Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eşim iki mayo beğendi boynerde al ikisinide dedi tanesi 350 TL dedim yuh dedi e geçen sene aldığında 400 du dedim ben mi aldım yanında mıydım diyor evet sen seçtin dedim şuurumu kaybetmisim desene diyor hahaha
400 tl bari güzel olsalar güzelde değiler bende giydim gidim hoşumada gitmedi şahsen bende o kadar para vermem ....

Hayris iyi bir yerde 7-8 seansta bitiyor hijyenik Dr gözetiminde olursa yapılır ben öyle yaptım tavsiye ederim
yanı hijyen vardır mutlaka ama ben Dr zor gidiyorum İnam onu hıc yaptıramam herhalde aslında kökten temizlik bi çok arkadaşım yaptırdı çokta memnunlar ama ben iste

NEden öyle oldu acaba şimdi nasılsın ?

Bugün bende istemeden dışarı bir çıktım işim uzadıkça uzadı epey güneşte kaldım eve gidince infilak etmem umarım ...

Oğlanı dersten aldım geldim resmen servis şoförlüğü yapıyorum gıtgrl sıcakta
Neyse biraz oturmuşken yedıkşerımı yazayım sanki fazla yedim gibi geldi
Sabah
2yumurtadan soğanlı yumurta
Zeytin 11 tane
Peynir
Domates salatalık
Badem

Aksam
Mercimek çorba
Yeşil fasulye
Yoğurt

Şimdide sodası yesıl cayımı bitirmeye çalışıyorum bugün biraz geç yaptım yoksa bu saate biterdi
Suda 3 lt içtim artık yatana kadar ne olursa

Çiğli kipadaki boyner..
Optimum da varmıydı boyner..?

Sezon sonu bakayım.. Benim 3. senesi seneye artık giyemem heralde iyice bollaşır..
Kuzu sen İzmirin neresindensin hangi semtinde ben oğlana çiğliden de ev bakıyorum cumartesi izmire gönderiyorum artık bir kaç ev ayarladım arayacağım oğlan gelince baksın beğensin tutsun ...

Kuzu sen İzmirin neresindensin hangi semtinde ben oğlana çiğliden de ev bakıyorum cumartesi izmire gönderiyorum artık bir kaç ev ayarladım arayacağım oğlan gelince baksın beğensin tutsun ...

Buca da oturuyorum. Çiğli bana epey uzak.. Işılduruya yakın sayılır. . O da Mavişehir de oturuyor...umarım sorunsuz evler ayarlamışsindir çocuğa. .
Cumartesi geldiğinde Nerede kalacak. Bak bize gelebilir. Çok içten söylüyorum.
Yahut herhangi yardıma ihtiyacı olursa beni arayabilirsiniz.

Banada ev ayarlasinlar ya gelip sana biraksinlar beni cok icten soyluyorum

Merhaba arkadaşlar
Kusura bakmayin bu cuma yazamadim çünkü tartilamadim
Bu sabah maalesef 200 gr kadar aldığımi gördüm
Bu diyet isi bana olmuyor
Cevremdekiler yediklerime inanmiyor bu kadar az yiyorsun nasil zayiflamiyorsun diye
Örneğin sabah iki dilim ekmek karpuz kavun peynir yedim öğle kisir ayran bu bile bana kilo aldiriyor bıktım artik zayiflamamaktan

Tansiyonun çıkmış olabilir mi
Benim tansiyon yükseldiğinde böyle olurdum
Geçmiş olsun

Tansiyonun çıkmış olabilir mi
Benim tansiyon yükseldiğinde böyle olurdum
Geçmiş olsun
Bilmiyorumki.
Sen lutfen daha sık gel gelmeden kilo veremezsin.
Insulin direnci vardir troitler calismiyodur belki ondan verememissindir.
Yada vitaminlerin dusuktur.
Eger bunlardan eminsen farkli beslenme sekli denersin.
Ama burda ol vakit ayir.

Sağol canım çok teşekkür ederim git kal desemde kalmaz ki kız olsaydı daha ılımlı mı olurdu bilemiyorum arkadaşları var zaten bende burdan birkaç ev ayarlıycam netten gelip dolaşır birini beğenir tutar artık öpüyorum

Dimi yaaa boşver benim zuzaylıları ikimiz gidelim nülüşe :)

Ne güzel olardı dimiiii

Ne güzel olurdu yaa..keşke gelseniz. . çok canım çekti bak..
Bonus bize müzik ayarlar kahve eşliğinde bol sohbet araya gözyaşı serpistirirdik .:))

Ben tartilara tartilar bana düşman nicedir

Tahlil yaptınmı. ?
Değerlerin normalse dogru besleniyor isen kilo verememe durumu olamaz mümkün degil.. yılların obezi olarak cok iyi biliyorum. .

130 kiloluk bir arkadaşım var. Sabahları kalkar kalkmaz Nescafeye başlar yatıncaya kadar icerdi.. gün de 1 veya iki kez yemek yerdi ama sağlam yerdi. .
Sonra damar tıkanıklığı başlayınca az ve sık yemeye başladı. Şu an 90 lı kilolarda.

Slm kizlar
Yeni haftaya cumaya gire -200le basladim cok sukur
Bugun saglam temizlik yaptim ara ogunleri kacirdim hatta 2 tane halley yedim
Is cikisi arkadas geldi cay yaptim dondurucudan gizleme cikardim onunla beraber 2 gozleme ve cay yedim
1 saat oncede cok sicakladim karpuz yedim sonra yesilcay ictim artik bisey yemem belki acikacak gibi olursm yine yesilcay icerim
Bugun beslenme acisindan iyi degildi insallah yarin dahada iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…