bonus senin görümce benim eltim gibi desene.4çocuğu var bi geldiler mi ortalık ayağa kalkıyor ama toplamadan gittiği olmazBenim evi karistirma isilkv de titizlenir bi cok seye ama kendisi yapamiyor mecbur biz yapiyoruz.
Cok sansli o yonden. Ben cocuklarla yapamiyorum her hafta eltim gorumcem dip kose silip temizlerler.
Gorumce zaten ayni binada surekli eli orda.
Yemegini kendisi yapar camasirlarini halleder kurutucusu var.
Ama supurup baska bisey yapamiyor koltuk degnegiyle yuruyo zaten.
Simdi onlar yokken gidim dedim bende napim :))
Gorumcem cok alistirdi bizi ki bizde essek degildik.
Bi cay icsek supurmeden cikmaz o evden.
Bende simdi aksam aynisini yapicam ins.
Ya sorma 15 torun var kv de çocuklar hele kız olanlar lise ve ünv.yavrum hep ellerinde bez sil supur kv hiç iş yaptırmayan bırakmaz bir bana bişey demiyorBenim evi karistirma isilkv de titizlenir bi cok seye ama kendisi yapamiyor mecbur biz yapiyoruz.
Cok sansli o yonden. Ben cocuklarla yapamiyorum her hafta eltim gorumcem dip kose silip temizlerler.
Gorumce zaten ayni binada surekli eli orda.
Yemegini kendisi yapar camasirlarini halleder kurutucusu var.
Ama supurup baska bisey yapamiyor koltuk degnegiyle yuruyo zaten.
Simdi onlar yokken gidim dedim bende napim :))
Gorumcem cok alistirdi bizi ki bizde essek degildik.
Bi cay icsek supurmeden cikmaz o evden.
Bende simdi aksam aynisini yapicam ins.
Aaaa kelle paça babamla ben çok severiz hususi birlikte gider yeriz annemle kardeşim sevmez çünkü babama çekmişim bu durumdaİSTEMEDEN DİKTALIK VAR BİRAZ EVET :)) çatışıyorum biraz çevreyle o yüzden
kelepaça severim ben yaa uzun y0la çıktığımdada bulursam yerim
İlkinde ben oyleydim epey zayiflamistimkilom 75.2 bu hamilelik beni baya farklı biri yaptı bayilarak yediğim şeyleri görmeye tahammülm yok.
ben ilk hamilelikte baya zayıflamistim 82ile Hamile kaldım 85ile doğum yaptım.ama o zaman kayınValidemle beraber oturuyordum onunda etkisi oldu şimdi rahatım çok şükür yemek yapamasamda eşim atıştırmalık yiyo idare ediyor ben zaten belirli şeyler yiyorum ancak.dün kayınvalidem köye gidecek diye az yemek yapıcam dolapta yemek kalmasın demiş eşimde niye yap bize kalsın demiş suan yemekler var ama hiçbirini yiyesim yok çocuk için yemek olsun yeterİlkinde ben oyleydim epey zayiflamistim
Gozun aydin ben 16 kilo yag icin neler vermezdim 27 kilo versem burda sevinc gozyaslarinda olurdum ahhh ahhhhMerhabalar,
3.ay kontrolüm vardı kan verdim,diyetisyenle görüştüm,doktorla görüşüp foto çekildik :)
B12 ve bağışıklık sistemi güçlendiren probiyotik yazdı.. Vitamin alamadığımı söyledim (bulantı ve kaşıntı yapıyor) kan sonucundan sonra düşünürüz birşeyler dedi.. Toplam da giden 27 kilo. 16 kilo yağdan gitmiş. 16 kilo yağ nedir yav.700 gram kas yapmışım... İyi dengeli beslenmişsin aferin dediler bana.. :) Suyu az almışım (nasıl makinaysa adamlar yapmış.) uyardılar gerçekten öyle içemiyorum yetişemiyorum.. Katı sıvı ayırımı ve 6 öğün yemekten vakit bulamıyorum su içmeye... 2 litreyi tamamlamalıyım artık..
Kan sonuçlarımı merak ediyorum bakalım nasıl çıkacak stres yaptım çok fazla.. Saçlarım dökülüyor avuç avuç..Onun için ilaç yazayım istersen dedi dr. ama geçici bir durum düzelecek deyince vazgeçtim ben de.. ay sonu kestirip 3 numara falan yapayım bari :))
Cok guzel senin adina cok mutlu oldumKuru yemiş eklendi listeye
Haftada 1 dondurma serbest.
Eğer yüksek kalorili yiyecek yediysem 1 haftayı temiz geçirmeliymişim. :)
Bir de ideal kilom alt 55 kg. üst 67 kg. aralığında uygunmuş..
VKİ 45 ten 35 e düşmüş..
Spor salonuna başlayabilirmişim artık.. Koşabilirmişim :)
Ohhhh çok şükür :) çok sevindim senin için.. çok büyük cesaretle çooookk güzel bi adım attın, Allah karşılığını verdi emeklerinin.. Daha güzel günler, zayıf günler göreceksin inşallah :) başarı hikayemizi yazacağız :) 90+ topiğine teşekkür edeceğiz tek tek :)Kan sonucum çıkmış doktor aradı.
