Ben de nescafe cok içerim normal turk kahvesi deTahlil yaptınmı. ?
Değerlerin normalse dogru besleniyor isen kilo verememe durumu olamaz mümkün degil.. yılların obezi olarak cok iyi biliyorum. .
130 kiloluk bir arkadaşım var. Sabahları kalkar kalkmaz Nescafeye başlar yatıncaya kadar icerdi.. gün de 1 veya iki kez yemek yerdi ama sağlam yerdi. .
Sonra damar tıkanıklığı başlayınca az ve sık yemeye başladı. Şu an 90 lı kilolarda.
Kolay gelsinBanyoya giricem yorgunluktan kalkamiyorum. .
Isten gelir gelmez Kıymalı makarna yaptım evdekilere
Sonra temizliğe giristim. . En son banyo wc şimdi pertim valla.. haftasonu dağıt pazartesi topla pakla. .
Slm kizlar
Yeni haftaya cumaya gire -200le basladim cok sukur
Bugun saglam temizlik yaptim ara ogunleri kacirdim hatta 2 tane halley yedim
Is cikisi arkadas geldi cay yaptim dondurucudan gizleme cikardim onunla beraber 2 gozleme ve cay yedim
1 saat oncede cok sicakladim karpuz yedim sonra yesilcay ictim artik bisey yemem belki acikacak gibi olursm yine yesilcay icerim
Bugun beslenme acisindan iyi degildi insallah yarin dahada iyi olur
Ben de nescafe cok içerim normal turk kahvesi de
Bir de bir türlü sıfır sekere gecemedim
Onunda etkisi vardir
Bu hafta daha sıkı tutacam
İnsülin direnci çok yuksekBilmiyorumki.
Sen lutfen daha sık gel gelmeden kilo veremezsin.
Insulin direnci vardir troitler calismiyodur belki ondan verememissindir.
Yada vitaminlerin dusuktur.
Eger bunlardan eminsen farkli beslenme sekli denersin.
Ama burda ol vakit ayir.
Uyumazdik gece :))
İnsülin direnci çok yuksek
Tansiyonun da oynadığı çok olur
bir de hareketim az
Ben buraya daha sik yazayım yediklerimi fark etmeden yediklerim fazla
Defterim var her bir seyi yedikçe yazayim
Eşim mısır sulamaya gıtttı balkonda oturuyorum esinti var hafif üşüyen cinsinden tam battaniye alıp sıcak kahveyle yıldızları seyretmelık birde su uzaklardan gelen oyun havası sesi olmasa sabaha kadar oturırım ama sa olsunlar limon sıktılar
Günün özeti
Maydanoz kürü
2 haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
1 şeftali
1 domates
1 salatalık
2 sivri biber
3 siyah 3 yeşil zeytin
1 kupa yeşil çay
1 küçük kutu ton balığı
2 kaşık köz patlıcan
1 köz biber
2 sivri biber
2 kaşık yoğurt
Su 1.5 lt..
1 saat yürüyüş
Herhalde arada silah sesi de geliyor ben cok korkarım allah tan cok uzaktan gelıyorAyy ne güzel .. usumeyi ozledim inan..
Düğün falanmı var.?
Bugün gündüz Betülle 3 saat falan uyudumOne point
Bugün uğramadın hiç. ?
Hic fazla değil canım ben bazen 3 bile yiyorum hele de protein günlerinde sen bence 2 o güne gore az bile yıyorsunSizce 2 yumurta fazla mı? bugün instagramdan biri yazmış 2 yumurta fazla diye.ben 2 öğün yapınca epey tok tutuyo diye 2 tane yiyorum çoğu zaman..
Sizce 2 yumurta fazla mı? bugün instagramdan biri yazmış 2 yumurta fazla diye.ben 2 öğün yapınca epey tok tutuyo diye 2 tane yiyorum çoğu zaman..
Sizce 2 yumurta fazla mı? bugün instagramdan biri yazmış 2 yumurta fazla diye.ben 2 öğün yapınca epey tok tutuyo diye 2 tane yiyorum çoğu zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?