Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de onu diyecektim. :) İçiimden geçmişti.. İçimden geçenlerin olabilme ihtimalinin yüksekliği test edilmiştir.. :)
Yoksa serde evlilikmi var..?
Ne evliliği flört yapsın olmaz mı ile kadının başını yakıcaz kız bu evlenirse bizide ihmal eder biz öyle mi bak balkondayım adam uzanmış spor programı izliyor .....

Ne evliliği flört yapsın olmaz mı ile kadının başını yakıcaz kız bu evlenirse bizide ihmal eder biz öyle mi bak balkondayım adam uzanmış spor programı izliyor .....

Ben de aynen öyleyim yalnız kahve içiyorum balkon da..
Kızım teyzesin de
Oğlan babası ile çizgi film izliyor :)

Seçiciyiz seçici acelemiz yok doğru adamı bulmak lazım :)

Neye göre doğru adam veya kadın..? Çok göreceli değilmi.?
sürekli yanılıyoruz yaşlandıkça dahi tanıyamıyoruz insanları..
Bazen de akışınamı bırakmak lazım acaba..

Ayy cihangir cafelerin de ellerin de purolarıyla oturup ahkam kesen entelliçeler gibi hissettim kendimi...

Entelliceler heee sesli güldümmm

Benim adam tartıya pil aldı sankim tek taş yüzük aldı tartım canavar gibi çalışıyor sabah tartılırım bir artık :))

Çok merak ettim kilonu, yazarsın dimi yarın. :)

Fridacım senin saçların hala dökülüyormu yoksa bi çözüm buldunmu..
Benim felaket.. bu opun en büyük handikaplarından biri zaten saç dökülmesi..
diyetisyen Kabak çekirdeği tüketmemi söyledi nispeten iyi gelebilirmiş...
Pekte sevmem ama arada yiyorum artık...

85 olunca saçlarımı kısacık kestiricem..

Ayy tatil öncesi camasir makinemiz bozulmustu,yenisini aldik tabi gelmedi henüz haftaici getireceklermis valizleri acamadim daha evde heryer camasir,gördükce moralim bozuluyor balkondan atasim var gece gece hepsini:)

Kötü olmuş canım.. Olsun hiç açıp görme çamaşırları :)

Bu arada şu hedef tablosu işini napıcaz, ben yapabilirim ama birinin anlatması lazım

Dun gece yaparken sızmışım. Bu gecede şeetmezsem yapicam ins.

Menu yazim bekleyin gitmeyin.
2 topige ayni anda yetisirken beyin gucuyle kalori yakiyorumdur ins.

Şebo eşlik ediyo bana

Şebnem Ferah'ta hiç iyi davranmamış kendine.. Çok kilo almış çirkinleşmiş,yaşlanmış ve kötü taraf üretmiyor artık..
Oysa şahane sesi var.. Ben teomanla ikisini çok görmek isterim mesela...
Allahımmm ne gömdün kadını
Son halini görmedim ama gözümde türk filmlerindeki kötü cadılar gibi bişey canlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…