- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Bu cislari evde olupta yenmemesi neredeyse imkansız yanlız yaşasaydik eminim şimdiye herkes zayıflamıştı ama ev halkına pişiyor bizde bazen ye gitsin diyebiliyoruz bravo sana pilavı kalsın tavuğunu yiyebilirsinMevlidin sonuna doğru betülün uykusu geldi eve geldim, bişey yemek zorunda kalmadım diye seviniyodumki peşimden 2 tabak göndermiş abla :) tavuklu pilavı da çok severim, ama yemicem. dün zaten cozuttum bugün dengelemek lazım. protein günü yapıyorum.. 1 lt detoks suyum da şimdiden bitti
Eşime dedim ya ye yada çöpe at.. durdukça aklım onlarda kalıyo resmen.. niye böyleyiz biz yaaBu cislari evde olupta yenmemesi neredeyse imkansız yanlız yaşasaydik eminim şimdiye herkes zayıflamıştı ama ev halkına pişiyor bizde bazen ye gitsin diyebiliyoruz bravo sana pilavı kalsın tavuğunu yiyebilirsin
Dayi müyendiz ganimca..
Optimum çözüm
Şimdi yemek yiyorum ben de.. gecikmiş öğle yemeği.
Domates,salatalık,biber, kurusoğan, salatalık, semizotu ve cevizli pek leziz bir salatam var onum de...
Akşam yemegim de hazır. Fırın da patatesli köfte. . Evim de temiz bir de ütü patlattımmi benden iyisi yok.. :)
Eşime dedim ya ye yada çöpe at.. durdukça aklım onlarda kalıyo resmen.. niye böyleyiz biz yaa
Merhabalar herkese:)
Aksam yemegi hazirliklari ile ugrasiyorum,leptop'u tezgahin üzerine koydum gecmis okuyorum bir taraftan:) Bugun nedense ara ara basim dönüyor gibi hissediyorum,tansiyonum mu düstü acaba
Sizler naparsiniz:)
Afiyet olsun topraaaam,salata'ni gözümde canlandirdim bian:) Benim de balkonumda var semizotlarim,büyüdüler baya birgün salatasini yapip tabagini siyiracagim:)
Kolay gelsin. Ne pişireceksin :)
Basının dönmesi için de varsa tansiyon aleti olç istersen canım. Geçmiş olsun.
Yap sen de çok güzel di valla :)
Tek çekincem nar ekşisi ekledim. Umarım Rahatsız etmez..
Ezo gelin corbasi yaptim,bir de kabak sandal diye bir tarif buldum netten onu deniyorum,maksat kabaklar degerlensin:)
Karniyarik'in cakmasi:)
Tansiyon aletimiz yok,aslinda pek tansiyon problemimde olmazdi ama neyse gecer insallah..
kolay gelsin canım acıktınmı acaba benim açılınca pek döner allahım herşeyin mıgdeme bağlıMerhabalar herkese:)
Aksam yemegi hazirliklari ile ugrasiyorum,leptop'u tezgahin üzerine koydum gecmis okuyorum bir taraftan:) Bugun nedense ara ara basim dönüyor gibi hissediyorum,tansiyonum mu düstü acaba
Sizler naparsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?