Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kız ben bekarkende veriyordum maaşım çok iyiydi standardim düşmedi diyelim ama iyi ve ucuz bulsam bende alirim

Ben bekarken çocuklar yokken daha rahat harcıyordum...
Şimdi kızım büyüdü ya öncelik o oluyor..
Birde her gün dışarı çııyorum çok kailteli marka alırsam farklı farklı giyinemem o yüzden kıyafetlerimin üçünü makul fiyata alıyorsam birini marka alıyorum gibi idare ediyorum işte...

Aman standardın hiç düşmesin ışılcım espri yapıyorum ben iki gülek diye. :)

ne oldu ki ya o anda bı şeker ölçen aletten olsa Baksan gizli seker falan mı var kuzum sende

Bende espiri yaptım zaten canım kızları düşünüyorum bende çoğu zaman lazım değil diyorum eşim hiç bakmaz kendine herşeyin en pahalısini alır bazen sinir oluyorum tartışıyoruz bu yaştan sonra bu kadar pahalı markalara gerek varmı diyorum ben giyemem başka diyor oha diyorum acıma parama sende al güzel ol yanımda diyor ne diyek mal bu

Afiyet olsun yenacim..bende aldım dün pazardan bamya kıymalı çok severim...
Allah'a emanet barış canım.. haklısın
Bende az önce eşimle nisayi vesikalık resim çektirmeye gittik..okul için naz evde kaldı
Telaş yaptım eve gelene kadar..

Bende bol sebzeli kıymalı türlü pisiriyorum
Börulce haşlıyorum pismek uzere cok aciktim..

Bonus limonlu az şekerli su iç.. yani limonata gibi..kayinvalide öyle yapar o gibi durumlarda..benim eşim çok alır hatta öğlen marketten aldı yine...

Sana da afiyet olsun derincim.. Börülce slatası var benim de dolapta.. bol sarımsaklı :)
Akşam ne pişiricem bilmiyorum valla. İşim de çok. Olmadı makarna yaparım evdekilere İdare edilsin bugün...

OGULCUKLARIM epilatör diyosun dimi.?
Phılıps kullanıyorum epey oldu ama kaç yıl oldu hatırlamıyorum... Memnunum..
Evet canım yanlış bir terim kullanmıs olabilirim benim diğeri brawn du simdi yenisini almak lazım artık randımanı kalmadı benımde phılıps gözüme takıldı suda kullanımı falan var ama bılemedım

Benim de bundan öncesi braundu ama philipsten daha memnun kaldım.
Çok güzel modeller var görüyorum. Ins uygun ve güzel bişey bulursun canım. .

Hayriş bende braun kullandim. Batik cok oldu. Tabi temizde oluyor.
Rowenta var bide o nasil bilmuyorum tabi
Dun mikser aldim onlarada goz ucuyla baktim eyi fiyatlari vardi he :))
Sac duzlestirici taraklari sevdim guzele benziyolar.

Hayriş bende braun kullandim. Batik cok oldu. Tabi temizde oluyor.
Rowenta var bide o nasil bilmuyorum tabi
Dun mikser aldim onlarada goz ucuyla baktim eyi fiyatlari vardi he :))
Sac duzlestirici taraklari sevdim guzele benziyolar.
Onlara da bakam kuzum batık hepsinde oluyormuş ya bndede cok oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…