Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Neden korkun var kuzum.
Sen neler başardın biliyorsun dimi. Kaçtan kaca düştün.

Guldaneeee bende 7.takimdayim henuz yarisma listesine giremedim. Rakip olduk desene :))) arada gelir selam veririm sana.
Yena ve isilduru 8.takimdalar er turlu rakibiz yani :))
Yaa ne güzel vallahi böyle olunca insan daha bı hirslaniyor sanki en azından ben öyleyim bakalım neler yapabileceğimizi

Sağlık ocağındaki Dr da tüm istediğin tahlilleri yapıyor canım sen söyle troid t3 t4
Keşke kıymalı fırında dolma yapsaydın bulgurdan daha masum bence ve karatayca

Selamün aleyküm..

ben geldimm..bundan sonra daha sık gelicem motive olurum inş...sevgili kilocuklarım aldı başını gidiyor..ramazanda 5 kilo vermişim sonrasında almışım hepsini geri...gelde kafayı yeme...nasipse yarın akşam eşim tamamen dönüyo eve ve bi aksilik çıkmazsa hafta sonu yıllık izne ayrılıyo oyüzden ben bir ay daha çok abartmasam bile düzgün bi diyet moduna giremem heralde...

burcu plynna hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş...

Slm kizlar
4 gundur giremedim haftasonu kizlatin pesine kostum pazartesi aksam kp geldi telefonu elime alamadim dr izinde 2 hafta gunubirlige gectim orada telefon cekmiyor bu yuzden giremedim
Bu hafta gununirlikte oldugum icin duzenli beslenemiyorum kendime yemek hazirlayabilecegim bir ortam yok sadece el lavabosu ilaclar hastalar ve ben varim ☺

Bu hafta boyle idare etcez artik insallah kilo almam ☺

Kesin benimki oyle

Kahvemi de içtim. banka ve vergi dairesi yapıp geleyim ben.
Sonra yine karpuz peynir yerim bi miktar :)
Dolma varmış yemekte. .

Bir ay kadar semizotuna taktim şimdi karpuz. :)

Semiz sezonu bitti galibiyet sende simdi de karpuz mu şifa olsun yine galibiyet sende olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…