Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Banada oluyor fazla tuketince

Bugün yediklerim..

Sabah,
1 yumurta
3 dal semizotu
Peynir
Karpuz

Ara,
Puding
Kahve

Ara,
1 kayısı,1minik armut,üzüm..

Akşam,
Kıymalı bamya

Ara,
Ayran içmek planım.

Spor.. 50 dakika yürürum bir saat sonra..
Yavrimu bu 3 dal semizotu beni bende alıyor ben yarım bağ yiyorum cacık gibi yapıp

Morpa Kampüse üye olmamız çok iyi.oldu.. oğlan itiraz etmeden ders çalışıyor.
Sınav yapıyor.
Şaşkın hissediyorum :)

Ve öneririm. .

E eboe ne dersin.?

Kesinlikle öyle :) ben de derslerde çok kullanırım morpayı.. eğlenceli geliyo çocuklara..

Barış kaça başlayacak nilüş ilk başlangıçta eylenceli geliyor çocuklara bizim üye olduğumuz dönemde konuya ilk girişi güzel anlatıyordu ama derinlemesine girmiyordu ....

Benim kız başında oturmadan morpayı kullanmadı hiç ödevlerde filanda işe yarıyor özet konuları iyiydi ...

Bacak bacak üstüne atma konusu doğru tespit olmuş şimdilerde normal oturamıyorum annemin karnından bacak bacak üstüne atarak doğmuşum sanki :)))

Burcu1983_ lolaxx- yena -delydoly- frida- asumanzeynep- ogulcuklarim maşallah kızlar 41 kere maşallah 30 kilo ve üzeri veren bu arkadaşlarımızı alkislayalim
Sağol canım ben kendi adıma söyliyeyim çok dikkat etmeliyim hala kiloluyum ve bıraktığım an kilolar geri geliyor ben 97 De görmüştüm ama dikkat etmeyince tutamadım o kiloyu ......

Yavrimu bu 3 dal semizotu beni bende alıyor ben yarım bağ yiyorum cacık gibi yapıp

:)) haha niye kız.. Yoğurtlu salatası ayrı..bu roka maydanoz niyetine :)

4 e başlayacak canım. Şimdilik pek hevesli.. geçen sene de istiyordu ..
Ben kitap defterle çalışsın kagit kokusunu hissetsin vb düşündüm. Fakat öğretmeniyle konuştum iyi olur daha zevkle çalışır dedi.

Afiyet olsun .. oglun patates tostu çokmu seviyor. .? Pek sık görüyorum menüde.

Teşekkür ederim moral oldu resmen ay bu hafta çok mutluyum

Hep mutlu ol çakıl. Bu durum mesajlarınada yansıyor. .

Son düzenleme:
Hexenschuss diyorlar burda Türkce'sini bilmiyorum
Igne yapti ama hic fayda etmedi
Pazartesi Ortopedi'ye gönderdi
Cok agrim var ya
Çok geçmiş olsun bel çok fena sürekli oturarak çalışanlarda bi şekilde omurilik de sorun oluyor. Ya sinir sikisiyor ya kireç oluyor ya fıtık haydi hayırlısı bol yürüyüşü günler hepimize

Başka bişi yemiyor ki bı onu yiyor bende mecbur onu yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…