Hakkında hayırlısı olsun canım elbet olucak bebeğinBen artik sona geldim bugun insallah son kez igne vurulup serum yiyorum arik bizim ufaklikla yollar tamamen ayrildi.hastanedeyim.
Allahim nasip etmiyorsa mutlaka bir sebebi vardir inancim tam hep hayirlisini diledim kisa bir sure icinde olsa hayal kurdum mutli oldum. Burcu bebeginin ve hamileliginin tadini mutlaka cikar. Esine naz yap bu duygu cok gizel bir duygu. Insallah hakkimizda hayirlisi olur nelki benim dogam gezme uzerinle programlidir bolca gezi planim var. Bi hastameden kurtulim tadini cikaracagim
Bende diyorum kaç kişi hamileydi benmi karıştırıyorum üç oldunuz hayırlı olsun Allah hepinizi tamamına erdirsin
Memeyi kesmen gerekirdi canım hamile olduğunu öğrendiğin anda karnındaki bebek için sakıncalı dr.sordunmu ne dedi?
Bu ay başı olmadan 15 gün var kessen alışır benimkiler de 24 ay emdi ikiside, iki haftada alıştılar memesizlige
Boyun kısalır , kemiklerin çöküyor çünkü diş eti çekilmesi çoğalır ve birçok kadın gibi bir kaç dişin dökülür çift taraflı etmiyorlar şuan bilgine canım bunlar aklıma gelenler sana da yazık alacağını almış zaten 20 ay az değilSağol canım.
Canım kızımın doktorunada kendi doktorumada sordum 2si içinde hiç bir sakınca yok olan bana oluyor benden 2 taraflı yiyorlar.
Memeyi kesip yine benden ayrılmasının üst üste olmasını istemiyorum
Bunu ben bile kaldıramayabilirim
Şuan zaten ne yapıcam diye düşünüyorum Allahtan yıl sonu izne ayrılacağım sonrası Allah Kerim..
Sağol canım.
Canım kızımın doktorunada kendi doktorumada sordum 2si içinde hiç bir sakınca yok olan bana oluyor benden 2 taraflı yiyorlar.
Memeyi kesip yine benden ayrılmasının üst üste olmasını istemiyorum
Bunu ben bile kaldıramayabilirim
Şuan zaten ne yapıcam diye düşünüyorum Allahtan yıl sonu izne ayrılacağım sonrası Allah Kerim..
Insallah ilaclarin şifa olsun canim.Evet beyazdan .
Kumral ve açık kumrali karıştırıp boyuyorum .
Rofle pek sevmiyorum sanırım. .
Benimkiler kapsül canım. Zaten SGK da karşılamıyor bir sürü para veriyorum. .
Norveç mensei.. Üzerin de "ilaç değil" diye yazıyor .
Farklı yöntemleri olan bir hekim. :) bakalım inş faydasını görürüm.
Bana da acma boyama 4 saat surer dediler 40 dk bekleyemezken o kadar nasil bekleyim bende kendim ugrasicamBen de çok sıkılirim bi ay kuaföre boyatirim diğer ay ev de kendim boyarım. . Saçımi boyayip is yaparım misal,zaman kaybı olmamış oluyo en azından. . :)
Vayyy Masallah ama kilolar gidince ayakkabi numaramiz kuculuyor :)Hadi ben ayakabı numaramı yazayımda beterin beteri var diye üzülmeyin 43 numara giyiyorum bağzı kalıplarda değişiyor gerçi ama genelde 43 numara
Senin boyun uzun canım. Normal o numara..
Karın hareketi henüz erken benim için onu demek istedim. Mekik vb.
Erkekler,özellikle genç erkekler çabuk toparlaniyor. .
Lastiğe dün itibariyle başladım bakalım.
Çok faydasını göreceğimi sanmıyorum mucize beklemiyorum ama kısmen de olsa etkili olursa ne.mutlu bana... ...
Kac kg tas doldurdunKollarin sarkmamasi icin agirlikla calismalisin benim de sarkmadi cok sirin kaslarim var . Su sisesine tas koydum tarttim bi de ufak tefek aletlerim var basitlerden onlari kullaniyorum. Direnc uygularsan daha iyi oluyor.
