Ahh çok mutlu oldum yineHAFTANIN 1.si _________ - 3,7 kg. ____ Oğulcuklarım
HAFTANIN 2.si _________ - 1,9 kg. _________ YENA
HAFTANIN 3. sü ________ - 1,7 kg. _______ Guldanee
Ahh çok mutlu oldum yine
Bu arada tebrik ederim devida gelir insallahh
Şimdilik 80 ama ikinci hedefim 70 önce 80 bı alayım heledeMaşallah guldanee..hedefin kaç,Söylemişmiydin.?
Şimdilik 80 ama ikinci hedefim 70 önce 80 bı alayım helede
160 boyumda ne yazikkiBoyun kaç.?
YENA ellerine sağlık canım...
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum darısı başıma inşallah..
Barbunya yemeği pisirdim salata yapıp onu yerim şimdi.. aksamada yemekli düğüne gidicez insallah dikkatli olurum..
Evet canim yapmistim nazin bebekliginde yillar once hafizana hayran kaldim..ama yine çok başarılı olamamıştım..hep zor kilo veriyorum zaten..Derin canım hatırlıyorum da sen bir ara montide yaptın dimi.?
Şişmanların genelin de insülin direnci olur diyor uzmanlar. hepimiz de var zayıfladıkça kırılır..
Bu durumu takma, zor gitse bile dikkat edince iyi kötü gider bir şekilde...
Sen listenin dışına çıkma ve biliyorum zor ama 20 dk. dahi olsa 20 dakikayı küçümseme yürümeye çalış canım..
Annen nasıl daha iyidir inşş.
An itibariyle kilitlendim
Eve dr cagirdim
Bende şimdi içtim acı kahvemi balkondaafiyet olsun derincim. Güzelmiş yemeğin.
Kızımın arkadaşı var şehir dışından geç kahvaltı edildi. Pek açta değilim birazdan bi acı kahve içeyim buyrun beklerim iki sohbet eşliğin de hüpletiriz. :)
Sonra bakalım ne yerim..
160 boyumda ne yazikki
yer etti galiba.. İşmi yaptın .?
Geçmiş olsun..
Canım artık evindesin dimi,ne zaman döneceksin listeye..? Kaç kilosun merak ettim.. ?
evimdeyim canım ama liste için biraz daha müsade istiyorum...104,5 gördüm bugun....uzun zamandır 105 108 gidip geliyodum ramazanda 101,7 gördüm enson bayram sonrası gene aldım...gidicek inş...hiç bizaman tamamen boşvermedim bikaç gün kaçsa bile bi şekilde kontrol etmeye çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?