Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarın sabah kilomu yazarım....
Evet saçlarım hala dökülüyor bunun için
Demir hapı
B12 biotinli hap ( yeni başladım)
Anduracur ,( bunu tavsiye etmem Dr konturolünde olmalı ara vermiştim 1 aydır kullanıyorum)

kabak çekirdeği iyidir ama kavrulmamış yemek lazım onunda tafı kötü yeşil çay da iyi geliyor .

Başka birde tatilde hergün argan yağı kullandım saçlarıma ...

Geçen kış solgarın multivitamini saç dökülmemi kesmişti evde olan saç ürünlerinide serum filan kullanıyorum bu ara bakımı artırdım fakat dökülme durmadı seninde uygulayıp sonuç aldığım bişey olursa tavsiye anlamında yaz lütfen ...

Yoğurdu sevmeyen bir ben degilmisim demek ki:) mantıklı aslında büyük bı kaba yapıp oradan yemek daha iyi olacak çok teşekkür ederim tecrübeli insanın hali bir başka

Yoğurdu sevmeyen bir ben degilmisim demek ki:) mantıklı aslında büyük bı kaba yapıp oradan yemek daha iyi olacak çok teşekkür ederim tecrübeli insanın hali bir başka

Yeme tecrubesi bu keske kilo verme tecrubesi olaydi.
Onuda veriyoruz iste artik buna sukur.
Ayrani cacigi cok severim ama yogurdu yiyemezdim alistim iste.
Hele makarnanin pilavin yanina ustune koyarlar ben bi iyykk olurum

Simi tadını çıkar valla flört dönemi en keyifli aşkın ilk başladığı zamanlar sonra sındirella kulkedisi oluyor.

Bu yastan sonrakine çok ask da denemez..
Bende bayan mantik hep devrede..
Bu yüzden DelyDoly furcak bi gün beni

Güven sorunum var..Bunu asamiyorum..
Belki YENA entelicemin dedigi gibi akisina birakmali..

Bilmiyorum..Hele birine bi sans vermis olayim bunca zaman sonra bakalim ne olcak..
Yalniz is ciddiyete binerse beni zor günler bekliyor kesin..Adamin biri hatta belkim ikisi burnumdan gelebilü onu netcem bilmiyoru..

Ben şimdilik LR nin bir ürününü kullanıyorum ama pek faydası olmadı gibi..
Bir de her banyo sonrası argan yağlı serum, saç uçları boyadan dolayi kötü görünüyor o görüntü düzelsin diye..
Solgari deneyeyim ben kontrolden sonra .. danısayim doktora..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…