Yok henüz erken onun icin..
Bi bakcez yani beni bu kadarina ikna etmis olmasi bile mucize..
Kac kismeti teptim di mi..
Ne evliliği flört yapsın olmaz mı ile kadının başını yakıcaz kız bu evlenirse bizide ihmal eder biz öyle mi bak balkondayım adam uzanmış spor programı izliyor .....Ben de onu diyecektim. :) İçiimden geçmişti.. İçimden geçenlerin olabilme ihtimalinin yüksekliği test edilmiştir.. :)
Yoksa serde evlilikmi var..?
Seçiciyiz seçici acelemiz yok doğru adamı bulmak lazım :)Yok henüz erken onun icin..
Ne evliliği flört yapsın olmaz mı ile kadının başını yakıcaz kız bu evlenirse bizide ihmal eder biz öyle mi bak balkondayım adam uzanmış spor programı izliyor .....
Seçiciyiz seçici acelemiz yok doğru adamı bulmak lazım :)
Yok henüz erken onun icin..
Neye göre doğru adam veya kadın..? Çok göreceli değilmi.?
sürekli yanılıyoruz yaşlandıkça dahi tanıyamıyoruz insanları..
Bazen de akışınamı bırakmak lazım acaba..
Ayy cihangir cafelerin de ellerin de purolarıyla oturup ahkam kesen entelliçeler gibi hissettim kendimi...
Sen anca benim kafama vur
Benim adam tartıya pil aldı sankim tek taş yüzük aldı tartım canavar gibi çalışıyor sabah tartılırım bir artık :))
Ayy tatil öncesi camasir makinemiz bozulmustu,yenisini aldik tabi gelmedi henüz haftaici getireceklermisvalizleri acamadim daha evde heryer camasir,gördükce moralim bozuluyor balkondan atasim var gece gece hepsini:)
Bu arada şu hedef tablosu işini napıcaz, ben yapabilirim ama birinin anlatması lazım
Allahımmm ne gömdün kadınıŞebnem Ferah'ta hiç iyi davranmamış kendine.. Çok kilo almış çirkinleşmiş,yaşlanmış ve kötü taraf üretmiyor artık..
Oysa şahane sesi var.. Ben teomanla ikisini çok görmek isterim mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?