Çok iyi..Eğer salsaydin zaten 120 yi bile görürdün.. epeydir uzaksın burdan..
Ya tombiş olunca boy dezavantaj oluyor ya o yüzden öyle soyledimbNeden ne yazık ki.? :))
Boydaşmışız.. :)
Allahh korusunn kazalardan belalardann....böyle bile hayatım okadar zorki 120 kabusum olurdu heralde....
Ellerine sağlık yenam bende tahmin ediyorum ondan oldu bi daha dikkat edıcem bakalım@burcu1983 Geçmiş olsun canım prensese.. İnsan nasıl telaşlanıyor değilmi.? Allah beterinden korusun...
E eboe 3 saat yürümek nedir yahu :) Perşembe günleri bu kadar fazla yürüme :) Demek ki tartıyı etkiliyor hareketin de fazlası...
OGULCUKLARIM canım ben de zamanın da yeşilçay ve kahveyi fazla tükettiğim de dediğin titremeler oluyordu dönem dönem sanırım fazla kafeinden kaynaklı bir durum... dikkat et canım.
tesekkur ederim canım evet devam inşallah@burcu1983 geçmiş olsun yavruna canim insallah daha iyidir...
E eboe Maşallah canım küçük kızınla 3 saat spor maşallah
OGULCUKLARIM tebrikler nasıl bir haftada 3.5 kilo verebildin karataya devam mi?
Afiyet olsun :)Ben de şimdi içtim. Ben yemek yaparken eşim de kahve yaptı, betülü uyutup içtik.. şimdi de tembel tembel oturuyorum. kolumu bile kaldırasım yok da koşu bandına bi geçsem iyi olacak... bi yarım saat yürürüm. hava yağmazsa bi yarım saatte akşam çıkarım..Upuzun aradan sonra puding yedim gençlerin elinden.. :)
Kızımla arkadaşı bisküvi tatlısı yapiyor..
Kahvemi de içtim. Ohh pekte güzel olurmuş kız kahvesi.. :))
Afiyet olsun :)Ben de şimdi içtim. Ben yemek yaparken eşim de kahve yaptı, betülü uyutup içtik.. şimdi de tembel tembel oturuyorum. kolumu bile kaldırasım yok da koşu bandına bi geçsem iyi olacak... bi yarım saat yürürüm. hava yağmazsa bi yarım saatte akşam çıkarım..
Hersey bizim elimiz de demek istiyorum. .
Zor olmazmi, hem de ne zor ... Kilo verdikçe bu rahatlığı hafifliği yaşadıkça aklıma irademe saydıriyorum her an..
Artık bacak bacak üstüne atıyorum öylesine gururla yapıyorum ki bunu. Sanki bilimsel bir olaya imza atmistim da literature girmiş edasıyla. :)
Ve ben kilo verdikçe hepiniz zayıflayin istiyorumsiz kilo veremeyince üzülüyorum.
Upuzun aradan sonra puding yedim gençlerin elinden.. :)
Kızımla arkadaşı bisküvi tatlısı yapiyor..
Kahvemi de içtim. Ohh pekte güzel olurmuş kız kahvesi.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?