Sabahtır akşama tolere ederim diyip bir kahvaltı yapıyorum yeminlen aynı çamış kimin ......
Sonra akşam oluyor tabi kendimi yine tutamıyorum en azından İsveç diyetiyle ölümcül kahvaltılarıma bir darbe vurabilirim....
Aaayy gelin bana bişey diyin zaten iş yerinden arkadaş bilgisayarımı getirmiş çalışmam lazım ilanlar girilecek getirecem dediğinde hiç cevap vermemiştim bilgisayarı kapmış gelmiş ......
Sen artık ekmek yemiyormusun ? Günlük aldığım kalori miktarı belli mi merak ettim13 gün sonun da ne olacak peki.?
En sevdiğin öğün olan kahvaltıyı çok özleyecek ve hunharca ekmek peynire saldiracaksin.. Oysa İsveç yerine iki dilim tam bugday ekmegiyle başlayıp
1 hafta protein ağırlıklı beslenince tatil ağırlığından kurtulursun biliyorsun. .
No İsvec..:)
Getirdi vallaha bilgisayarı sana acıyorum telefonu vermiyorum dedi pazartesi veririm dediiHahaha pek idealist is arkadaşı :)
Niyeki adaş ayran yoğurt filan yapıyorduk olmaz mıkiAdaş hoşgeldin
Hem diyete hem işe hızlı bir giriş yapacaksın galiba
Ama şok lara fena karşıyız bilirsin :)
Adaş onlar başka detoks tarzı olur en fazla 2-3 günGetirdi vallaha bilgisayarı sana acıyorum telefonu vermiyorum dedi pazartesi veririm dedii
Niyeki adaş ayran yoğurt filan yapıyorduk olmaz mıki
Dediim gibi tanıdığım 3 Dr şu an 7. Gününde ben tatildeyim diye bana karışmamışlar istanbula girişte daha boğaz köprüsündeyken telefonumun watsapı çınlamaya başladı ....
Adaş diyete başlıyorsun diyorsun ama yeminle irade kalmamış korkuyorum artılarımda fazlaaAdaş hoşgeldin
Hem diyete hem işe hızlı bir giriş yapacaksın galiba
Ama şok lara fena karşıyız bilirsin :)
İlk etapta bol su ve aksamları hafif yiyerek artıları gönderirsin adaşım perşembe de protein :)Adaş diyete başlıyorsun diyorsun ama yeminle irade kalmamış korkuyorum artılarımda fazlaa
Simi İsveç diyeti yapalım mı ?
Yarın başlıyalım mesela sen zaten az yiyorsun zorlamaz ben çok tırsıyorumda yanıma arkadaş arıyorum:)
Çay içeriz yaaa bende çaysız duramam Türk kahvesi soda çay içerim didiydimEnem ben ona heç gelemem..
Hele çay..
Tek lüksümdür, vazgecilmezimdir..
Tübe yapamam ben onu..
Zaten ayin 20'sinde dr diyetisyene gönderiyor beni bes seans..
Hele bi de ona bakim ne diycek..
Yarindan itibaren gram usulü yemeye basliycem bakalim..
Simi görüyormusun 20 günde 20 kilo veremiyceez :)))Enem ben ona heç gelemem..
Hele çay..
Tek lüksümdür, vazgecilmezimdir..
Tübe yapamam ben onu..
Zaten ayin 20'sinde dr diyetisyene gönderiyor beni bes seans..
Hele bi de ona bakim ne diycek..
Yarindan itibaren gram usulü yemeye basliycem bakalim..
Ve kısırla mutlu sona ulaşılır :)))Bugün yediklerim,
Sabah,
Yumurta
Peynir
Karpuz
Ara,
Iki minik parça bitter
Sade kahve
Öğle,
2 kaşık kısır..:)
2 kaşık yoğurt
Ara,
1 bardak ayran
Yarım avuç kabak çekirdeği
Aksam,
Melemen
Yoğurtlu semizotu
40 dk.yürüyüş
İsveç diyetinde günlük 750 gibi kalori alınıyor 13 gün tamamlandığında bir 3 ay ara veriliyor
Ben bu diyeti hi yapmamıştım benim başım mı kel :)))
Ve kısırla mutlu sona ulaşılır :)))
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?