Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeme tecrubesi bu keske kilo verme tecrubesi olaydi.
Onuda veriyoruz iste artik buna sukur.
Ayrani cacigi cok severim ama yogurdu yiyemezdim alistim iste.
Hele makarnanin pilavin yanina ustune koyarlar ben bi iyykk olurum
Kilo vermeseniz bile sağlıklı besleniyorsunuz kiloda yavaş yavaşta olsa gider hedef belli nasılsa rabbim hepimize yardım etsin kolaylık versin insallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah gördüğüm yaklaşık 1 kilo eksinin üzerine limonlu suyumu içtim miss gibi karatay kahvaltısı yaptım
Yaşasın. .
Enem bugün pazar imis..Yarin ise gitcek misim ben..Hele iki hafta nasil gecmis..

Hayirli Pazarlar hatun kisiler..

Amannn nasıl zor gelir şimdi sana.. :)

Günaydınnn
Tartı günü değil biliyorum ama evime anca dönebildim ve tartıldım. Kilo almamışım hatta vermişim. En son buraya yazdığımda kaçtm hatırlamıyorum ama şu an 88.8 çok mutluyummm

Çok iyi.. Hep hareketten işte. :)

Erkencisin . Haftaiçi ben de mecburen öyleyim işten dolayi.. haftasonları düzen kaçıyor.. şu an mesela yataktan bildiriyorum evde çıt yok :))

Erkencisin . Haftaiçi ben de mecburen öyleyim işten dolayi.. haftasonları düzen kaçıyor.. şu an mesela yataktan bildiriyorum evde çıt yok :))
Ya eşim uyuyor alışkanlığını bozmayayim dedim nasılsa bana hafta içi hafta sonu fark etmiyor sizin haftada bir gün yatmak hakkınız
Bide bu gün yattimmi hep yatarım yürüyüş yapmak o yüzden işte çıktım yürüdüm

Iyi yapıyorsun hareket berekettir. . Bir de bebeğin var erken uyanir .

Son düzenleme:
Iyi yapıyorsun hareket berekettir. . Bir de bebeğin var erken uyanirlar. .
Aynen öyle sormayın bu gün bari uyusun dedim o evde babasıyla kalsın dedim ama yok hemen uyandı gerçi iyi oluyor beraber yürüyoruz parkta salıncağa bindiriyirum falan işte

Valla zor gelmeyi birak beni ne bekliyor bilmiyorum YENA cim
Laptopu acmamla bir sok gecirmem bi oldu az önce..
Yeni bi eleman gelmis projeden aldiklari adamin yerine son günler o calismis hep gördüm ama projeyi taniyamadim komple struktur degismis
gecici lisansim bitmis hic bir degisiklik yapmadigim sistem benden kaynaklanan bir hata gösteriyor
nedense hic anlamadim daha ilk bugün actim ne var ne yok bakayim diye Bir sürü hata gösteriyor valla yarin baya zor bi baslangic olacak

Hayır olsun inşallah. .Neden olmuş olabilir ki ben de merak ettim bak.. yarın yazarsın bize de..

Günaydın yeni kalktım zombi gibiyim dün ilan girmekten beynim yandı hala bitmedi .....

Tartıldım 106.6 kilo çıktı

E çok iyi.. Öyle bi anlattın ki bi 5 kilo aldın sandım. . Sadece +1.6 kg. O da uçup gider cumaya kadar..
Naaptın İsveçi..

Günaydınnnnnnnn ... keyifli , mutlu , huzurlu ve sağlıklı pazarlar ..

Ben ara ara geliyorum , buradaki enerjiyi seviyorum çünkü

DelyDoly Bonus cydnz_1 Davina T tuba52 .... hep buralardan yolu kısa da olsa , uzun da olsa bizim fakirhaneye de düşenler ...

Neyse ..ne demeye geldim ben .

Dostluğunuz çok samimi , çok güzel ... bununla voltranı oluşturup kattedemeyeceğiz yol yok .

Olsun .. bugün de böyle olsun ... yarın başlarsın yine .. sıkma zaten kendini .. demeyin birbirinize biriniz diğerinizin fren sistemi olsun hep

ayyy öyle işte , ukala dümbeliği gibi ötmeye gelmiyorum valla ... burada bir şey çekiyor beni hep ...

Ateş beni mi çağırıyor yoksa Bonus

Herkese Günaydın

Bugün sabah kahvaltıdan sonra koca bir bardak Türk Kahvesi ile başladım yola... kahve bana fren yaptırdı iyi oldu. Yarın is olmasi ruhumu daraltiyor ama iyiyim. Haftaya Eskişehir e gitmeyi planliyorum umarım bu gezi iyi gelir annemi ve eşimi de ikna ettim geze geze gideceğiz.

Bonus uzun hava şovu evdekilere dinlettim evdekiler de güldü sabah evimize neşe getirdin

E çok iyi.. Öyle bi anlattın ki bi 5 kilo aldın sandım. . Sadece +1.6 kg. O da uçup gider cumaya kadar..
Naaptın İsveçi..
İsveç i askıya aldım bakalım bizimker isveçin 7. Gününde bitirsinler ne olucak tek başıma cesaretde edemedim doğrusu bu sabah normale yakın beslenip başladım hayırlısı artık yalnız dikkatini çekerim 105 bile benim artı halim vericem tabiki ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…