Günaydın
Bı pazar yaptım geldi vişne sarı kiraz aldım recel yapı caz önceden bı hevesle yapardım simdi hıc hevesım yok ben yemıycemya
Şehirdeki eve geldim simdi biraz dinlenip oğlanı okuldan alıp gecıcem çiftliğe gelince bırtartılayım dedim malum donem olmama rağmen eksıgordum mutlu olum inşallah cumaya kadar durur
hoşgeldin kuzum merak ettık
Öğlen yemeği mi yer giderim canım..Cumaya kaldı 3 gün derincim :)
O yüzden her lokmaya dikkat et plajda. :)
Herkes pek iddiali bu hafta sen geri kalmak istemezsin değilmi. ? :)
İyiyimm güzelimm şükür iş stresii gelen giden akşamları ona kezaa şimdide görümce olcamm nasipse inşallahhh onun stresii off offfffffBizde seni özledik neden eskis gibi sık uğramıyorsun iyisin dimiii
Öğlen yemeği mi yer giderim canım..
Meyva aldım mısır pisirdim..
Yok canım artılar canımı sıkıyor
Hatta bol bol yüzmeyi düşünüyorum
Aaaaa kuzummm harbi aldın mı kızz çok ta fazlaa uzak kalmadın güzelimmm beslenmem aynı düzen devam ediyorum canımm cısss cossslara dokunmadan şükür almadım ama vermedimdeTamam işlerin yoğunmuş kolay gelsin fırsat buldukça gel ama beslenmen diyetin nasıl gidiyor
?
Bak ben buralardan uzak kaldığımda bir 10 kilo aldım şimdi yine vermeye çalışıyorum ve Zorlanıyorum
120 cok 110 sınır benim icin onemli olan 2 saat tokluk
İyiyimm güzelimm şükür iş stresii gelen giden akşamları ona kezaa şimdide görümce olcamm nasipse inşallahhh onun stresii off offfffff
Hayırdırrr kızzz bonuscann sennn offff dee helee yıkarız dağı tepeyiiiBir of ceksem karsiki daglar yikilir diye neden demis o zat simdi daha iyi anliyorum.
Dua edin of cekmiyorum
Sağolasınn birtanemHayırlı olsun canım. Görümcek mi olucan. . :)
Bi filmde vardı hatırlamıyorum. Gorumcesini gorumcek diye kaydetmiş teline.
Maydanoz kürünü yaptım içtim, dünden zencefilli limonlu detoks suyu hazırlamıştım biraz da ondan içtim. canım hiç kahvaltı yapmak istemiyo.. hala yapmadım.
Öğleden sonra da komşunun mevlidi var oraya geçicem. bu yıl bakıcımız olacak komşumuz :)
Derin ablam detoksa baslamisti dun.
Hani diyete basliyorum.arzunun bahar detoksu vardi ya o iste.
Banada dedi ben guvenemedim kendime.
Aslinda acta kalinmiyo yeniliyo napsak ya yapsakmi?
Vallahii güzelimm karnıma ağrılar girmiştii gülmektennnKarnın şişmiş iceecekle. . :)
Boşver bonuscum. Daha sonra yaparsın bence .. yine sen bilirsin tabii..
Hahaha..ne eğlenceli bir filmdi ama..
Yakalandın. . :)Bir dusa gireyim dedim kafami dagitayim wc deyken kapi caldi ne hos dimi?
Annemin gelecegini unutmusum hemde ev daginikken geldi
Senin canın sağoalsun güzelimm annen sonuçta sıkıntı olmazzBir dusa gireyim dedim kafami dagitayim wc deyken kapi caldi ne hos dimi?
Annemin gelecegini unutmusum hemde ev daginikken geldi
Aman iyi olda arada cee yap yeter:))Canımm benim yaz sebebiyle iş showrrom yogun oluyor bakamıyorum akşamları da malum pertimm çıkıyorr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?