Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı geceler ne güzel muhabbetler edilmiş herkes pek aktif en kısa zamanda aranıza dönmek istiyorum...

Hayırlı geceler... biz de en kısa zaman da bekliyoruz...
Bu gidişle hepimiz zayıflıycaz bi tek sen şişko kalacaksın.

Öteyim artik elime yapismaz.
Anne kahvaltisindan boyle kurtardigima sukur.

Sabah 11 e dogru
Yarim simitten az simit
Patatesli yumurta
1 kk beyaz peynir
2 ceri domates

Öğlen 3 te
1 kucuk tabak kiymali yesil mercimek
1 dilimden az bi parca cavdar ekmegi

Ara 5 te
1 şeftali,4 ceviz, karisil bitki cayi

Aksam 10 da
1 kase yogurt, 1 salatalik, 2 tatli kasigi yulaf kepegi, dereotu ile koyu bir cacik

Su az ictim.
65 dk spor
( 25 dk tempolu yuruyus, 30 dk lesli radio, 10 dk yer hareketi)
Ceza sporumda icinde

Canımsın

Hayırlı geceler

Çok hafifledim ya çok mutluyum uzun zamandır olmayan kıyafetlerinin bazıları olmaya başladı artık sabahları yataktan kalkınca ayaklarim daha az ağrıyor yürüyüşe de alıştım yapmayınca bı ağır hissediyorum kendimi

Bu arada akşam menüm

2kofte kadar tavuk haşlanmış tavuk göğsü
Biraz kavun ve domates salatalık yedim suda 4 lt buldu belki de geçti bilmiyorum

Senin adina cok sevindim benim bile pantolonum bollasti tayt gibiydide

Yalniz o aksamki tavuk cok az guldanecim 109 kiloluk bana bile 4-5 kofte kadar diyor doktor.
Sen emziriyosun 5 kofte kadardan az yeme lutfen.
Salatan var zaten suyuda bol iciyosun ne guzel.

Bonus listen süper masallah

Yena afiyet olsun
Bugun piknikte bende kisir yedim :)

Simi hayirlisi olsun

Cakil onumuzdeki haftasonuna gidebilsen biryerlere canim ya

Frida kac kiloyla dondün tatilden
Sok diyet uygulama canim ya
Hasibe isvec uygulamiyor 8 haftada degisim programi uyguluyor kimdi kadinin adi aysemiydi aaaa hatirlayamiyorum

Anladım çok haklısın ama öğlende menemen yedim içindedir 1dilim peynir vardı ara öğünde de üzümle bı parça peynir yedim o yüzden dengelemek istemiştim (bu arada abla demenin bı sakıncası yoktur insallahh )

Eboe sifir ekmek nasil olcak sonucu ne olcak merak ediyorum seni dayanamamazlik oluyormu
Valla daha 2. gün :)) bi de hiç bu kadar kararlı olmamıştım ben.
Eşim karşımda ne abur cuburlar yedi kaç gündür, ben bakmıyorum bile, canım da istemiyo. Ama ona rağmen hiç veremedim bu hafta. hatta +100 gr bile vardı. Ben de bi değişiklik yapayım dedim. Ekmek yemiyorum 2 gündür. Ve gerçekten de tartıya yansıdı...

Ama bugün taze fasulye yaptım, suyuna şöyle bi ekmek bansam demedim değil yani :) ama durdum. yaklaşık 1 haftadır aç uyuyorum tartıya yansımadı, 2 gün ekmek yemedim, 300 gr fark etti..

Yok canim ne sakincasi olucak :)) ayu topigin ablasida oldum ya dahada bisey demiyorum :))

Sen yogurt yedinmi gun icinde? Her ogunde yogurt salata olmak zorunda.

En duzenlisi bir ogun protein bir ogun sebze yemek.
Ama iki ogunde ayni olsa bazen sorun degil.
Her menuye yogurt sart bizim icin

Çok tsk ederim canım yazamadım utandım küçük olduğum için o yüzden abla demek en doğrusu yoğurt yiyemiyorum en kotu yanımda bu ne süt ne yoğurt sev motorun yoğurdu ancak müzede yiyorum cacık falan gibi biliyor ne Yapacagim boyle
Galiba her gün cacık yada yogurtlu meze yapmaliyim

Olabilir bende hic yogurt yemezdim sevmezdim.
Mantiyi bile yogurtla yiyemem o derece :))
Ilk diyet yaptigim zamanlar icine nane katardim oyle yerdim.

Simdi su eklemeden cacik yapiyorum naneli kekikli dereotlu meze gibi demissin ya aynen oyle oluyor.
Her ogun yogurt varsa caciginda hic bi sakincasi yok yani.
Buyuk bi kaba yap ordan koy her seferinde zor gelirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…