Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de fotograflari sevmiyorum çok canım yanıyor

Bu bizim elimiz de çakılcım.. LÜtfen kendine verdiğin sözü unutma.. Zaman su misali akıp gidiyor.. Bak geri sayım başladı bile...
Benim de hep çok acıdı canım..İçimde ki uktelerimi hunharca yiyerek bastırdım.. herşeyden kaçtım.. Oysa kendimi kestirmeden de başarabilirdim bir çok şeyi başardığım gibi.. ama başaramadım olmadı.. Zayıflamak için bedel ödemekse bu şekil en alası. fakat herşeye tüm ağrıya sızıya bulantılara rağmen hafiflemek çok ama çok güzel.herşeyden öte başarıyor olmak,seni görenlerin zayıflamışsın demesi rahat rahat tuvalete oturmak,yatakta dönebilmek ,deliksiz uyku işte bütün bunlara değiyor ve o magnumlardan daha lezzetli oluyor...

Kebap yemeden gelme sakın :))

Midemin alabildiği kadar yiyeceğim.. :) Künefe ama onu kesinlikle ham yapıciim. :)

Oohhh topraamm ne güzel.. ben arabalar dolmuşlar otobüsler eşliğin de yürüyorum... :)

Bu arada benimde mayom denisik askılı bir badi düşünün siyah beyaz, altında tek parça don :) siyah ve siyah şort

Bonprixtenmi aldın.? ben elbise mayomu ordan sipariş etmiştim.. Katalogda vardı bahsettiğin modeller...
Bir de aynı konseptın eteklisi vard dar iki yandan yırtmaçlı çok şık ve hoş...
Atabilirmisin bir ara fotosunu.. Mümkünse üzeindeyken dermişim..

Bir iğde dalı kadar yer var mı accık misafir olmaya geldimmm

Hoşgeldin.. Ne hoş ve zarif bir nick böyle...
Profil resmin de fürruğ ferruhzad... Kısacık hayatı nasıl dramatik ve hasretle geçmiş.. okuduğum da çok ama çok üzülmüştüm...
Doğru bildiklerini yapmaya çalışırken bedel ödemenin sadece kadınlara yönelik olmasını haksızlık olarak görürüm hep...Özellikle Şark kültürün de..
“ve bu benim
yalnız bir kadın
soğuk bir mevsimin eşiğinde,
yeryüzünün kirlenmiş varlığını anlamanın
başlangıcında

Tamda su an bu caliyor :)) hassas sarki yok su an listemde.

Dedigin gibi olsun bize iyi geceler sabaha gunaydin sarkisi @igdedali

Bi de iyi ki tanidim sizi be ben biseyler yapicaksam benim kadar katkiniz var.
Duygusallasma bonus

Çelik dinleyeceksem İlle de hercai.. :)

Eki Görüntüle 2025202

Kurutulmus cilek boyle biseydi a101 den aldim siddetle tavsiye ederim.

Deneyeceğim severim kuru meyveleri..
Kurutulmuş ananas ta çok sevmiştim ben...

Yenacim mayom zeki trikodan boynerden almıştım bu sene gene baktım yoktu geçen yıl aldim

Yenacim mayom zeki trikodan boynerden almıştım bu sene gene baktım yoktu geçen yıl aldim

Çiğli kipadaki boyner..
Optimum da varmıydı boyner..?

Sezon sonu bakayım.. Benim 3. senesi seneye artık giyemem heralde iyice bollaşır..

Çiğli kipadaki boyner..
Optimum da varmıydı boyner..?

Sezon sonu bakayım.. Benim 3. senesi seneye artık giyemem heralde iyice bollaşır..
Benimki gecen sene sıkı sıkıya oluyordu bu sene rahat oluyor seneye sana yeni şart baya kilo kaybın olucak o anki fiziğine göre seçersin acele etme bence

Benimki gecen sene sıkı sıkıya oluyordu bu sene rahat oluyor seneye sana yeni şart baya kilo kaybın olucak o anki fiziğine göre seçersin acele etme bence

Dimi doğru söylüyorsun aceleye mahal yok..
Şu an mevcut 3 tane mayo var zaten...
Sanki her hafta çimmeye gidiyom da...

Öğle yemeğimi yedim kahve içiyorum şu an..
yemekte ne vardı bilin bakalım :)) Bamya. :)

Evde de nasıl iş var.. Kızım okul da, oğlan yalnız ev de..Dolayısıyla aklım evde.. İkide bir arıyorum...
Allaha emanet..

Dimi doğru söylüyorsun aceleye mahal yok..
Şu an mevcut 3 tane mayo var zaten...
Sanki her hafta çimmeye gidiyom da...
Eşim iki mayo beğendi boynerde al ikisinide dedi tanesi 350 TL dedim yuh dedi e geçen sene aldığında 400 du dedim ben mi aldım yanında mıydım diyor evet sen seçtin dedim şuurumu kaybetmisim desene diyor hahaha

Az önce bamyam pişti bendede bugün bamya var ev halkı yemiyor kızlar sadece etlerini yiyor esimde dünkü karnıyarıki yer artik

Off ben kotu oldum ya hemde cok kotu oldum.

Cayla hurma ve ceviz yerdim hep.
Cevizli sucuk vardi ondan yiyim dedim hurma yerine gecer cok dogal geldi gozume.
Yedim ama yedikten sonra cok kotu oldum.
Yarim saattir terliyorum durmadan mide bulantisi carpinti gibi haller ve bayginlik hissi.
Noldu bana sekerimmi cikti tansiyonummu hurma yiyince boyle olmuyodum.
Kafami kaldiramiyorum su icindeyim

Allah Allah bende yiyorum cevizli sucuk başka bir şey olmasın

Eşim iki mayo beğendi boynerde al ikisinide dedi tanesi 350 TL dedim yuh dedi e geçen sene aldığında 400 du dedim ben mi aldım yanında mıydım diyor evet sen seçtin dedim şuurumu kaybetmisim desene diyor hahaha

Çok paraymış yahu.. zeki triko ürünlerini altın suyuna banıyo sanırım... Gerçi ömürlük oluyolar. bekarken vardı benim..
Tabii sen buldun zengin koca parasını savurup duruyon.. benim param kıymetli valla.. Her gün anteple uğraşıyorum veremem 400 lira.

Su yahut ayran iç kuzum.. Ve evin için de yürü oturma...

Bize öyle diyorlar... Geçer birazdan.. Çokmu yedin.?

Kız ben bekarkende veriyordum maaşım çok iyiydi standardim düşmedi diyelim ama iyi ve ucuz bulsam bende alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…