Bizde seni özledik neden eskis gibi sık uğramıyorsun iyisin dimiiiGünaydınn güzellerimmmm umarımm herkes iyidirrr kızlarr özledimm sizleriii
Tamam işlerin yoğunmuş kolay gelsin fırsat buldukça gel ama beslenmen diyetin nasıl gidiyorCanımm benim yaz sebebiyle iş showrrom yogun oluyor bakamıyorum akşamları da malum pertimm çıkıyorr.
Günaydınlar kendimi bir kötü hissediyorum göbeğimin üst tarafında bir ağrı sanki regl olacakmışım gibi anlamadım
2 gündürde sabahları kalkıyorum uzun süre sağ gözüm seyiriyor sağlıkla ilgili bir sinyal veriyor ya anlamadım gitti ...
Sabah tartıdada artı gördüm ila kaçamak yapıcam Cuma bildirimden sonra kendimi bir yayıyorum sonra hafta içi toparlıyamıyorum
Günaydın, bugün kaldığım yerden devam ediyorum inşallah...
Derin tarzini sevdim peceteyle can cikarmak :))
lolaxx nerdesin?
Güüüü naaayyyy dıııııııın
kızım komsuda yemiş ben çok severim ama hiç almıyorum eve..
anne çok beğendim dedi dün marketten aldım illaki yiyecem peçetenin arasında sıka sıka attım ağzıma..
gunaydın mutlu günler
pazar günü yaptığım kaçamaklarla +1 kilodayım
dün dikkat etmeme rağmen gitmemiş..
bugün kızlarla ilk defa babaları olmadan denize gideceğim umarım başedebilirim...
genelde ben keyfime bakarım o kızlarıyla ilgilenir
hoşgeldin kuzum merak ettıkGüüüü naaayyyy dıııııııın
Salgam suyu ve menengic kahvesine izin çıktı pek sevgili diyetisyenim tarafından. :)
Nilüfer hanim günlük bir bardağı aşmamak suretiyle tuketebilirsiniz ....
Frida yaz tatili oldugundan beri gozum seyriyo benimde kaşımın alti kesin stres sebebi.
Artiyim bende napcam bilmiyorum.
Aclik sekerimi olctum 9 bucukta 96 idi
120 cok 110 sınır benim icin onemli olan 2 saat tokluk70-120 arasimiydi normali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?