Amin. Çok teşekkürler..İyi geceler kızlar.
Yeni bir haftaya başladık inş güzel geçer. Bugün kaçamaksiz geçti diyebilirim.
Burcu RABBİM vatanına milletine anne babasına hayırlı bir evlat nasip etsin.
Yaa :)) sesli gulmemek icin tuttum kendimi gecenin bir yarisi :)) seviliyorsun
En iyisini yaparsın zaten stresli ve yorgun bir dönemdeydin her serde vardır bir hayır gez biraz gerekliIzmir Alaçatı heryer gezmek istiyorum alacağım sırt çantası atacağım kendimi yollara aralık da da bebek işine devam ama araliga kadar hayat benim
Insallah canim dun doktor olumluydu o da beni rahatlatti insallah aralikta yeniden deneyecegiz ozaman a kadat da keyini cikaracagim hayatinBonus naptin kuzum öyle en hassas olduğum konu ağladım agliycam o haldeyim bütün tüylerim diken diken oldu
Baştan aşağı...
Rabbim kimseye aratmasin 12 sene boyunca neler çektiğimi bir ben bilirim ..
Bebek mevludune gidemezdim çocukların dogumgunlerine gitmek işkence olurdu hele ki görüncem in oğlunun ana sınıfında yıl sonu gösterisi mi hickiriklarla izleyişimi hiç unutamam...ben kayinvalideme belli etmemeye çalışıyorum oda yanımda ağlıyor bana belli etmiyor..
Rabbim ablana ve buradaki bütün arkadaslarimiza en kisa zamanda basip etsin insallah..
Cakil80 ümidini kaybetme canım ın anki ben kafadan attığım anda rabbim nasip etti
gunaydin
dün o kadar temizlik yaptım sonra anneme gittim yemek yap yedir icir milleti oradada sürekli kosturmaca halindeydim..kendime özel bulgurlu dolma yaptim ki hiç sevmem kıymalı fırında dolma hastası bir kisi olarak
baskul gram oynamamış bütün sinirlerim bozuldu..demekki bizim eczacı doğru söylüyor benim tiroitlerim çalışmıyor...geçen senede bütün yaz ac durdum 3 ay karatay yaptım 5 kilo vermiştim...blikesire gitmem lazim bizim burada endokrin bölümü yok...esiminde işleri çok yoğun bekliyorum artık bakalim..yoksa bugun gidecem
Günaydııınn... Bugün ben de artıyım. hem de tam 1 kilomalum gün dün gelmiş olmalıydı ama kavuşamadık, onun etkileri sanırım...
Gunaydin
Artılarrr artılarrrbezmeyecegum bezmeyecegum bezmeyecegum bez me ye ce gum
Bende 1kilo 100 Gr ekşi deyim nasıl mutluyum anlatamam eksileri gördükçe çosuyorum vallahi Allahım sen bana bizlere yardım et insallahhh
Bu arada cuma zayıflama yarışması ada katılmaya karar verdim sakıncası yoktur insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?