Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla ben komple sorunluyum :))

Ayagim agriyor yuruyunce ama yapcak bisey yok dinlendire dinlendire yapicaz.
Hepimizden cabuk kilo verirsin 24 yas ne guzel yas oyle allah bagislasin yavrunuda.

Elif seni doverim ne demek 30 olmadim ne demek olmadim yanlis hatirladim demek pehh bebeler sizi

Valla ben komple sorunluyum :))

Ayagim agriyor yuruyunce ama yapcak bisey yok dinlendire dinlendire yapicaz.
Hepimizden cabuk kilo verirsin 24 yas ne guzel yas oyle allah bagislasin yavrunuda.
çok tsk ederim rabbim sağlık sıhhat versin inşallah ya istikrarlı olursam güzel veriyorum bakalım dev edicem rabbim cümlenin evladını bagislasin inşallah zayıfladıkça ayak ağrılarınızda hafifler

Ins. Canim bak lolaxx 30 kilo verdi

DelyDoly
cydnz_1

Kacar kilo verdiniz yazinsaniza

Son 1 senede toplam olarak baya verdiler.

Ins. Canim bak lolaxx 30 kilo verdi

DelyDoly
cydnz_1

Kacar kilo verdiniz yazinsaniza

Son 1 senede toplam olarak baya verdiler.
ayy ne güzel ya bende vericem insallahh
Kilo verenlere maşallah bizlere de nasip olur insallahh
Bende 21 Mayıs'ta başladım 11 kilo gitti aşağı yukarı

Ogleen fazla oldu ya akşam üstü yürüyecegim yine insallahh menumde yazayım
Patlıcan dolması bir tane
Küçük kase mercimek çorbası
Yarım domates
Yarım salatalık biraz kavun
Oğluma patatesli yumurta yapmıştım az yedi kalanını ben yedim (yarim patatesten yapmıştım,)

Son düzenleyen: Moderatör:
Maşallah diyelim çok güzel vermissiniz
Teşekkür ederim canımm birazcık bezdimdiii şimdii kaldığım yerden devamm daha verceğim bir 15 kg var İnsan istedikten sonra yapamayacagııı şey yokk ben açıkcası burası sayesinde verdim.Sağlamm dostlkları da bu site sayesinde kazandım

Ne güzel ya bende arkamızdan gelirim insallahh bezme durumu herkeste oluyor yeterli pes etmemek lazım

kilom 76 doğru yemek yiyemyorum niye kilom düşmüyor bilmiyorum aksama kadar kafamı kaldıramyorum baygınlık geçirecek gibi oluyorum.fenalardayim

Butun deliler toplanmis gibiyiz he :)) sen hamilesin diye bende hatirlatim.
Bazen baslarda veriliyor ama daha bulantilarin yeni yeni basliycak dur hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…