Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlaaar

Beslenme adına kötü geçen günlerdeyim hep fazla kaçırdım pazartesi günü tüm gün aç kaldım akşama fena yedim iyi olmadı bugün ve yarın unlu ve şekerli bişey yememeye çalışacağım ......

Evde nemlendiricim bitmişti yüzüme bepanten sürdüm oda çok kötü oldu nemlendirici ne alsam hanımlar ? :)​

Ne verim abime nasil cildin kurumu epten? Benim en zor cilt tipi sanirim karma bi eyle bi beyle

Kızlar dün İstanbul'u sel almış burasıda çok serinledi etkilenen yoktur inşallah geçmiş olsun

Ben burda sadece gece ve sabah biraz yagmur gordum gerisi hep kuruyduk.
Halkali daha cok yagis almis basaksehir nasil bahar ne alemde bilemiyorum.

Fena olmus bazi yerler

Ne verim abime nasil cildin kurumu epten? Benim en zor cilt tipi sanirim karma bi eyle bi beyle
Canım vallaha benimde karma idi ama yaş itibari ile eskiye nazaran daha bir kuru soft nemlendiriciler seviyorum kaşlarımın altı ve çene kısmım nemlendirici kullanmasam pullanır duştan sonra kesin kullanmam lazım alıştırmışımda onunlada alakalı sürmesem gerim gerim gerilir yüzüm

Ben burda sadece gece ve sabah biraz yagmur gordum gerisi hep kuruyduk.
Halkali daha cok yagis almis basaksehir nasil bahar ne alemde bilemiyorum.

Fena olmus bazi yerler
Fenaydı dün benim kız koşuya giymişti salon su basmış anne biz girdik birde çatı çöktü dedi idman iptal etmişlerdi dün çift idmandı ikisinede gidemedi Eve geldiğinde inanılmaz ıslanmıştı ben böyle şey görmedim

Günaydins millets,

Bu ara menu yazamiyorum ama isyerindeki sicak çikitela disinda kaçamagim yok.

Ev doktorum diyetisyene yolladi bugün ilk seans..
Bakim ne olcak..

DelyDoly bi dön gali alamiza
Çiçek yetmediyse tek tas yolliyim istersen seni hayata döndürmek icin
Eniste intihar etsin sen de kurtul

ahanda bu sana

Etiket olmadi dümdük yaziyim Frida canim ben yüzüme çok nadir biseyler sürerim ama ürün olarak yves rocher tercih ediyorum orda var mi bilmiyorum hem bitkisel kökenli hem de icinde daha az kimyasal var tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…