Yettinde geçtin bile ben 80 görmedim hiç en fazla 81 :)))
Tşk ederimm canımdaa artıdayım lakinnnDelyDoly sporlar gene coşmuş sahalara döndün sanada maşallah
Aminnnn güzelimm aminnKızlar hastalara şifa ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum Allah o günümüze yardım etsin aminnn
Olabilir ödemdir atarsın inşallahTşk ederimm canımdaa artıdayım lakinnnanbiyotik kullandım 15 gün ondanmıdır nedirrr
İnşallahh güzelimmm inşallahh yaaa mralimm tabannnOlabilir ödemdir atarsın inşallah
Kız o ne güzel laf ağzın bal yesin sağlıkla hepimiz 60 karı görelim inşallah gerçi benim hiç umudum yok 64 gördüğümde 24 yaşındaydım 15 sene geçmiş60 lar göresin inşaaaallaah
Kız o ne güzel laf ağzın bal yesin sağlıkla hepimiz 60 karı görelim inşallah gerçi benim hiç umudum yok 64 gördüğümde 24 yaşındaydım 15 sene geçmiş
Tamam deneyelim belki olur denemekten bı zarar olmaz hadi bismillahBence umudun olsun. Şöyle hadi başlıyorum deyip girsen verirsin. Kararını verdiğinde 2-3 beden küçük ve biraz pahalı bi elbise alsan motive edebilir.
Dene bence
Tamam deneyelim belki olur denemekten bı zarar olmaz hadi bismillah
Kuzumm ben faydasını görmüştümm yeşilçay limon soda günboyu içiyorsun.Faydasi varmiydi ne vardi icinde?
Dukan birasi dukan soguk cayida varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?