Hosbuldum canım sen de hoşgeldinasumanzeynep ablacim hosgeldin,nasil gecti tatil?
Simi'nin 25.07.17 günüsünün menusu:
Sabah: 3 az rafadan kafadan yumurta
1 dilim gorgonzola peyniri
1 tatli kasigi bal
1 tatli kasigi tereyag
1 poncik papatya ekmegi
Ara: 1 muz 1 yemek kasigi keten tohumu
1 kahve
Ögle: 1 porsiyon acili adana, salata, 1 dilim pide, 0,2 ml ayran
Aksam: 150 gr beyaz üzüm 125 gr ahududu
0,4 ml süt
Toplamda 1 l siyah çay, 2,5 l su
30 dk mecburi yürüyüs spor dan cok çarsi isleri halletmece
Aldım bebeğim aldım hemde nasıl aldım hiç anlamadım vallaha özlüyorum seni sık sık gel düğün ne zaman görümcecik aman ne koşuşturma oluyor düğün bittiğindede her şey bunun içinmiydi diyorsun gelinle damat balayına gidiyor sen yorgunlukla evde kalıyorsun :))))Aaaaa kuzummm harbi aldın mı kızz çok ta fazlaa uzak kalmadın güzelimmm beslenmem aynı düzen devam ediyorum canımm cısss cossslara dokunmadan şükür almadım ama vermedimde
Bu ne yiyecek bişey mi bizde italyan restoranta gidiyoruz ama lekarte laZoroti mazarotiyi peynirli makarna diye yazıyoruz ....Gorgonzola nedir yahu.. korku filmi ismi gibi.. :)
Gorgonzola nedir yahu.. korku filmi ismi gibi.. :)
Bonus tokluk şekerin kaç çıktı
Bir gün yürü bir gün dinlen yoksa kilo gitmez ödem yada kas olur tartiya yansimaz ben hergun sporu kestim çok daha iyi sonuç aldim1 saat yürüdüm bugün de çok şükür
Bi gün dinleneyim diyorum ama hangi gün olur bilmem.. gece ayak bileklerim sızlıyo çok yürümeye alışık olmayınca...
1 saat yürüdüm bugün de çok şükür
Bi gün dinleneyim diyorum ama hangi gün olur bilmem.. gece ayak bileklerim sızlıyo çok yürümeye alışık olmayınca...
45 dk yi gecmeyede gerek yok, bence de 1 saat baya fazla ayak ağrır burkulur topuk dikeni olur vs vs1 saat fazla gelebilir. Bak topugum agriyo yurumedim iki gundur. Zorlandim demek
45 dk yi gecmeyede gerek yok, bence de 1 saat baya fazla ayak ağrır burkulur topuk dikeni olur vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?