Allahımmm ne gömdün kadını
Son halini görmedim ama gözümde türk filmlerindeki kötü cadılar gibi bişey canlandı
hayırlı geceler ne güzel muhabbetler edilmiş herkes pek aktif en kısa zamanda aranıza dönmek istiyorum...
CanımsınÖteyim artik elime yapismaz.
Anne kahvaltisindan boyle kurtardigima sukur.
Sabah 11 e dogru
Yarim simitten az simit
Patatesli yumurta
1 kk beyaz peynir
2 ceri domates
Öğlen 3 te
1 kucuk tabak kiymali yesil mercimek
1 dilimden az bi parca cavdar ekmegi
Ara 5 te
1 şeftali,4 ceviz, karisil bitki cayi
Aksam 10 da
1 kase yogurt, 1 salatalik, 2 tatli kasigi yulaf kepegi, dereotu ile koyu bir cacik
Su az ictim.
65 dk spor
( 25 dk tempolu yuruyus, 30 dk lesli radio, 10 dk yer hareketi)
Ceza sporumda icinde
Hayırlı geceler... biz de en kısa zaman da bekliyoruz...
Bu gidişle hepimiz zayıflıycaz bi tek sen şişko kalacaksın.
Hayırlı geceler
Çok hafifledim ya çok mutluyum uzun zamandır olmayan kıyafetlerinin bazıları olmaya başladı artık sabahları yataktan kalkınca ayaklarim daha az ağrıyor yürüyüşe de alıştım yapmayınca bı ağır hissediyorum kendimi
Bu arada akşam menüm
2kofte kadar tavuk haşlanmış tavuk göğsü
Biraz kavun ve domates salatalık yedim suda 4 lt buldu belki de geçti bilmiyorum
Anladım çok haklısın ama öğlende menemen yedim içindedir 1dilim peynir vardı ara öğünde de üzümle bı parça peynir yedim o yüzden dengelemek istemiştim (bu arada abla demenin bı sakıncası yoktur insallahh )Senin adina cok sevindim benim bile pantolonum bollasti tayt gibiydide
Yalniz o aksamki tavuk cok az guldanecim 109 kiloluk bana bile 4-5 kofte kadar diyor doktor.
Sen emziriyosun 5 kofte kadardan az yeme lutfen.
Salatan var zaten suyuda bol iciyosun ne guzel.
Valla daha 2. gün :)) bi de hiç bu kadar kararlı olmamıştım ben.Eboe sifir ekmek nasil olcak sonucu ne olcak merak ediyorum seni dayanamamazlik oluyormu
Anladım çok haklısın ama öğlende menemen yedim içindedir 1dilim peynir vardı ara öğünde de üzümle bı parça peynir yedim o yüzden dengelemek istemiştim (bu arada abla demenin bı sakıncası yoktur insallahh )
Çok tsk ederim canım yazamadım utandım küçük olduğum için o yüzden abla demek en doğrusu yoğurt yiyemiyorum en kotu yanımda bu ne süt ne yoğurt sev motorun yoğurdu ancak müzede yiyorum cacık falan gibi biliyor ne Yapacagim boyleYok canim ne sakincasi olucak :)) ayu topigin ablasida oldum ya dahada bisey demiyorum :))
Sen yogurt yedinmi gun icinde? Her ogunde yogurt salata olmak zorunda.
En duzenlisi bir ogun protein bir ogun sebze yemek.
Ama iki ogunde ayni olsa bazen sorun degil.
Her menuye yogurt sart bizim icin
Ben de bayılırım ikisineŞebnem Ferah'ta hiç iyi davranmamış kendine.. Çok kilo almış çirkinleşmiş,yaşlanmış ve kötü taraf üretmiyor artık..
Oysa şahane sesi var.. Ben teomanla ikisini çok görmek isterim mesela...
Çok tsk ederim canım yazamadım utandım küçük olduğum için o yüzden abla demek en doğrusu yoğurt yiyemiyorum en kotu yanımda bu ne süt ne yoğurt sev motorun yoğurdu ancak müzede yiyorum cacık falan gibi biliyor ne Yapacagim boyle
Galiba her gün cacık yada yogurtlu meze yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?