Canım vallaha benimde karma idi ama yaş itibari ile eskiye nazaran daha bir kuru soft nemlendiriciler seviyorum kaşlarımın altı ve çene kısmım nemlendirici kullanmasam pullanır duştan sonra kesin kullanmam lazım alıştırmışımda onunlada alakalı sürmesem gerim gerim gerilir yüzüm
Anaaa ruyami hatirladimcok az hatirliyorum ama boyle goruntulu gorusme gibi bisey yapiyorum birileri var an sagda da simi
Saclarini kestirmis cok kisa eski hali daha iyiydi diyorum hala kizilmi diyorum
çok saol canım benimplynna ve @burcu1983 Cok tebrik ediyorum sizleri kizlar Saglikla,huzurla bir avazda alin yavrularinizi kucaginiza insallah..
Giz rüyanda beni mi gördün
Hayirlara alâmet eylesin
Saga da jbl bluetooth kulaklik yolliyim mi
Er bi dinledigin sarkida kulaklarimi çinlatin gali..
Selamlar, saygılar, çokça sevgileeeerr
Yok canım bozmadım, inşallah regl bitince güzel bi eksi görürüm ..Kuzu dun yazcaktim unuttum. Bu hafta cok iyiydin regl yuzunden bozma sakin. Artiyi dusunme en pazartesiye gider.
Vucut regl zamani yag depoluyor.
Tarcin ic istersen
Amethist yeni cikacak bir filme muzik olmus bak
Sarki zaten duygulu bide bu adamin sesi..
Günaydınlaaar
Beslenme adına kötü geçen günlerdeyim hep fazla kaçırdım pazartesi günü tüm gün aç kaldım akşama fena yedim iyi olmadı bugün ve yarın unlu ve şekerli bişey yememeye çalışacağım ......
Evde nemlendiricim bitmişti yüzüme bepanten sürdüm oda çok kötü oldu nemlendirici ne alsam hanımlar ? :)
Selamlar, saygılar, çokça sevgileeeerr
Canım benim. İyiyim çok şükür cuma ikili test sonucu çıkacak kontrole gideceğim onu bekliyorum..
Sen nasılsın
Çokkk teşekkürler cnm
Bonus iki gözüm Erkan ogur sever misin?bana cok naif gelir sesi,cok severim..
Tüm gün sezen ve tarkan albümlerini dinledikten sonra uyku öncesi erkan abi ile günün jubilesini yapiyorum suan:)
Günaydınlaaar
Beslenme adına kötü geçen günlerdeyim hep fazla kaçırdım pazartesi günü tüm gün aç kaldım akşama fena yedim iyi olmadı bugün ve yarın unlu ve şekerli bişey yememeye çalışacağım ......
Evde nemlendiricim bitmişti yüzüme bepanten sürdüm oda çok kötü oldu nemlendirici ne alsam hanımlar ? :)
Gunaydinlar efendim..
Bugün yine baskul gram oynamamış sabır diyorum yalnız ne hikmetse karnım dümdüz oldu sanki (O kadarda değil hani)
Bugün günün var deniz kıyısında durumcude olacak...ben Evde yemeği mi yer giderim,orada da çay soda ayran idare ederim...cocuklari anneme getirdim iki çocukla mümkün değil gidilmez...
Yarın burada dahiliye doktoruna gidicem
T3 t4 baktiririm geçen hafta yapılan tahlil sonuçlarını gösteririm inşallah ilaca başlarda izmir e gitmeme gerek kalmaz
Ahh bonus sorma karşımda neler yeniliyor sabrediyorym.. çok şükür akşam eltimleri gönderdik...bundan sonra evimdeyim daha rahat olur...yani uzun süredir 128 lerdeyimDerin ah ya su siralar bi yere gitmesen ne iyi olur.
Bu kiloda uzun kaldin direnc var beslenme seklini bozmadan sabret ins kirilicak.
1 gunluk protein falanmi yapsan?
Bakalım canım bende merak ediyorum ..sorun yok derse spora başlamam gerekicek...ege üniversitesinde yeni mezun olmuş dahiliye doktoru gelmiş ...cok iyiymiş bakalım ne diyecekIyiyim burcucum Hamdolsun.
Çok severim Erkan Oğur.
Konserine gitmiştim üslubu ses tonu hitabet bir numara..
Fridacim makyaj uzmanları oluyor ya işte onlar kimi büyük kozmetikcilerde ücretsiz cilt analizi yapıyorlar. Onlar önerir eğer cildin sorunlu ve tanımıyorsan. .
Dediğin gibi belli bir yaştan sonra özellikle bizim gibi çok genç bireylerin. :) muhakkak kullanması gerek.. ha ben Nivea kullanıyorum şu an.
Senin sonucu ben de merak ediyorum derin. Sanki sorun yok gibi geliyor bana . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?