B12 ve Dvitamini çok düşükmus onun dışındakiler normal şükür. .
Nur iyice zayifladin kuzum süt veriyorsun dikkat et lütfen bebeğin iyidir umarim
Kan sonucum çıkmış doktor aradı.
B12 ve Dvitamini çok düşükmus onun dışındakiler normal şükür. .
Gozun aydin ben 16 kilo yag icin neler vermezdim 27 kilo versem burda sevinc gozyaslarinda olurdum ahhh ahhhh
Sağol nurcum :) inşallah aynen devam :)
Çok çok geniş olsun aynı durumu bende yaşadım oğlumda kış boyu vücudu kızardi yüzü kizardi bende bı çok doktora gittim bı kere kortizonlu krem kullandım geçti tekrar başladı bende senin gibi gıda alerjisi diye bütün gıdaları kestim ama baharın alerji testi yaptırdık bir şey çıkmadı çok şükür doktor cildi kuru o yüzden egzama olmuş 2 yaş gibi biter dedi bide coresatin diye krem verdi günde 5,6 kere nemlendirici çok şükür geçti rabbim senin evladını da şifasını versin gerçekten çok zor bide benim yanımda büyükler vardi mudahale eden edene geride kaldı şükür o minicik elleriyle nasılsa kasiniyordu yavrumBayadir yazmamisim buraya 1 ay olucak nerdeyse sutten kestik oglani. 6.5aylik oldu simdi egzamalari gecmiyor bir turlu. Sutten keserek vucudu rahatlasin istedi dr ama yok olmuyor butun kortizonlu ktemleri denedik geciyo kremi surmeyi biraktigim anda artarak tekrar cikiyor. 2 gun agizdan kortizon verdik o bile cozum olmadi Suan sadece sut ve besin alerjisi icin ozel olan mamayi tuketiyor. Komple vucudu kizarik dr universiteye yonlendircem ben cozumunu bulamadim dedi orda adam akilli bi kavga etmek vardi da iste cocugun hatrina susuyosun aylardir ben diyorum baska bise bunu yapiyor bosyere suttende kestik. Tek arti yani kilo alimi biraz artti cok sukyr.
2 gun once universitenin sitesine baktim cildiye icin belki randevu bulurum diye bulamadim dedim bide alerjiye bakim iyiki bakmisim alerjide bos yer vardi hemen kayit yaptirdim sali gunu universiteye goturcem. Ins.nedenini bulurlar. Tetikleyen seyin ne oldugunu bilemedigimden cozum bulamiyorum. Oyle iste
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzuya benim ufaklık ya doğduğundan beri alerjik dönem dönem çoğalıyor elidel krem kullaniyoruzBayadir yazmamisim buraya 1 ay olucak nerdeyse sutten kestik oglani. 6.5aylik oldu simdi egzamalari gecmiyor bir turlu. Sutten keserek vucudu rahatlasin istedi dr ama yok olmuyor butun kortizonlu ktemleri denedik geciyo kremi surmeyi biraktigim anda artarak tekrar cikiyor. 2 gun agizdan kortizon verdik o bile cozum olmadi Suan sadece sut ve besin alerjisi icin ozel olan mamayi tuketiyor. Komple vucudu kizarik dr universiteye yonlendircem ben cozumunu bulamadim dedi orda adam akilli bi kavga etmek vardi da iste cocugun hatrina susuyosun aylardir ben diyorum baska bise bunu yapiyor bosyere suttende kestik. Tek arti yani kilo alimi biraz artti cok sukyr.
2 gun once universitenin sitesine baktim cildiye icin belki randevu bulurum diye bulamadim dedim bide alerjiye bakim iyiki bakmisim alerjide bos yer vardi hemen kayit yaptirdim sali gunu universiteye goturcem. Ins.nedenini bulurlar. Tetikleyen seyin ne oldugunu bilemedigimden cozum bulamiyorum. Oyle iste
Çok çok geniş olsun aynı durumu bende yaşadım oğlumda kış boyu vücudu kızardi yüzü kizardi bende bı çok doktora gittim bı kere kortizonlu krem kullandım geçti tekrar başladı bende senin gibi gıda alerjisi diye bütün gıdaları kestim ama baharın alerji testi yaptırdık bir şey çıkmadı çok şükür doktor cildi kuru o yüzden egzama olmuş 2 yaş gibi biter dedi bide coresatin diye krem verdi günde 5,6 kere nemlendirici çok şükür geçti rabbim senin evladını da şifasını versin gerçekten çok zor bide benim yanımda büyükler vardi mudahale eden edene geride kaldı şükür o minicik elleriyle nasılsa kasiniyordu yavrum
bugün deniz kiyisida başlamayı düşünüyorum bakalim kac dakika dayanabilecem....Hergun 20 dk evde yurusen yeter canım ben başlarda öyle yaptım uzun bir süre 95 lere gelene kadar hatta
yenacimMaşallah mavisim mavişelim :)
Derincim dinle sen diyetisyeni ben de 15 dakikayla başladım mesela,simdi 45 -50 dakikaya çıkardım. .
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzuya benim ufaklık ya doğduğundan beri alerjik dönem dönem çoğalıyor elidel krem kullaniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?