Edermiyim hiç elimden geldiği kadar buradayım 13.takimda olacağım tesadüfen takımlara bakıyordum takım kaptanı görmüş davet etti beniBurayı ihmal etmediğin sürece yok tabii..
Hangi takım da olacaksın. ?
Edermiyim hiç elimden geldiği kadar buradayım 13.takimda olacağım tesadüfen takımlara bakıyordum takım kaptanı görmüş davet etti beni
Çok teşekkür ederim inşallah başarılı olabilirimHadi bakalım iyi yarışlar. :)
Çok teşekkür ederim inşallah başarılı olabilirim
Yaa ne güzel vallahi böyle olunca insan daha bı hirslaniyor sanki en azından ben öyleyim bakalım neler yapabileceğimiziGuldaneeee bende 7.takimdayim henuz yarisma listesine giremedim. Rakip olduk desene :))) arada gelir selam veririm sana.
Yena ve isilduru 8.takimdalar er turlu rakibiz yani :))
Aynenn öyle baya sıkı ama gerçekten çok güzel umarım hepimiz başarılı oluruzTakimlarin motivasyonu cok sıkı yarisma var ortada verilen her kilo her gram takimin sonucunu etkiliyor.
Sağlık ocağındaki Dr da tüm istediğin tahlilleri yapıyor canım sen söyle troid t3 t4gunaydin
dün o kadar temizlik yaptım sonra anneme gittim yemek yap yedir icir milleti oradada sürekli kosturmaca halindeydim..kendime özel bulgurlu dolma yaptim ki hiç sevmem kıymalı fırında dolma hastası bir kisi olarak
baskul gram oynamamış bütün sinirlerim bozuldu..demekki bizim eczacı doğru söylüyor benim tiroitlerim çalışmıyor...geçen senede bütün yaz ac durdum 3 ay karatay yaptım 5 kilo vermiştim...blikesire gitmem lazim bizim burada endokrin bölümü yok...esiminde işleri çok yoğun bekliyorum artık bakalim..yoksa bugun gidecem
Keşke kıymalı fırında dolma yapsaydın bulgurdan daha masum bence ve karataycagunaydin
dün o kadar temizlik yaptım sonra anneme gittim yemek yap yedir icir milleti oradada sürekli kosturmaca halindeydim..kendime özel bulgurlu dolma yaptim ki hiç sevmem kıymalı fırında dolma hastası bir kisi olarak
baskul gram oynamamış bütün sinirlerim bozuldu..demekki bizim eczacı doğru söylüyor benim tiroitlerim çalışmıyor...geçen senede bütün yaz ac durdum 3 ay karatay yaptım 5 kilo vermiştim...blikesire gitmem lazim bizim burada endokrin bölümü yok...esiminde işleri çok yoğun bekliyorum artık bakalim..yoksa bugun gidecem
Olsun ikiside faydalı her ay değişsin yeter :))Kahvemi de içtim. banka ve vergi dairesi yapıp geleyim ben.
Sonra yine karpuz peynir yerim bi miktar :)
Dolma varmış yemekte. .
Bir ay kadar semizotuna taktim şimdi karpuz. :)
Bulgur şisirir canım. Onun da etkisi olabilir.
Ayrıca yine git endokrine ama sakın abartma gidinceye kadar..
sürekli bozup başlıyoruz ya yeme düzenini,ona bağlıyorum.. bi yerden sonra metabolizma e yeter artık calismiyorum iste diyo.
Kahvemi de içtim. banka ve vergi dairesi yapıp geleyim ben.
Sonra yine karpuz peynir yerim bi miktar :)
Dolma varmış yemekte. .
Bir ay kadar semizotuna taktim şimdi karpuz. :)
Benim semizotu sezonu kapanmadi dün bir bugün iki yoğurtlu kendisiKesin benimki oyle
Semiz sezonu bitti galibiyet sende simdi de karpuz mu şifa olsun yine galibiyet sende olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?