Allah rahmet eylesin. Bu hastalik cok cogaldi.Ben hala çay içiyorum neyseki akşamları serinledi biraz da çay içebiliyoruz
Bugün bir ölüm haberi aldım üzüldüm
Allah rahmet eylesin tanıdığımız sevdiğimiz bir abi 50 yaşlarında idi kanser tedavisi görüyordu
Dünyanın yalan ve herseyin boş olduğunu yine yeniden idrak ettim
Simi annende ne kadar kalcak kizin
Annen senin gibi hirsla yurumezki hasta etmesin senin yumurcak
Saati geç olmuş ama yediklerinde hiçbişey yok canım, afiyet olsun.. Şu an evde tonla abur cubur var ve deli gibi yeme isteğim..
Tartılarin çoğu öyle. . Ben genel de ilk rakamı baz alıyorum. .
Markası ne.?
Evet kesinlikle iyi olacak...
Aslında da kaçamak değil . Saat geç oldu diye düşünüyorsan biraz daha geç uyu.. uyumadan önce iki saat geçmeli diyorlar. .
Ben de son aramı 11 de yaptım demek ki 1 de uyumam gerek :))
Hala yiyorum onları :))Önceleri çayın yanına kuru kayısı,kuru üzüm yerdin diye hatırlıyorum :)
Amin canımSizi bugunlerde geceleri okurken uykum pat diye geliyo yarim kaliyo uyuyakaliyorum canim ya. Evde misafirim var ve gelicekler var ev hali cok yogun birde ustune ogluşumun park gezileri diz agrim derken sol diz kapagim rahatladi biraz sag bacagim butun agriyo kalp damara gitmem lazim kan tahlili vercem icin ikisini ayni anda halledeyim diye bekliyorum.
Allah rahmet eylesin. Bu hastalik cok cogaldi.((
Geçen sene benim evde 10 kilo tarhana yaptık annem ve babamla cam kavanoza koydum sözüm ona temiz olacak hepsi kurtlanmis nasıl üzüldüm sıcaklardan ay sinir oldum bez torbada açık havada balkonda falan saklayınTarhana yapcaz onun evi çok uygun o işlere...
Gidin valla iyi eğlenceler Balçovadakinemi?Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun....
---
Uyanmak zor oluyor da erken uyuyamıyorum bu aralar canım...
Yarın izinliyiz aqua parka gideceğiz.. :)
Oğlan epeydir istiyordu bugün izin konusunu hallettik..
Yarın gidelim bakalım heyecandan hala uyuyamadı.. :)
Kız maşallah dime harika kız senin kilo 30 kilo fazlaydi ben gene bu kilodaydim ne zaman yettin kizzzKilo 80 kg ( bolca ödem gitti ama olsundu )
Spor 250 dk
Yani buraya geldiğimden beri verdiğim kilo an itibariyle 30 darısı herkesin başına. İnşaallah verdiğimi vereceğimi ömür boyu koruyabilirim.
Çok mesuuuuuuduum ahali
Kız maşallah dime harika kız senin kilo 30 kilo fazlaydi ben gene bu kilodaydim ne zaman yettin kizzz
Yettinde geçtin bile ben 80 görmedim hiç en fazla 81 :)))Sağol ışılduru yettim valla sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?