Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bence annen seni ozlemis bu bahanne ile aramis konismus

estağfurullah ya ben sadece hırs yaptım biraz etrafdan edilen laflarla o yüzden istikrarlıyim :)veric bu kiloları bide sizler benden büyüksunuz galiba

Bilmemki tanit kendini :))

30 lu ve 40 li yas gurubundayiz bi tek lolaxx ve Bulamiyorum kucumen hepimizden.

Ben 32 yasindayim 3 evladim var ikisi ufak.
Evdeyim saglam evdeyim yani

Günaydın.. Hayırlı cumalar..
Çok geç yatıp çok geç kalkıyo betül, doğal olarak bende. iyi olmadı bu süreçte geç yatmam.. hala tartılamadım, kahvaltı da yapamadım...

Gel daha yeni hazirliyorum bende.
Oglan krep istiyo yapicam simdi. Krebin kokusunda saglikli kahvalti nasil ama?
Ne diyor siz türkler tamda gevur eziyeti

Cakil annen sende mi nerelerdesin sagligin nasil ?

Yolcu kolay gelsin bereketli olsun bu sene kismet olursa bende yapmak istiyorum tarhana
Annem destek olmaya geldi is cok yogin eksik personel yetisemiyorum hala doktora gidiyorum deger 0 olmadi artik herseyden mutsuzum sikildim yoruldum bunaldim

Bilmemki tanit kendini :))

30 lu ve 40 li yas gurubundayiz bi tek lolaxx ve Bulamiyorum kucumen hepimizden.

Ben 32 yasindayim 3 evladim var ikisi ufak.
Evdeyim saglam evdeyim yani
tabi tanitayim bende 24 yaşındayım 14aylik bir tane oğlum var bende evdeyim ama bu ara kafaya koydum yürüyüşü bol yapıyorum sanırım sizin ayaginizda mi sorun vardı bu yüzden yuruyemiyordunuz inşallah yanlış hatırlamıyorum dur

Kilo: 104.1
Spor: 90 dk..

Bi yerde yanlış yapıyorum ama nerde... ekmeği tamamen kesmem lazım galiba..

Neyse bu sefer pes etmicem..

Bonus ben de henüz 30 olmadım :) daha yolum var..
Afiyet olsun size :) ben de şimdi hazırlayacağım. dur sana bi krep tarifi atayım en sağlıklısından :)

Slm kizlar
Agustos 31de bende 29 yasinda olcam insallah ☺ hedef 30a fit girmek

Dun kacamagin alasini yaptim bugun dunle ayni ciktim ama onu yapmasaydim kesin eksi cikardim bide aksam yemegini biraz gec yedim neyse sonuc olarak dune gore arti cikmadim ☺

Kilom 95.4

Sporum 265 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…