Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Maydanoz kürünü yaptım içtim, dünden zencefilli limonlu detoks suyu hazırlamıştım biraz da ondan içtim. canım hiç kahvaltı yapmak istemiyo.. hala yapmadım.

Öğleden sonra da komşunun mevlidi var oraya geçicem. bu yıl bakıcımız olacak komşumuz :)

Şekersiz reçel yap kendine pekmez ya da balla çoook güzel oluyor geçen yaptım nam nam

Cumaya kaldı 3 gün derincim :)
O yüzden her lokmaya dikkat et plajda. :)
Herkes pek iddiali bu hafta sen geri kalmak istemezsin değilmi. ? :)
Öğlen yemeği mi yer giderim canım..
Meyva aldım mısır pisirdim..
Yok canım artılar canımı sıkıyor
Hatta bol bol yüzmeyi düşünüyorum

Tamam işlerin yoğunmuş kolay gelsin fırsat buldukça gel ama beslenmen diyetin nasıl gidiyor
?

Bak ben buralardan uzak kaldığımda bir 10 kilo aldım şimdi yine vermeye çalışıyorum ve Zorlanıyorum
Aaaaa kuzummm harbi aldın mı kızz çok ta fazlaa uzak kalmadın güzelimmm beslenmem aynı düzen devam ediyorum canımm cısss cossslara dokunmadan şükür almadım ama vermedimde

İyiyimm güzelimm şükür iş stresii gelen giden akşamları ona kezaa şimdide görümce olcamm nasipse inşallahhh onun stresii off offfffff

Hayırlı olsun canım. Görümcek mi olucan. . :)
Bi filmde vardı hatırlamıyorum. Gorumcesini gorumcek diye kaydetmiş teline.

Hayırlı olsun canım. Görümcek mi olucan. . :)
Bi filmde vardı hatırlamıyorum. Gorumcesini gorumcek diye kaydetmiş teline.
Sağolasınn birtanem Aynenn Nilümm vallahii görümcek olacagımm o bir şey değil kızla beraber görümce filmini de izledimm dii hahahha bir de dedimdii Kokrmaa kuzumm ben sana bunları yapmamm yaneee belkiiii

Karnın şişmiş iceecekle. . :)

Derin ablam detoksa baslamisti dun.
Hani diyete basliyorum.arzunun bahar detoksu vardi ya o iste.
Banada dedi ben guvenemedim kendime.
Aslinda acta kalinmiyo yeniliyo napsak ya yapsakmi?

Boşver bonuscum. Daha sonra yaparsın bence .. yine sen bilirsin tabii..

Hahaha..ne eğlenceli bir filmdi ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…