Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bonus senin görümce benim eltim gibi desene.4çocuğu var bi geldiler mi ortalık ayağa kalkıyor ama toplamadan gittiği olmaz

Ya sorma 15 torun var kv de çocuklar hele kız olanlar lise ve ünv.yavrum hep ellerinde bez sil supur kv hiç iş yaptırmayan bırakmaz bir bana bişey demiyor cocuklarim küçük diye herhalde benden gelecek temizlik Allah'tan gelsin hesabı ama bende acayip yorgunum hep evde hiç oturamiyorum biliyor

İSTEMEDEN DİKTALIK VAR BİRAZ EVET :)) çatışıyorum biraz çevreyle o yüzden
kelepaça severim ben yaa uzun y0la çıktığımdada bulursam yerim
Aaaa kelle paça babamla ben çok severiz hususi birlikte gider yeriz annemle kardeşim sevmez çünkü babama çekmişim bu durumda

İlkinde ben oyleydim epey zayiflamistim
ben ilk hamilelikte baya zayıflamistim 82ile Hamile kaldım 85ile doğum yaptım.ama o zaman kayınValidemle beraber oturuyordum onunda etkisi oldu şimdi rahatım çok şükür yemek yapamasamda eşim atıştırmalık yiyo idare ediyor ben zaten belirli şeyler yiyorum ancak.dün kayınvalidem köye gidecek diye az yemek yapıcam dolapta yemek kalmasın demiş eşimde niye yap bize kalsın demiş suan yemekler var ama hiçbirini yiyesim yok çocuk için yemek olsun yeter

Gozun aydin ben 16 kilo yag icin neler vermezdim 27 kilo versem burda sevinc gozyaslarinda olurdum ahhh ahhhh

Cok guzel senin adina cok mutlu oldum

Kan sonucum çıkmış doktor aradı.
B12 ve Dvitamini çok düşükmus onun dışındakiler normal şükür. .
Ohhhh çok şükür :) çok sevindim senin için.. çok büyük cesaretle çooookk güzel bi adım attın, Allah karşılığını verdi emeklerinin.. Daha güzel günler, zayıf günler göreceksin inşallah :) başarı hikayemizi yazacağız :) 90+ topiğine teşekkür edeceğiz tek tek :)

Nur iyice zayifladin kuzum süt veriyorsun dikkat et lütfen bebeğin iyidir umarim

Bayadir yazmamisim buraya 1 ay olucak nerdeyse sutten kestik oglani. 6.5aylik oldu simdi egzamalari gecmiyor bir turlu. Sutten keserek vucudu rahatlasin istedi dr ama yok olmuyor butun kortizonlu ktemleri denedik geciyo kremi surmeyi biraktigim anda artarak tekrar cikiyor. 2 gun agizdan kortizon verdik o bile cozum olmadi Suan sadece sut ve besin alerjisi icin ozel olan mamayi tuketiyor. Komple vucudu kizarik dr universiteye yonlendircem ben cozumunu bulamadim dedi orda adam akilli bi kavga etmek vardi da iste cocugun hatrina susuyosun aylardir ben diyorum baska bise bunu yapiyor bosyere suttende kestik. Tek arti yani kilo alimi biraz artti cok sukyr.

2 gun once universitenin sitesine baktim cildiye icin belki randevu bulurum diye bulamadim dedim bide alerjiye bakim iyiki bakmisim alerjide bos yer vardi hemen kayit yaptirdim sali gunu universiteye goturcem. Ins.nedenini bulurlar. Tetikleyen seyin ne oldugunu bilemedigimden cozum bulamiyorum. Oyle iste

Gozun aydin ben 16 kilo yag icin neler vermezdim 27 kilo versem burda sevinc gozyaslarinda olurdum ahhh ahhhh

Ben de çok sevindim cakilcim inan..
Çok belli edemiyorum sevincimi farkindayim ama inanamıyorum bazen. Gün de bin kez tartiya cikiyörüm.
Keşke daha önceleri bu kilolarda olsaydım..
Gençliğim obez bir sekil de gecti gitti ona yanıyorum.
Sen de artık toparlan 89 dan iyice uzaklaştın..

Çok çok geniş olsun aynı durumu bende yaşadım oğlumda kış boyu vücudu kızardi yüzü kizardi bende bı çok doktora gittim bı kere kortizonlu krem kullandım geçti tekrar başladı bende senin gibi gıda alerjisi diye bütün gıdaları kestim ama baharın alerji testi yaptırdık bir şey çıkmadı çok şükür doktor cildi kuru o yüzden egzama olmuş 2 yaş gibi biter dedi bide coresatin diye krem verdi günde 5,6 kere nemlendirici çok şükür geçti rabbim senin evladını da şifasını versin gerçekten çok zor bide benim yanımda büyükler vardi mudahale eden edene geride kaldı şükür o minicik elleriyle nasılsa kasiniyordu yavrum

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzuya benim ufaklık ya doğduğundan beri alerjik dönem dönem çoğalıyor elidel krem kullaniyoruz

Coresatin i bende aldim ama gecirmek yerine iyice azdirdi. Bicok nemlendirici krem denedim gercekten cok kuru cildi nemlendiriciyi surdugum anda kupkuru oluyo tekrar. Ben 3 4 kere suruyorum acaba sayisini mi arttirsam ise yarar mi.

Ya bide devlet bu konuda hoc destek degil yani bu kremler sonucta bu hastalim nedeniyle veriliyor ama devlet karsilamiyor hadi sen ben alabiliyoruz ya alamayan napcak. Cok sukur ki mamayi karsiliyor devlet yoksa 1 kutusu 87 liraymis ve aylik 8 kutu yazmis dr 6 kutuyu bitiriyor. Vucudundaki kizarikliklar gecmedigi icin ek gidaya gecemiyorum bir turlu malesef.

Sen hangi nemlendiriciyi kullandin ben nilola kullandim dr sonra degis dedi bioderma kullandim onu da degis dedi vucudu rahatlamadikca aven kullaniyorum simdi bitmk uzere o da simdide mustela alcam bakalim o ise yariycak mi

Hergun 20 dk evde yurusen yeter canım ben başlarda öyle yaptım uzun bir süre 95 lere gelene kadar hatta
bugün deniz kiyisida başlamayı düşünüyorum bakalim kac dakika dayanabilecem....

Maşallah mavisim mavişelim :)
Derincim dinle sen diyetisyeni ben de 15 dakikayla başladım mesela,simdi 45 -50 dakikaya çıkardım. .
yenacim
bakalim bugün basliycam deneme yapi cam..

akşam marketten tavuk almıştım..
tavuk suyuyla yayla corbasi ve tavuk sote yapi cam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…