

Peki ne olacak böyle... bak ben öyle öyle en son kestirdim kendimi..
Hadi bu yazı da şişman geçiriceksin bari kışı hafif geçir seneye yazın daha az kilolu ol..
Normal değiliz ki biz bir lokma aldıkmı uyuşturucu gibi gerisi geliyor...
Millet nasıl duruyor anlamıyorum.. Sen de o duranlardan ol kuzum lütfen...
Bak sen 56 kiloları görmüş insan evladısın var yani kapasite sen de...

Eylül geliyor. Kızlar okula başlayacak git gel yapabilirsin..
Her gün renkli güzel kıyafetler sürülüyor piyasaya neden sen bu güzellğin ve gençliğinle tek tip,tek renk kıyafetlere mahküm olasın ki...
Karaciğerini düşün..
bana yetişmek için fesatlığını devreye sok ..
Bilmiyorum yap birşey..
ama artık seni umutsuz ,bezgin ve yenilmiş görmek istemiyorum bahaneler bitmiyor biliyorsun..
yoksa gün de 5 posta rahatsız ederim bilesin. :)
güçlüsün sen biliyorum.. bi inada , bi kırılma noktasını arayıp bulmana bakar..
ne yersen paylaş..
Takıma da başladın rakibin vardı ondan gerimi kalıcan.. bumu yani..

Biliyorum simicim bilmezmiyim.. Ama işte huyuma mıçayım.. Pis huyluyum..
Ne olursan ol çocuğuna bile yaranamıyorsun..

Sen çok iyi yoldasın eferim.. :)

Demek annen bile isyanlarda bi yandan iyi olmuş dediğin gibi neler yaşadığını anlasın..

Yürü beaa simi kim tutar seni booş ver dünyanın kanununu bu anne baba evlada bir bağ bağışlamış evlat bir sakın üzüm vermemiş emeklerimizin karşılığını alamıyoruz mağlesef ilerde belki kafalarına dank eder ....

Bu gidişle bende ayakta ölcem :))

Aynen helede verdiğini almak daha bir acıtı beni pazartesi işteyim evet ve sahalardayım aldıklarımı geri vermek için uğraşıcam ....

Öğlen menüm
İki küçük kase mercimek çorbası ve bir tane salatalık
Suda 2,5 lt oldu birazda da ara öğün yapacağım 10 tane kiraz yemeyi düşünüyorum bı lokmada peynir atarım agzima

10 kiraz az değilmi.?
Kirazın gi düşük yanılmıyorsam.. Klasik su bardakları oluyor ya 200 mililitrelik.
Kiraz erik ve çilek 1 su bardağı dolusu yiyebilirsin o ölçüde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…