- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Kilo vermeseniz bile sağlıklı besleniyorsunuz kiloda yavaş yavaşta olsa gider hedef belli nasılsa rabbim hepimize yardım etsin kolaylık versin insallahYeme tecrubesi bu keske kilo verme tecrubesi olaydi.
Onuda veriyoruz iste artik buna sukur.
Ayrani cacigi cok severim ama yogurdu yiyemezdim alistim iste.
Hele makarnanin pilavin yanina ustune koyarlar ben bi iyykk olurum
Iyi guldum sabah sabah sizlede paylasim dedim
Yaşasın. .Sabah gördüğüm yaklaşık 1 kilo eksinin üzerine limonlu suyumu içtim miss gibi karatay kahvaltısı yaptım
Enem bugün pazar imis..Yarin ise gitcek misim ben..Hele iki hafta nasil gecmis..
Hayirli Pazarlar hatun kisiler..
Günaydınnn
Tartı günü değil biliyorum ama evime anca dönebildim ve tartıldım. Kilo almamışım hatta vermişim. En son buraya yazdığımda kaçtm hatırlamıyorum ama şu an 88.8 çok mutluyummm
Kahvaltı edildi
1dilim beyaz peynir
Biraz Cecilia peyniri
Bir yumurta
Bir domates bir salatalık
3 zeytin
Bir dilim ekmek t buğday
6bardak su icildi
1 saat oğlusu birlikte yürüyüş yapıldı birazda da ara öğün yapmicam kiraz yiyeceğim ki
Ya eşim uyuyor alışkanlığını bozmayayim dedim nasılsa bana hafta içi hafta sonu fark etmiyor sizin haftada bir gün yatmak hakkınızErkencisin . Haftaiçi ben de mecburen öyleyim işten dolayi.. haftasonları düzen kaçıyor.. şu an mesela yataktan bildiriyorum evde çıt yok :))
Ya eşim uyuyor alışkanlığını bozmayayim dedim nasılsa bana hafta içi hafta sonu fark etmiyor sizin haftada bir gün yatmak hakkınız
Bide bu gün yattimmi hep yatarım yürüyüş yapmak o yüzden işte çıktım yürüdüm
Aynen öyle sormayın bu gün bari uyusun dedim o evde babasıyla kalsın dedim ama yok hemen uyandı gerçi iyi oluyor beraber yürüyoruz parkta salıncağa bindiriyirum falan işteIyi yapıyorsun hareket berekettir. . Bir de bebeğin var erken uyanirlar. .
Valla zor gelmeyi birak beni ne bekliyor bilmiyorumYENA cim
Laptopu acmamla bir sok gecirmem bi oldu az önce..
Yeni bi eleman gelmis projeden aldiklari adamin yerine son günler o calismis hep gördüm ama projeyi taniyamadim komple struktur degismis
gecici lisansim bitmis hic bir degisiklik yapmadigim sistem benden kaynaklanan bir hata gösteriyor
nedense hic anlamadim daha ilk bugün actim ne var ne yok bakayim diye Bir sürü hata gösteriyor valla yarin baya zor bi baslangic olacak
Günaydın yeni kalktım zombi gibiyim dün ilan girmekten beynim yandı hala bitmedi .....
Tartıldım 106.6 kilo çıktı
Gunaydin mutlu pazarlar
Ayyyy ben buna manasızcaaaaa çok güldüm yahuuu
İçinize atmayın e miiiiiiiiiii ?
İsveç i askıya aldım bakalım bizimker isveçin 7. Gününde bitirsinler ne olucak tek başıma cesaretde edemedim doğrusu bu sabah normale yakın beslenip başladım hayırlısı artık yalnız dikkatini çekerim 105 bile benim artı halim vericem tabiki ....E çok iyi.. Öyle bi anlattın ki bi 5 kilo aldın sandım. . Sadece +1.6 kg. O da uçup gider cumaya kadar..
Naaptın İsveçi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?