senin mesajın sayesinde bonusun mesajınıda farkettim.Polyanna hamilesin sanrm.hayırlı olsun canm.ins sağlıkla kucağına almak nasip olur.
senin mesajın sayesinde bonusun mesajınıda farkettim.Bonus deme öyle ya kocam bile kilo veriyor evde doğru düzgün yemek yapamiyorum.resmen eve çakıldım kaldım elim kolum kalkmyor böyle ne kadar daha sürer.oğlumdada bulantım oluyordu ama böyle halsizlik olmadı. bengisu022 çok teşekkür ederim canım sende hamileydin sanki yoksa yanlış mı hatırlıyorum karıştırmis olabilirm
Günaydinlaar,
Sabah sabah 96,8' i görmek beni nasi bi gaza getirir acaba..Ne çok özlemisim bu rakamlari 106-107'lerden sonra..
Araniza katilali nerdeyse tam bir sene oldu..
Doktora çok yavas veriyorum dedigimde az ama bi daha almamak üzere veriyorsun diye bi gazladi beni..
Bu arada sondan bi gün kaldiBonus can
Iki yigit cikti meydane ikisi de birbirinden merdane diycekler Pazartesi'den beri di mi
gittim folikasit başladım dün.kalp atisı belli olmadığı için haftaya tekrar gidicmNeyi demim kuzum :)) her hamilelik ayni olmuyo dr ne zaman gidicen folik falan vericektir.
Halsizlik bu zamanda allahin emri gibi.
Allah kolaylik versin.
Azizelerim,
20 günde 20 kilo vermek mimkinmidir ecabe?
ivediliklen kilo vermem gerek kibin
Hangi son gun simican dunku bildirimden sonra baslamis say o isi sen.
Simeranya VS Bonushavada karada boyle kapisma gorulmedi desinler.
Ver coskuyu ver..delimisin simi ya 20 gunde 30 bile verirsin biraz sıksan kendini
Evde koşu bandında yürüyorum ben koca kişisi bakmıyor çocuklara klimanın tam altında kuşu bandı acsam çarpılacam acmasam çok sıcak sorun bu yaniCanim bu aralar çok sıcak değil bahane değilse tabi serzenişin. :)
Aksam üzerleri uygunsan yürüyüş için çok ideal oluyor ..
Senin siten uygundur tahminim emniyet açısından saat gecte olsa çıkıp çıkıp yürü valla..
Keşke alabilsem 3 kişi eksik calisiyoruz iyice bunaldim hepsi üst üste geldi ama gerçekten düzensiz yemek de insanı yoruyor resmen üstüme biri oturmuş gibi.Zor günler geçirdin..Allah yardimcin olsun,beterinden korusun.. bu durumu öne sürerek bir kaç gün de olsa mazeret izni alamazmisin yahut yıllık izinden bir kaç gün.
Yalnız şu var sen düzenli beslenip kilo verdiğin de çok daha mutlusun. .
Eger öyle birşey bulursan ben de varımAzizelerim,
Evde koşu bandında yürüyorum ben koca kişisi bakmıyor çocuklara klimanın tam altında kuşu bandı acsam çarpılacam acmasam çok sıcak sorun bu yani
Canım geçenlerde sen İsveç diyeti düşünüyordun naptın neden vazgeçtin yoksa yapıyorsunda benmi farketmedim ?Slm kizlar
Zeynebi uyuttum emineyide babasiyla parka yolladim sular kesik temizlik yapamiyorum zeynep uyuyor supurge yapamiyorum en iyisi kendime bi yesil cay yapayim sonrada utunun basina geceyim
Ben İsveç diyeti yapıcam yarın başlıyorum
Ahanda buraya bir bomba bırakıp kaçıyorum :)))
Azizelerim,
Yapiim bi bonus kendimi bir terbiyelemem lazım hem beni psikolojikmen hazırladılar şu an tanıdığım 3 Dr. Bu diyeti yapıyor ...Izin vermiyoruz sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?