Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Polyanna hamilesin sanrm.hayırlı olsun canm.ins sağlıkla kucağına almak nasip olur.
senin mesajın sayesinde bonusun mesajınıda farkettim. Bonus deme öyle ya kocam bile kilo veriyor evde doğru düzgün yemek yapamiyorum.resmen eve çakıldım kaldım elim kolum kalkmyor böyle ne kadar daha sürer.oğlumdada bulantım oluyordu ama böyle halsizlik olmadı. bengisu022 çok teşekkür ederim canım sende hamileydin sanki yoksa yanlış mı hatırlıyorum karıştırmis olabilirm

Neyi demim kuzum :)) her hamilelik ayni olmuyo dr ne zaman gidicen folik falan vericektir.
Halsizlik bu zamanda allahin emri gibi.
Allah kolaylik versin.

Hangi son gun simican dunku bildirimden sonra baslamis say o isi sen.

Simeranya VS Bonus havada karada boyle kapisma gorulmedi desinler.

Hangi son gun simican dunku bildirimden sonra baslamis say o isi sen.

Simeranya VS Bonus havada karada boyle kapisma gorulmedi desinler.

Öyle olsun la pilavdan dönenin kasigi kirilsin..
Simi yüzmeye gider o vakit..Hele kaçilin..

delimisin simi ya 20 gunde 30 bile verirsin biraz sıksan kendini
Ver coskuyu ver..

Yediklerim

EKMEKSİZ 2. GÜN

1 bardak tarçınlı limonlu ılık su

1 yumurtadan omlet
2 parmak peynir
5 yeşil, 2 siyah zeytin
1 salatalık,
Bol maydanoz

1 dolu tabak taze fasulye
1 kaşık chialı 1 kase yoğurt

3 kayısı
1 bardak ayran

1 lt. sodalı yeşil çay kürü
2 lt su..

Evde koşu bandında yürüyorum ben koca kişisi bakmıyor çocuklara klimanın tam altında kuşu bandı acsam çarpılacam acmasam çok sıcak sorun bu yani

Keşke alabilsem 3 kişi eksik calisiyoruz iyice bunaldim hepsi üst üste geldi ama gerçekten düzensiz yemek de insanı yoruyor resmen üstüme biri oturmuş gibi.

Bugün uykum aldım sanırım dinlenmisim doktor folik asit verdi halsizligim için garip geldi ama şuanki halsizligime iyi gelirmis. Bugün akşam saçlarımı Fonledim makyaj yaptım sık bişeyler giydim. Eşimin bakışları o kadar güzeldi ki çok mutlu oldum dinlenince kendime geldim resmen . Yarın sıkı diete devam.

Slm kizlar
Zeynebi uyuttum emineyide babasiyla parka yolladim sular kesik temizlik yapamiyorum zeynep uyuyor supurge yapamiyorum en iyisi kendime bi yesil cay yapayim sonrada utunun basina geceyim
Canım geçenlerde sen İsveç diyeti düşünüyordun naptın neden vazgeçtin yoksa yapıyorsunda benmi farketmedim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…