Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydinnn kahvaltı yapıldı
Menüm
1 domates
Bir salatalık 4 zeytin
Bir dilim peynir
Bir dilim ekmek
62 dk yürüyüş yapıldı çok şükür park var evimin yakınında onun çevresinde yürüyorum her gün bir tür fazla atıyorum 5 turla başlamıştım geçen hafta 10 tur attım bu gün öyle hafifliyorum ki yürüyüşten sonra bu arada 7 bardak su icildi

Afiyet olsun. Canım diyete başlangıç kilonu yazarmısın . Dün de yazdım ama görmedin sanırım. Listeye ekleyeceğim. Bakalım nerden nereye geleceksin :)

Afiyet olsun. Canım diyete başlangıç kilonu yazarmısın . Dün de yazdım ama görmedin sanırım. Listeye ekleyeceğim. Bakalım nerden nereye geleceksin :)
Çok teşekkür ederim yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamisim demek ki burada 90 kilo başladım umarım iyi yerlere gelirim

cakil80 kilo bildirimi yapmayınca aynı yazdım seni.
Ki epey geç hazırladım listeyi eve geç geldiğimden dolayı... unuttun sanırım.
Bu aralar yetisemiyorum dün işten geldim kıyafetimle uyumusum. Busefer yazamadim tartilamadim bile çok yorgun hissediyorum diet felan doğru dürüst bişey de yemiyorum ciddi bir izne ihtiyacım var

Bu aralar yetisemiyorum dün işten geldim kıyafetimle uyumusum. Busefer yazamadim tartilamadim bile çok yorgun hissediyorum diet felan doğru dürüst bişey de yemiyorum ciddi bir izne ihtiyacım var

Zor günler geçirdin..Allah yardimcin olsun,beterinden korusun.. bu durumu öne sürerek bir kaç gün de olsa mazeret izni alamazmisin yahut yıllık izinden bir kaç gün.
Yalnız şu var sen düzenli beslenip kilo verdiğin de çok daha mutlusun. .

Ellerinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…