- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Seni görenler kesin taniyamayacaklarAğustos 11 de 1 haftalik Adana ve antep seyahatim olacak oğlumla gideceğiz .
Bakalım nasıl geçecek. . :)
iyi aksamlar
Bugun aksam cayinin yaninda kacamaklar havada ucustu,canim fena sIkkinTüm gün saglikli beslenmis,yürüyüste yapmistim oysa...Niye hep böyle oluyor,nicin irade, istikrar denen su zimbirtilar ben de yok yawww
Neyse bin defa düssemde yürümeye devam,yarin yepyeni birgün,yeni umutlar..
Canım nedir Türkçesi acaba benim bir arkadaşımın üzüldüğü anda belli tutulur 3 4 gün çeker sonra geçer zor gerçektensimeranya7 cok gecmis olsun canim,hexenschuss cok kötü oluyor kendisinden zamaninda cok cektigim ve hala cekmeye devam ettigim icin iyi biliyorum maalesef..
Ilik dus,bol dinlenme,hafif yapilan yürüyüsler en iyi gelenler,digerlerini doktorun önermistir zaten.Tamamen gecmiyor sanki,hep sinsice zayif ani kolluyorsürekli dikkat etmeli bu yüzden..
Birde kaslar ile baglantili olunca en etkili panzehiri stressiz yasam,pek mümkün olmuyor ama relax olmaya calis..Acil sifalar diliyorum..
Keşke olmasaydı topraam. .
Ama olmuş artık üzülme canım. .
EvIn de yürüyüş bandın varmı. ? Telafi baban da 30 dk. Belki çıkarsın banta :)
HAFTANIN 1.si _________ - 3,7 kg. ____ Oğulcuklarım
HAFTANIN 2.si _________ - 1,9 kg. _________ YENA
HAFTANIN 3. sü ________ - 1,7 kg. _______ Guldanee
An itibariyle kilitlendim
Eve dr cagirdim
Ağustos 11 de 1 haftalik Adana ve antep seyahatim olacak oğlumla gideceğiz .
Acılı adanaları kebab şişeleri yersin artık ne varki fazla yiyemedim bol bol proteğin olur güzel olur ....:)) sanırım herkesin öyle ..
Menengic kahve alacağım ordan tabii diyetisyene danışıp..
Canım nedir Türkçesi acaba benim bir arkadaşımın üzüldüğü anda belli tutulur 3 4 gün çeker sonra geçer zor gerçekten
Evet evet arkadaşımında öyle simininde öyle canı sıkıldı mı belline vuruyor işte siminin taşınma işi filan yorulduda ondandırFridam hexesschuss'un türkcesi bel tutulmasi oluyor ama tamamen ayni degil sanirim,biraz kaslar ile de alakali bir durum,kaslar aniden kasilip kitlenip hareket edemesi seklinde gerceklesiyor..Ben yillar evvel koltugu cevirirken iki büklüm kalmistim mesela..
Hala zaman zaman gergin ve stresli,üzüntülü oldugum zamanlarda,ani haraket ettigimde,hatta rüzgarli havalarda falan belim tutulabiliyor..
Benim doktorum,hassas,kaygili vb olan kisilerde cok sIk görüldügünü,nemli iklimlerde yasayan,masa basi calisan,fazla kilolu olan,ani haraket edenler vb kisilerde cok görüldügünü söylemisti..
Arkadasininda benzer durum olabilir..
Canım nedir Türkçesi acaba benim bir arkadaşımın üzüldüğü anda belli tutulur 3 4 gün çeker sonra geçer zor gerçekten
Canim baya sIkildi topramm ama toparlayacagim ins yarina.Yarin ormana gitmeyi düsünüyorum,orda bol bol yürüyüp,bisiklet binip bu günü telafi etmeye calisacagim insallah..
Yürüyüs bandimiz var ama yillar evvel kilere indirmistim,aklima getirdin yarin cikarayim kendisini:)
Iyi geceler kizlar
Komsum aradi aksam uzeri diger komsum koydeki evinde kahvaltiya cagiriyormus bizi ogleden sonrada izgara vs yapacaklarmis esim yarin baliga gidecekti bende kizlarla oraya gitcem degisiklik olur iyi olur
Elina saglik cnm kilo veren arkadaslarimi tebrik ederim
Bu hafta listenin yuzkarasi ben oldum insallah bir daha olmam ☺
Gecmis olsun cnm
Iyi gezmeler cnm nasipse bende 12 agustosta izmire gelcem bayramin son gunu doncez o zamana kadar gorusuruz herhalde ☺
Acılı adanaları kebab şişeleri yersin artık ne varki fazla yiyemedim bol bol proteğin olur güzel olur ....
Anam bugün bir müşterim beni zorla İtalyan restoranta götürdü hiç aklımda gelmedi menü piza ve makarna didim töbe töbe ne sipariş edicem bilmiyom tabiii kadına dedim siz ne seçiyorsunuz bakayım bir menünün kırk adı var yok lazoroti mazoroti diyee çağırdım sahibini kardeşim bana peynirli makarna getir hangisi iyi tavsiye et dedim oda peynirli mantımız var dedi bir porsiyon yidim değişik güzeldi .....3 değişik menü söyledik hepimiz taşlarına bakmak için paylaştık bir menü güzeldi ama adını bilmiyorum nafilee bir daha gittiğimde neyseki tarif edebilirim garsonlara :)))
Evet evet arkadaşımında öyle simininde öyle canı sıkıldı mı belline vuruyor işte siminin taşınma işi filan yorulduda ondandır
Olur tabii neden olmasinKızlar sabah kayısı reçeli yapıcam kayısıları şekere yatırdım ama limontuzum yok limon sıksam nasıl olur ki ?
Iyi geceler canım. Allah rahatlik versin..Begen butonunu göremiyorum kizlar,siz hepinizin mesajlarini cokca beyendigimi kabul edin olur mu:)
Hepinize iyi geceler,mutlu haftasonlari diliyorum
tesekkur ederim sadece karatay güzelim sende vermıssın maşallah devamı gelecekOgulcuklarim harika birsonuc sen ne yaptın böyle
ohh yenam ana oğul ne güzel bol gu, el anı biriktirın beraberAğustos 11 de 1 haftalik Adana ve antep seyahatim olacak oğlumla gideceğiz .
benim de bir tek yemek geliyor off benim obez beyni ofAdana antep deyince bi tek benim mi aklıma yemek geliyor :) inşallah çoookk güzel geçer..
Vallaha çok güzeldi içinde ceviz ve kuru domates vardı peynirli mantı ama üzerinde yoğurt değilde beyaz bir sos vardı bir çeşit krema gibii mantılar kare kare idi peynirliydi güzeldi yaniiiAman ahretlik ecnebice konuşup dururlar. :)
Damar damar üstüne pinmiş özetle. .
Tabii ki çıkar ne işi var kiler de. :)
Iyi eğlenceler hasibecim. Öyle ortamlar çocuklar için iyi oluyor. .
Sen evet bu hafta sağlam artı görmüşsun . :)
Çok severim kebap.
Ya ben yıllar evel risotto yemistim hala tadı damağımda . Hatta ev de yapmıştım tarife sadık kalarak ama o pirinci bulmak sorun tabii. Benim yaptığım imitasyon şekliydi onu bile yemistim. :)
Tadı nasıl di bildiğimiz mantı şeklindemiydi. . Bir de İtalyanlar o kadar hamur tüketiyorlar ama obez değiller. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?