Genisligi bilmezmiyimseker aleti vardi uclari bitmisti aldiriyorum simdi olcucem ins duzenli aclik tokluk
400 tl bari güzel olsalar güzelde değiler bende giydim gidim hoşumada gitmedi şahsen bende o kadar para vermem ....Eşim iki mayo beğendi boynerde al ikisinide dedi tanesi 350 TL dedim yuh dedi e geçen sene aldığında 400 du dedim ben mi aldım yanında mıydım diyor evet sen seçtin dedim şuurumu kaybetmisim desene diyor hahaha
yanı hijyen vardır mutlaka ama ben Dr zor gidiyorum İnam onu hıc yaptıramam herhalde aslında kökten temizlik bi çok arkadaşım yaptırdı çokta memnunlar ama ben isteHayris iyi bir yerde 7-8 seansta bitiyor hijyenik Dr gözetiminde olursa yapılır ben öyle yaptım tavsiye ederim
NEden öyle oldu acaba şimdi nasılsın ?Off ben kotu oldum ya hemde cok kotu oldum.
Cayla hurma ve ceviz yerdim hep.
Cevizli sucuk vardi ondan yiyim dedim hurma yerine gecer cok dogal geldi gozume.
Yedim ama yedikten sonra cok kotu oldum.
Yarim saattir terliyorum durmadan mide bulantisi carpinti gibi haller ve bayginlik hissi.
Noldu bana sekerimmi cikti tansiyonummu hurma yiyince boyle olmuyodum.
Kafami kaldiramiyorum su icindeyim
Kuzu sen İzmirin neresindensin hangi semtinde ben oğlana çiğliden de ev bakıyorum cumartesi izmire gönderiyorum artık bir kaç ev ayarladım arayacağım oğlan gelince baksın beğensin tutsun ...Çiğli kipadaki boyner..
Optimum da varmıydı boyner..?
Sezon sonu bakayım.. Benim 3. senesi seneye artık giyemem heralde iyice bollaşır..
Kuzu sen İzmirin neresindensin hangi semtinde ben oğlana çiğliden de ev bakıyorum cumartesi izmire gönderiyorum artık bir kaç ev ayarladım arayacağım oğlan gelince baksın beğensin tutsun ...
NEden öyle oldu acaba şimdi nasılsın ?
Bugün bende istemeden dışarı bir çıktım işim uzadıkça uzadı epey güneşte kaldım eve gidince infilak etmem umarım ...
Buca da oturuyorum. Çiğli bana epey uzak.. Işılduruya yakın sayılır. . O da Mavişehir de oturuyor...umarım sorunsuz evler ayarlamışsindir çocuğa. .
Cumartesi geldiğinde Nerede kalacak. Bak bize gelebilir. Çok içten söylüyorum.
Yahut herhangi yardıma ihtiyacı olursa beni arayabilirsiniz.
Tansiyonun çıkmış olabilir miOff ben kotu oldum ya hemde cok kotu oldum.
Cayla hurma ve ceviz yerdim hep.
Cevizli sucuk vardi ondan yiyim dedim hurma yerine gecer cok dogal geldi gozume.
Yedim ama yedikten sonra cok kotu oldum.
Yarim saattir terliyorum durmadan mide bulantisi carpinti gibi haller ve bayginlik hissi.
Noldu bana sekerimmi cikti tansiyonummu hurma yiyince boyle olmuyodum.
Kafami kaldiramiyorum su icindeyim
Bilmiyorumki.Tansiyonun çıkmış olabilir mi
Benim tansiyon yükseldiğinde böyle olurdum
Geçmiş olsun
Sağol canım çok teşekkür ederim git kal desemde kalmaz ki kız olsaydı daha ılımlı mı olurdu bilemiyorum arkadaşları var zaten bende burdan birkaç ev ayarlıycam netten gelip dolaşır birini beğenir tutar artık öpüyorumBuca da oturuyorum. Çiğli bana epey uzak.. Işılduruya yakın sayılır. . O da Mavişehir de oturuyor...umarım sorunsuz evler ayarlamışsindir çocuğa. .
Cumartesi geldiğinde Nerede kalacak. Bak bize gelebilir. Çok içten söylüyorum.
Yahut herhangi yardıma ihtiyacı olursa beni arayabilirsiniz.
Dimi yaaa boşver benim zuzaylıları ikimiz gidelim nülüşe :)Banada ev ayarlasinlar ya gelip sana biraksinlar benicok icten soyluyorum
Dimi yaaa boşver benim zuzaylıları ikimiz gidelim nülüşe :)
Ne güzel olardı dimiiii
Ne güzel olurdu yaa..keşke gelseniz. . çok canım çekti bak..
Bonus bize müzik ayarlar kahve eşliğinde bol sohbet araya gözyaşı serpistirirdik .:))
Ben tartilara tartilar bana düşman nicedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?