Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

burcu1983 Geçmiş olsun canım prensese.. İnsan nasıl telaşlanıyor değilmi.? Allah beterinden korusun...

E eboe 3 saat yürümek nedir yahu :) Perşembe günleri bu kadar fazla yürüme :) Demek ki tartıyı etkiliyor hareketin de fazlası...

OGULCUKLARIM canım ben de zamanın da yeşilçay ve kahveyi fazla tükettiğim de dediğin titremeler oluyordu dönem dönem sanırım fazla kafeinden kaynaklı bir durum... dikkat et canım.

Derin canım hatırlıyorum da sen bir ara montide yaptın dimi.?

Şişmanların genelin de insülin direnci olur diyor uzmanlar. hepimiz de var zayıfladıkça kırılır..
Bu durumu takma, zor gitse bile dikkat edince iyi kötü gider bir şekilde...

Sen listenin dışına çıkma ve biliyorum zor ama 20 dk. dahi olsa 20 dakikayı küçümseme yürümeye çalış canım..

Annen nasıl daha iyidir inşş.

afiyet olsun derincim. Güzelmiş yemeğin.
Kızımın arkadaşı var şehir dışından geç kahvaltı edildi. Pek açta değilim birazdan bi acı kahve içeyim buyrun beklerim iki sohbet eşliğin de hüpletiriz. :)
Sonra bakalım ne yerim..

Evet canim yapmistim nazin bebekliginde yillar once hafizana hayran kaldim..ama yine çok başarılı olamamıştım..hep zor kilo veriyorum zaten..
Listeme devam ediyorum en azindan diyetisyen kontrolundeyim acaba yedigim ekmek fazlami diyorum uno almiyorum bu sira firindan cavdar bugday ekm aliyorum..
Annem daha toparlanamadi canım bugünde kotuymus tansiyonu yükselmiş akşama düğün olduğu için gitmedim bugün aklım ondA

Bende şimdi içtim acı kahvemi balkondane güzel olurdu yakın olsak hemen gelirdim..bende geç kahvaltı ettim bugün
Diyetisyen sorun değil dedi listeyi iki saat ilerleyerek devam edersin..

Canım artık evindesin dimi,ne zaman döneceksin listeye..? Kaç kilosun merak ettim.. ?

evimdeyim canım ama liste için biraz daha müsade istiyorum...104,5 gördüm bugun....uzun zamandır 105 108 gidip geliyodum ramazanda 101,7 gördüm enson bayram sonrası gene aldım...gidicek inş...hiç bizaman tamamen boşvermedim bikaç gün kaçsa bile bi şekilde kontrol etmeye çalışıyorum...

Çok iyi.. Eğer salsaydin zaten 120 yi bile görürdün.. epeydir uzaksın burdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…