Canom beni alma listeye regliyim artidayim aldinmi yoksa hem ben her hafta kilo veremiyorum ki takıma yazık olur girmeyim o toplara diyorum banucumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı cumalar
Eskilerden kimler kaldı bilmiyorum ama bende buranın eski demirbaşlarındandım
Bir dene kaçak var bizim takımdan ( listeye girmemek için kaçıyoronu kulağından tutup almaya geldim ama sanırım oda yok ISILDURU gel bakalım datlım tartı ne gösterdi söyle izne ayrıldığın kilodan az olduğunu biliyorum da güncel rakamı öğreneyim olmadı diğerini yazacağım
Bu arada umarım burada da keyifli bir zayıflama süreci vardırbizim kizlarda burada nasılsa damlarım arada bende
Kız yok dimistin ya ne güzel ben burda yokumHa ondan var bi dene :)))ISILDURU araniyorsun yavrimu
Canım geçmiş olsun benim haberim yoook nesi var annenin daha ne kadar hastanede kalıcak çabucak toparlar inşallah anneciğin...Menum 07.07.2017 Cuma
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
5 adt zeytin
1 dlm ekmek
2 bardak cay
Ara
1 salata
Öğle
1 tbk barbunya
Akşam
1 kepce corba
2 yk pilav
1 kase yoğurt
4 lt su sade 60 dakika yürüyüş
Iyii geceler kizlar annem hastahanede yattigi icin hem ona akşam ziyareti hemde evin işleri pestilim çıkıyor.
Canım geçmiş olsun benim haberim yoook nesi var annenin daha ne kadar hastanede kalıcak çabucak toparlar inşallah anneciğin...Menum 07.07.2017 Cuma
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
5 adt zeytin
1 dlm ekmek
2 bardak cay
Ara
1 salata
Öğle
1 tbk barbunya
Akşam
1 kepce corba
2 yk pilav
1 kase yoğurt
4 lt su sade 60 dakika yürüyüş
Iyii geceler kizlar annem hastahanede yattigi icin hem ona akşam ziyareti hemde evin işleri pestilim çıkıyor.
Elli defa sordum sağlık ocağındaki Dr hiç hesaplamadi bende bı hesaplayim o vakitAçlık kan şekeri ve açlık insülin değerlerini çarpıp 405 e böldüğünde 2.5 in üstünde bir değer çıkarsa insülin direncin var demektir.
Mesela benim açlık şekeri 81 açlık insülinim 16(yuh!) 81x16/405= 3.2 yani insülin direncim var.bulunan bu değere HOMA deniliyor.
Geçmiş olsun canım o da bizden desene benim annemde tam tersi yimez oğlu yimezGünaydın Nilum güzelim annemi şekeri yüksek dr gozlem amacli yatirdi.sukurler olsun düştü.Diyetin3 fikakt etmuyor yiyorr yiyor yeme deyince kiziyor insallah bu sefer dinler bizleri
Sağolasınn kuzummm şeker hastası yüksek çıktı şekerii bol bol karpuz marpuz götürünce dinlemiyor kii bir türlü ne zaman çıacak hiç belli değil güzelim şükür düşmüş hastahane yemekleri sağolsunCanım geçmiş olsun benim haberim yoook nesi var annenin daha ne kadar hastanede kalıcak çabucak toparlar inşallah anneciğin...
Sağolasınnn güzelimmm Allah razı olsunGeçmiş olsun canım o da bizden desene benim annemde tam tersi yimez oğlu yimez
Çok sağolasınn güzelimmGunaydin kizlar
DelyDoly annene gecmis olsun cnm
dafi babana gecmis olsun umarim iyidir
Bonus ve YENA elinize saglik
Kilo veren ve spor yapan arkadaslarimi tebrik ederim
ISILDURU cnm ben sporumu sabah ise giderken yuruyerek yapiyorum bir nebze serin oluyo eger cok yorgun degilsem donustede yuruyorum socak oluyor terletiyor ama eve gittigim icin direkt duse giriyorum bide 30 gun fit diye bir program indirdim oradan egzersiz yapiyorum o da 15 dk suruyor
Gecen gun bende rutinlerime baktirdim insulinim bir ara 30kusurlerdeydi onceki yaptigim beslenme programiyla simdi 10un altina dustu ama kac cikti tam hatirlamiyorum glikozuda hatirlayamadim ama o da normal degerlerdeydi pazartesi ise gidince dolabimdan tahlil sonuclarima bakip bi hesaplayayim ya da usenmezsem bir ara internet sisteminden bulabilirsemde bakabilirim
Teşeşkkür ederim birtanem sağolasın
Günaydinlaar,
Sabah sabah 96,8' i görmek beni nasi bi gaza getirir acaba..Ne çok özlemisim bu rakamlari 106-107'lerden sonra..
Araniza katilali nerdeyse tam bir sene oldu..
Doktora çok yavas veriyorum dedigimde az ama bi daha almamak üzere veriyorsun diye bi gazladi beni..
Bu arada sondan bi gün kaldiBonus can
Iki yigit cikti meydane ikisi de birbirinden merdane diycekler Pazartesi'den beri di mi
Günaydın herkese kızım bu sporlar bu sıcakta hangi ara yapılıyor bana diyin hele listeler beni unuttu
Sağolasınn kuzummm şeker hastası yüksek çıktı şekerii bol bol karpuz marpuz götürünce dinlemiyor kii bir türlü ne zaman çıacak hiç belli değil güzelim şükür düşmüş hastahane yemekleri sağolsun
Kullanıyorr güzelimmm günde 2 kez bakalım askeri nizama başlıcazz gene evime gideyim dediğimde bbu çıktıIyi hadi şükür sevindim canım.
Hep dikkat etmeli işte. .
Insulin kullanıyormu.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?