Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canom beni alma listeye regliyim artidayim aldinmi yoksa hem ben her hafta kilo veremiyorum ki takıma yazık olur girmeyim o toplara diyorum banucum

Canım geçmiş olsun benim haberim yoook nesi var annenin daha ne kadar hastanede kalıcak çabucak toparlar inşallah anneciğin...

Canım geçmiş olsun benim haberim yoook nesi var annenin daha ne kadar hastanede kalıcak çabucak toparlar inşallah anneciğin...

Elli defa sordum sağlık ocağındaki Dr hiç hesaplamadi bende bı hesaplayim o vakit

Gunaydin kizlar

DelyDoly annene gecmis olsun cnm

dafi babana gecmis olsun umarim iyidir

Bonus ve YENA elinize saglik

Kilo veren ve spor yapan arkadaslarimi tebrik ederim

ISILDURU cnm ben sporumu sabah ise giderken yuruyerek yapiyorum bir nebze serin oluyo eger cok yorgun degilsem donustede yuruyorum socak oluyor terletiyor ama eve gittigim icin direkt duse giriyorum bide 30 gun fit diye bir program indirdim oradan egzersiz yapiyorum o da 15 dk suruyor

Gecen gun bende rutinlerime baktirdim insulinim bir ara 30kusurlerdeydi onceki yaptigim beslenme programiyla simdi 10un altina dustu ama kac cikti tam hatirlamiyorum glikozuda hatirlayamadim ama o da normal degerlerdeydi pazartesi ise gidince dolabimdan tahlil sonuclarima bakip bi hesaplayayim ya da usenmezsem bir ara internet sisteminden bulabilirsemde bakabilirim

Sağolasınn kuzummm şeker hastası yüksek çıktı şekerii bol bol karpuz marpuz götürünce dinlemiyor kii bir türlü ne zaman çıacak hiç belli değil güzelim şükür düşmüş hastahane yemekleri sağolsun

Çok sağolasınn güzelimm

Günaydinlaar,

Sabah sabah 96,8' i görmek beni nasi bi gaza getirir acaba..Ne çok özlemisim bu rakamlari 106-107'lerden sonra..

Araniza katilali nerdeyse tam bir sene oldu..
Doktora çok yavas veriyorum dedigimde az ama bi daha almamak üzere veriyorsun diye bi gazladi beni..

Bu arada sondan bi gün kaldi Bonus can
Iki yigit cikti meydane ikisi de birbirinden merdane diycekler Pazartesi'den beri di mi

Maşallah maşallah. .

Günaydın herkese kızım bu sporlar bu sıcakta hangi ara yapılıyor bana diyin hele listeler beni unuttu

Canim bu aralar çok sıcak değil bahane değilse tabi serzenişin. :)

Aksam üzerleri uygunsan yürüyüş için çok ideal oluyor ..

Senin siten uygundur tahminim emniyet açısından saat gecte olsa çıkıp çıkıp yürü valla..

Iyi hadi şükür sevindim canım.
Hep dikkat etmeli işte. .
Insulin kullanıyormu.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…