7 li rakamlardasin canım en azından bide ben atsam kendimi o tarafa süper olacakben geldimmmm
kilomu açıklıyorum : 79.2
aslında 900 gram verdim ama 2. başlangıcım bu olsun
tabi tanitayim bende 24 yaşındayım 14aylik bir tane oğlum var bende evdeyim ama bu ara kafaya koydum yürüyüşü bol yapıyorum sanırım sizin ayaginizda mi sorun vardı bu yüzden yuruyemiyordunuz inşallah yanlış hatırlamıyorum dur
Kilo: 104.1
Spor: 90 dk..
Bi yerde yanlış yapıyorum ama nerde... ekmeği tamamen kesmem lazım galiba..
Neyse bu sefer pes etmicem..
Bonus ben de henüz 30 olmadım :) daha yolum var..
Afiyet olsun size :) ben de şimdi hazırlayacağım. dur sana bi krep tarifi atayım en sağlıklısından :)Eki Görüntüle 2017538
Sanırım kaçırdım bildirimi :) farklı bişey göremedim yaaa baktım şimdi..Ayrica 129 bildirimin var bi ara bak onlara :))
Ben sagliksiz olan krepten yaptim
çok tsk ederim rabbim sağlık sıhhat versin inşallah ya istikrarlı olursam güzel veriyorum bakalım dev edicem rabbim cümlenin evladını bagislasin inşallah zayıfladıkça ayak ağrılarınızda hafiflerValla ben komple sorunluyum :))
Ayagim agriyor yuruyunce ama yapcak bisey yok dinlendire dinlendire yapicaz.
Hepimizden cabuk kilo verirsin 24 yas ne guzel yas oyle allah bagislasin yavrunuda.
çok tsk ederim rabbim sağlık sıhhat versin inşallah ya istikrarlı olursam güzel veriyorum bakalım dev edicem rabbim cümlenin evladını bagislasin inşallah zayıfladıkça ayak ağrılarınızda hafifler
Maşallah diyelim çok güzel vermissinizCanımm yaklaşık 1 yılda 30 kg ben biliyorsun ağır ama sağlam vereyim dedim vücudum sarsmadan
Kuzum sen hamile değil misin, kilo vermeyiver dikkat et kendineeekilom 76 doğru yemek yiyemyorum niye kilom düşmüyor bilmiyorum aksama kadar kafamı kaldıramyorum baygınlık geçirecek gibi oluyorum.fenalardayim
Teşekkür ederim canımm birazcık bezdimdiii şimdii kaldığım yerden devamm daha verceğim bir 15 kg varMaşallah diyelim çok güzel vermissiniz
Aaaaa Elifcim poly hamile mii anaa kaçırmışımm yaaaKuzum sen hamile değil misin, kilo vermeyiver dikkat et kendineee
Ne güzel ya bende arkamızdan gelirim insallahh bezme durumu herkeste oluyor yeterli pes etmemek lazımTeşekkür ederim canımm birazcık bezdimdiii şimdii kaldığım yerden devamm daha verceğim bir 15 kg varİnsan istedikten sonra yapamayacagııı şey yokk ben açıkcası burası sayesinde verdim.Sağlamm dostlkları da bu site sayesinde kazandım
kilom 76 doğru yemek yiyemyorum niye kilom düşmüyor bilmiyorum aksama kadar kafamı kaldıramyorum baygınlık geçirecek gibi oluyorum.fenalardayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?