Selamlar
Menumu paylasayim
Sabah
Bir dilim peynir
1 tane domates
1yumurta
3 zeytin
Bir dil ekmek tb
Ara
İki kuru kayısı ve bir hurma
Öğlen
Taze fasulye 6 kaşık
1 kase Yoğurt ve domates
Ara
2 kuru kayısı bir hurma ve bir fincan türk kahvesi
Akşam 3 köfte domates salatalık
3lt su içtim dahada içer insallahh
Sabah iki mil leslie ve 75 dk yürüyüş yaptım bir saatte pazarda gezdim
Menü
2 bardak limonlu su
Kapya biber, mantar, domatesli omlet (2 yumurta ile)
1 kk peynir
Türk kahvesi
1 fırın tavuk pirzola
5 kaşık karışık fırın sebze
1 lt sodalı yeşil çay
2.5 lt su (en az 3.5 olur yatana kadar)
Spor
30 dk leslie(3 milin 2 sini yaptım)
30 dk bisiklet
50 mekik
30 sn plank
Senin kötü niyetle yazmadığına zaten eminim ama işte hassas konular bunlar insan bir buruk oluyor.
Canım ya şimdi kendimi camdan atıcamBoyun kısalır , kemiklerin çöküyor çünkü diş eti çekilmesi çoğalır ve birçok kadın gibi bir kaç dişin dökülür çift taraflı etmiyorlar şuan bilgine canım bunlar aklıma gelenler sana da yazık alacağını almış zaten 20 ay az değil
Sakincasi yok evet sana zor bi durum sadece once basla bakalim zaten sensiz kalicak mecbur gunduz kesmis gibi olursun belki
Canim benim hiç üzülme ben üzülmuyorum herseyde bir hayır var çok güzel bir anne olacaksın ve her aninin tadını çıkar sahip olduğun şey çok kıymetli mutlaka Paylaş bizimle ...Bugün doktor çok güzel konuştu bu ay hamile kalma bile dedi sanki hep kaliyormusum gibi ... benim umudum var sadece zamanını bekliyorum.
Bonus naptin kuzum öyle en hassas olduğum konu ağladım agliycam o haldeyim bütün tüylerim diken diken oldu
Baştan aşağı...
Rabbim kimseye aratmasin 12 sene boyunca neler çektiğimi bir ben bilirim ..
Bebek mevludune gidemezdim çocukların dogumgunlerine gitmek işkence olurdu hele ki görüncem in oğlunun ana sınıfında yıl sonu gösterisi mi hickiriklarla izleyişimi hiç unutamam...ben kayinvalideme belli etmemeye çalışıyorum oda yanımda ağlıyor bana belli etmiyor..
Rabbim ablana ve buradaki bütün arkadaslarimiza en kisa zamanda basip etsin insallah..
Cakil80 ümidini kaybetme canım ın anki ben kafadan attığım anda rabbim nasip etti
Yok canım ben gitmedim nerde tam olarakBaharnaz ve burcu selcuklu parkina sosyal tesise gittinizmi hic pek guzel olmus oralar :))
Gecenlerde bir aksam parka caya gitmistikte begendim ben baya.
Küçümen bir tesiste bizim caddede var soguksu tesisi ay oraya bi geleniniz olsada damlasam 5 dk ya ya ne guzel olurdu :)
Teşekkürler Derin'cim.burcu1983 hayırlı olsun canım
tahmin edebiliyorum canim..en yakınınla birlikte yaşıyorsun cunki ,buranın en guzel yani sevincimizi derdimizi kederimizi hep birlikte paylaşıyoruz.yasiyoruz iyiki varsinizBende ablamdan dolayi cok hassasim burdaki arkadaslarim icinde oyle.
Onunla konusup uzulunce tam ustune geldi ya ben sizi uzmek istemedim vallahi keske bisey yazmasaydim dedim ama yazmis oldum.
Hic bilmiyorum canim nerde kiBaharnaz ve burcu selcuklu parkina sosyal tesise gittinizmi hic pek guzel olmus oralar :))
Gecenlerde bir aksam parka caya gitmistikte begendim ben baya.
Küçümen bir tesiste bizim caddede var soguksu tesisi ay oraya bi geleniniz olsada damlasam 5 dk ya ya ne guzel olurdu :)
Hmmm tmm canim. Tabiki gözler cocuklarda eller cayda diller kalpten dökulen sicacik sohbetlerde. Bu saatte ne cumle kurdum Bonus şoka girceksin :)burcu1983 atakent mahallesi 1.etapta bende cok iyi bilmem oralari zatende esimin okulu atakent mahallesinde okula giderken bi gormustuk oraya park yapiyolar diye acilmis guzel olmus.
Bahar kucukcekmece belediyesinin tesisi buyuksehirin degil.
Bize icinden cok disi lazim cocuklarla hem gezip hem oyniycaklari bi yerede oturup cay icebilirsek daha nolsun :)
Hmmm tmm canim. Tabiki gözler cocuklarda eller cayda diller kalpten dökulen sicacik sohbetlerde. Bu saatte ne cumle kurdum Bonus şoka girceksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?