Gunaydinnn
Bende 37 no giyiyor ayakkabı
Ellerim ayaklarım ufacık bedenim kocaman :'(ama küçülerek insallahhh
Arkadaslar hamilelikte troid yüksek çıkan var mı tedirgin oldum bebeğin beyin gelişimine etkisi oluyormus.doktoruma gittim devlet hastanesinden beter bekle bekle sıra gelmiyor..
Bingooo doğruuu tahmin canlar
Bugün tam 13 haftayı bitirmiş bir hamile var karşınızda.
Ama daha ailelere bile söylemedik kıymetinizi bilin size öncelik veriyorumm :)
Şimdi güldüğüme bakmayın 2 çocuğa nasıl bakıcağımı ve bir sürü şeyi kara kara düşünüyorum
Canim benim hiç üzülme ben üzülmuyorum herseyde bir hayır var çok güzel bir anne olacaksın ve her aninin tadını çıkar sahip olduğun şey çok kıymetli mutlaka Paylaş bizimle ...Bugün doktor çok güzel konuştu bu ay hamile kalma bile dedi sanki hep kaliyormusum gibi ... benim umudum var sadece zamanını bekliyorum.Tekrar geçmiş olsun ve tüm kalbimle hakkında hayırlı ise Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin.
İnan senin duygularını çok iyi hissediyorum. Benim bu kadar süre burda hamileliğimi paylaşmamamın nedeni senin yaşadığın süreçti. Ama bugün paylaştıktan sonra oluşan durum yine beni üzdü keşke bugünde söylemeseydim diyorum.
Herkesin imtihanları farklı benim kızım doğumda kol felci oldu ve 20 aydır her günümüz kahroldu. Şuan yeni yeni şükürler olsunki iyileşme olduğundan bir nefes aldık. O yüzden benim şuanki hamilelikteki tek hissim korku ve yine korku..
Izmir Alaçatı heryer gezmek istiyorum alacağım sırt çantası atacağım kendimi yollara aralık da da bebek işine devam ama araliga kadar hayat benimHerşeyin hayırlısı canım. Desene eylül bomba bir ay olacak senin için.
Neler var plan da.?. Ege'ye yolun düşerse dürt beni..
Önce 1 kilo yaptım sonra 2 kilo kol zorlanıyor daha güzel şekil alıyorInsallah ilaclarin şifa olsun canim.
Bana da acma boyama 4 saat surer dediler 40 dk bekleyemezken o kadar nasil bekleyim bende kendim ugrasicam
Vayyy Masallah ama kilolar gidince ayakkabi numaramiz kuculuyor :)
Lastik derken
Kac kg tas doldurdun
Ahh benim kide oyle olsaydi benim kilo heryerime esit :)
Icini ferah tut canim ilac verir drun
Allah tamamina erdirsin komsum. Saglikla kucaklayin insallah.
Ben hep diyorum var bu grupta birşey görmeden sesini duymadan bu kadar sevdik dertleriyle üzüldük sevinciyle sevindik bu kadar güzel yürekli insanlarla yolumu kesistiren Rabbime şükürler olsun seviliyorsunuz canlarım
Ben de 10 kilo gidince insallah boyle kol bacak hareketleri yapicamÖnce 1 kilo yaptım sonra 2 kilo kol zorlanıyor daha güzel şekil alıyor
Amin insallahRabbim evlat isteyen hak eden herkese en hayırlısını versin bende 4 yıl çok uğraştım zorluğunu psikolojisini iyi biliyorum o yüzden
Spor olmasada listemi yazayim
2 brd su ilac ari sütü kullanmaya basladim ayrica
1.5 hasl yum 1 kk peynir bikac parca tel peynir dom 2 dlm tam bugday
Turk kahv.
Ayran 3 ceviz 2 kofte 1 dlm ekm
1 dlm browni
En son 6.30 da bol sekersiz cay 5 yk kisir bol yesillik 2 parca tursu
Aksam bi avuc kabak cekird. Ve cay dusuncem
Bu saate kadar 5 brd su
Insallah yatana kadar 8 brd olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?