Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Senin kötü niyetle yazmadığına zaten eminim ama işte hassas konular bunlar insan bir buruk oluyor.
Hepimiz için Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin..

Canım ya şimdi kendimi camdan atıcam
Karnımdakide 6 gün önden gelişmiş kızımı 4100 doğurmuştum nasıl besliyorsam posam kalacak yakında

Sakincasi yok evet sana zor bi durum sadece once basla bakalim zaten sensiz kalicak mecbur gunduz kesmis gibi olursun belki

Aynen kademeli bırakmış olur. İnşallah kolay atlatırız. Benim asıl korkum memeyi birakmaktam çok 3 ay sonra bebek doğunca onu emzirirken defnenin tepkisi. Sizde bir sıkıntı oldumu

Aynen canım herşeyin bir zamanı var hayırlı zamanda nasip olsun tüm isteklerimiz.

Ne yedim

Sabah 11:00 i geciyordu
2 dilim tahilli ekmekle sandvic
Icinde : 2 tost dilimi kasar, 1 ucgen peynir, 1 dilim hindi salam, domates, dereotu

14:00
1 buyuk kupa sütlü neskafe, 2 hurma

17:00
Avuc ici kadar sari ve beyaz leblebi

Akşam 18:30
1 tabak kabak uzerinde 6 dolu kasik kiyma
(1,5 adet yagsiz cok az pismis rende kabak, soganli biberli domatesli kiyma)
2 dolu kasik makarna
2 ceviz

Koyu ayranla yogurt kürü

Suyu ac ictim.
Henuz spor falan yapamadim.
Aksamki makarnayi yemiycektim kendime hazirladim zatende bir anlik acaba acikirmiyim dedim ve sofradan kalkamadim ekmek icin kizlarin yemedigi makarnadan aldim tabagima.

Onunla bile cok şiştim stres yaptim biraz yedigim icin oyle olunca daha kotu oluyorum.

Gun icinde kahveden sonra bisey yiyemedim canim sıkkındı biseylere midem agriyo oyle olunca.
Cok halsizlik oluncada az leblebi aldim iste.
Isin garibi ben canim sıkkın olunca suursuz sınırsız yiyen insan evladiydim.
Simdi 2 kasik makarnaya moral bozuyorum.
Kendim bile kendime alisamadi

Baharnaz ve burcu selcuklu parkina sosyal tesise gittinizmi hic pek guzel olmus oralar :))
Gecenlerde bir aksam parka caya gitmistikte begendim ben baya.

Küçümen bir tesiste bizim caddede var soguksu tesisi ay oraya bi geleniniz olsada damlasam 5 dk ya ya ne guzel olurdu :)

Bonus naptin kuzum öyle en hassas olduğum konu ağladım agliycam o haldeyim bütün tüylerim diken diken oldu
Baştan aşağı...
Rabbim kimseye aratmasin 12 sene boyunca neler çektiğimi bir ben bilirim ..
Bebek mevludune gidemezdim çocukların dogumgunlerine gitmek işkence olurdu hele ki görüncem in oğlunun ana sınıfında yıl sonu gösterisi mi hickiriklarla izleyişimi hiç unutamam...ben kayinvalideme belli etmemeye çalışıyorum oda yanımda ağlıyor bana belli etmiyor..
Rabbim ablana ve buradaki bütün arkadaslarimiza en kisa zamanda basip etsin insallah..

Cakil80 ümidini kaybetme canım ın anki ben kafadan attığım anda rabbim nasip etti

Bende ablamdan dolayi cok hassasim burdaki arkadaslarim icinde oyle.
Onunla konusup uzulunce tam ustune geldi ya ben sizi uzmek istemedim vallahi keske bisey yazmasaydim dedim ama yazmis oldum.

Yok canım ben gitmedim nerde tam olarak
Canım sen iste yaparız bir aksiyon

Bende ablamdan dolayi cok hassasim burdaki arkadaslarim icinde oyle.
Onunla konusup uzulunce tam ustune geldi ya ben sizi uzmek istemedim vallahi keske bisey yazmasaydim dedim ama yazmis oldum.
tahmin edebiliyorum canim..en yakınınla birlikte yaşıyorsun cunki ,buranın en guzel yani sevincimizi derdimizi kederimizi hep birlikte paylaşıyoruz.yasiyoruz iyiki varsiniz

bugün gün boyu temizlik yaptım..yastıkları makinede yikadim kurumadilar yagmur başladı burada...
ham yaptıklarım
sabah 10.30
iki dilim çavdar ekmeği
yarım yumurta (yarısını nisa yedi )
iki kk peynir
domt salatalık 5 siyah zeytin
cay
ara
bir kırmızı erik 5 kiraz
öğle
borulce yemeği
salata
iki dilim çavdar ekmeği
ara
bir kayisi 10 kiraz
akşam
bulgurlu kıymalı iki biber dolma
(evdekilere pirinçle bana bulgurlu)
4 kaşık tavuk mantar sote
kabak haslama (iki küçük kabak kadar)
ara
kırmızı erik bir kayisi 5 yada 6 kiraz
bir sürahi limonlu su türk kahvesi cay

Hic bilmiyorum canim nerde ki
Hangi kurumun tesisi ?

burcu1983 atakent mahallesi 1.etapta bende cok iyi bilmem oralari zatende esimin okulu atakent mahallesinde okula giderken bi gormustuk oraya park yapiyolar diye acilmis guzel olmus.

Bahar kucukcekmece belediyesinin tesisi buyuksehirin degil.
Bize icinden cok disi lazim cocuklarla hem gezip hem oyniycaklari bi yerede oturup cay icebilirsek daha nolsun :)

Son düzenleme:
Hmmm tmm canim. Tabiki gözler cocuklarda eller cayda diller kalpten dökulen sicacik sohbetlerde. Bu saatte ne cumle kurdum Bonus şoka girceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…