Banada oluyor fazla tuketince@burcu1983 Geçmiş olsun canım prensese.. İnsan nasıl telaşlanıyor değilmi.? Allah beterinden korusun...
E eboe 3 saat yürümek nedir yahu :) Perşembe günleri bu kadar fazla yürüme :) Demek ki tartıyı etkiliyor hareketin de fazlası...
@OGULCUKLARIM canım ben de zamanın da yeşilçay ve kahveyi fazla tükettiğim de dediğin titremeler oluyordu dönem dönem sanırım fazla kafeinden kaynaklı bir durum... dikkat et canım.
Yavrimu bu 3 dal semizotu beni bende alıyor ben yarım bağ yiyorum cacık gibi yapıpBugün yediklerim..
Sabah,
1 yumurta
3 dal semizotu
Peynir
Karpuz
Ara,
Puding
Kahve
Ara,
1 kayısı,1minik armut,üzüm..
Akşam,
Kıymalı bamya
Ara,
Ayran içmek planım.
Spor.. 50 dakika yürürum bir saat sonra..
Kesinlikle öyle :) ben de derslerde çok kullanırım morpayı.. eğlenceli geliyo çocuklara..
Bacak bacak üstüne atma konusu doğru tespit olmuş şimdilerde normal oturamıyorum annemin karnından bacak bacak üstüne atarak doğmuşum sanki :)))Hersey bizim elimiz de demek istiyorum. .
Zor olmazmi, hem de ne zor ... Kilo verdikçe bu rahatlığı hafifliği yaşadıkça aklıma irademe saydıriyorum her an..
Artık bacak bacak üstüne atıyorum öylesine gururla yapıyorum ki bunu. Sanki bilimsel bir olaya imza atmistim da literature girmiş edasıyla. :)
Ve ben kilo verdikçe hepiniz zayıflayin istiyorumsiz kilo veremeyince üzülüyorum.
Hadi yaa bel fıtığımıdır nedir acaba ?An itibariyle kilitlendim
Eve dr cagirdim
Nasılsın canım iyiymisin böyle bizi bırakmayışın senden haber almak çok güzel kendine iyi bak olurumu :)Biraz gec oldu ama Gunaydın kızlar.pek azimli gördüm sizleri masallah.
Sağol canım ben kendi adıma söyliyeyim çok dikkat etmeliyim hala kiloluyum ve bıraktığım an kilolar geri geliyor ben 97 De görmüştüm ama dikkat etmeyince tutamadım o kiloyu ......Burcu1983_ lolaxx- yena -delydoly- frida- asumanzeynep- ogulcuklarim maşallah kızlar 41 kere maşallah 30 kilo ve üzeri veren bu arkadaşlarımızı alkislayalim
Ogulcuklarim harika birsonuc sen ne yaptın böyleHAFTANIN 1.si _________ - 3,7 kg. ____ Oğulcuklarım
HAFTANIN 2.si _________ - 1,9 kg. _________ YENA
HAFTANIN 3. sü ________ - 1,7 kg. _______ Guldanee
Teşekkür ederim moral oldu resmen ay bu hafta çok mutluyumÇakıl80 sen de 1,6 kiloyla çok iyi kilo verdin...
Belin için ne tanı koydular neden olurmuşAn itibariyle kilitlendim
Eve dr cagirdim
Belin için ne tanı koydular neden olurmuş
Yavrimu bu 3 dal semizotu beni bende alıyor ben yarım bağ yiyorum cacık gibi yapıp
Barış kaça başlayacak nilüş ilk başlangıçta eylenceli geliyor çocuklara bizim üye olduğumuz dönemde konuya ilk girişi güzel anlatıyordu ama derinlemesine girmiyordu ....
Benim kız başında oturmadan morpayı kullanmadı hiç ödevlerde filanda işe yarıyor özet konuları iyiydi ...
İyi akşamlar menumu yazayim hemen
Bir yumurta
Bir dilim peynir domates salatalık 3 zeytin
Bir dilim ekmek
Ara 3 kayısı ve oğlumun patates tostunun yarısı
Öğlen salatayla gecustirdim tost yediğim icin
Ara bir nektarın
Akşamda 5 kaşık taze fasulye
4 lt su
Teşekkür ederim moral oldu resmen ay bu hafta çok mutluyum
Adana antep deyince bi tek benim mi aklıma yemek geliyor :) inşallah çoookk güzel geçer..Ağustos 11 de 1 haftalik Adana ve antep seyahatim olacak oğlumla gideceğiz .
Bakalım nasıl geçecek. .
Adana antep deyince bi tek benim mi aklıma yemek geliyor :) inşallah çoookk güzel geçer..
Çok geçmiş olsun bel çok fena sürekli oturarak çalışanlarda bi şekilde omurilik de sorun oluyor. Ya sinir sikisiyor ya kireç oluyor ya fıtık haydi hayırlısı bol yürüyüşü günler hepimizeHexenschuss diyorlar burda Türkce'sini bilmiyorum
Igne yapti ama hic fayda etmedi
Pazartesi Ortopedi'ye gönderdi
Cok agrim var ya
Başka bişi yemiyor ki bı onu yiyor bende mecbur onu yapıyorum:)) haha niye kız.. Yoğurtlu salatası ayrı..bu roka maydanoz niyetine :)
4 e başlayacak canım. Şimdilik pek hevesli.. geçen sene de istiyordu ..
Ben kitap defterle çalışsın kagit kokusunu hissetsin vb düşündüm. Fakat öğretmeniyle konuştum iyi olur daha zevkle çalışır dedi.
Afiyet olsun .. oglun patates tostu çokmu seviyor. .? Pek sık görüyorum menüde.
Hep mutlu ol çakıl. Bu durum mesajlarınada yansıyor. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?