Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mevlidin sonuna doğru betülün uykusu geldi eve geldim, bişey yemek zorunda kalmadım diye seviniyodumki peşimden 2 tabak göndermiş abla :) tavuklu pilavı da çok severim, ama yemicem. dün zaten cozuttum bugün dengelemek lazım. protein günü yapıyorum.. 1 lt detoks suyum da şimdiden bitti

Bu cislari evde olupta yenmemesi neredeyse imkansız yanlız yaşasaydik eminim şimdiye herkes zayıflamıştı ama ev halkına pişiyor bizde bazen ye gitsin diyebiliyoruz bravo sana pilavı kalsın tavuğunu yiyebilirsin

Bu cislari evde olupta yenmemesi neredeyse imkansız yanlız yaşasaydik eminim şimdiye herkes zayıflamıştı ama ev halkına pişiyor bizde bazen ye gitsin diyebiliyoruz bravo sana pilavı kalsın tavuğunu yiyebilirsin
Eşime dedim ya ye yada çöpe at.. durdukça aklım onlarda kalıyo resmen.. niye böyleyiz biz yaa

Şimdi yemek yiyorum ben de.. gecikmiş öğle yemeği.
Domates,salatalık,biber, kurusoğan, salatalık, semizotu ve cevizli pek leziz bir salatam var onum de...

Akşam yemegim de hazır. Fırın da patatesli köfte. . Evim de temiz bir de ütü patlattımmi benden iyisi yok.. :)

Afiyet olsun topraaaam,salata'ni gözümde canlandirdim bian:) Benim de balkonumda var semizotlarim,büyüdüler baya birgün salatasini yapip tabagini siyiracagim:)

Eşime dedim ya ye yada çöpe at.. durdukça aklım onlarda kalıyo resmen.. niye böyleyiz biz yaa

Elifim bizim evde hic eksik olmaz o cislar,esim oldukca düskün hatta aylik alisveris bile yapar ,bitmeden yerine koyar envai cesit özel dolabi bile mevcut:)

Ben careyi dolapta elimin sürekli ulasamadigi,yüksekce bir rafa kaldirmakta buldum göz görmeyince gönül katlaniyor misali:)

Ulu orta yeme konusunda dikkat eder bak,hakkini yemeyeyim:)

Merhabalar herkese:)

Aksam yemegi hazirliklari ile ugrasiyorum,leptop'u tezgahin üzerine koydum gecmis okuyorum bir taraftan:) Bugun nedense ara ara basim dönüyor gibi hissediyorum,tansiyonum mu düstü acaba

Sizler naparsiniz:)

Kolay gelsin. Ne pişireceksin :)

Basının dönmesi için de varsa tansiyon aleti olç istersen canım. Geçmiş olsun.

Afiyet olsun topraaaam,salata'ni gözümde canlandirdim bian:) Benim de balkonumda var semizotlarim,büyüdüler baya birgün salatasini yapip tabagini siyiracagim:)

Yap sen de çok güzel di valla :)
Tek çekincem nar ekşisi ekledim. Umarım Rahatsız etmez..

Kolay gelsin. Ne pişireceksin :)

Basının dönmesi için de varsa tansiyon aleti olç istersen canım. Geçmiş olsun.

Ezo gelin corbasi yaptim,bir de kabak sandal diye bir tarif buldum netten onu deniyorum,maksat kabaklar degerlensin:)
Karniyarik'in cakmasi:)

Tansiyon aletimiz yok,aslinda pek tansiyon problemimde olmazdi ama neyse gecer insallah..

Yap sen de çok güzel di valla :)
Tek çekincem nar ekşisi ekledim. Umarım Rahatsız etmez..

Gözüne bakiyorum günlerdir semizotlarimin,salatasini yapip yiyerek nirvana'ya ulasacagim günlerin hayalini kurdum:)ask yasiyoruz resmen,yiyciiim tabisiii

Nar eksisi rahatsiz etmez insallah topraam,sifa olsun..

Ezo gelin corbasi yaptim,bir de kabak sandal diye bir tarif buldum netten onu deniyorum,maksat kabaklar degerlensin:)
Karniyarik'in cakmasi:)

Tansiyon aletimiz yok,aslinda pek tansiyon problemimde olmazdi ama neyse gecer insallah..

Afiyet olsun. Denemistim kabak sandalı bizimkiler sevmemisti. . Belki ben becerememisimdir Patlıcan oturtma formun da yapınca daha çok seviyorlar kabağı. .

Merhabalar herkese:)

Aksam yemegi hazirliklari ile ugrasiyorum,leptop'u tezgahin üzerine koydum gecmis okuyorum bir taraftan:) Bugun nedense ara ara basim dönüyor gibi hissediyorum,tansiyonum mu düstü acaba

Sizler naparsiniz:)
kolay gelsin canım acıktınmı acaba benim açılınca pek döner allahım herşeyin mıgdeme bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…