Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canımm benim yaz sebebiyle iş showrrom yogun oluyor bakamıyorum akşamları da malum pertimm çıkıyorr.
Tamam işlerin yoğunmuş kolay gelsin fırsat buldukça gel ama beslenmen diyetin nasıl gidiyor
?

Bak ben buralardan uzak kaldığımda bir 10 kilo aldım şimdi yine vermeye çalışıyorum ve Zorlanıyorum

Günaydınlar kendimi bir kötü hissediyorum göbeğimin üst tarafında bir ağrı sanki regl olacakmışım gibi anlamadım

2 gündürde sabahları kalkıyorum uzun süre sağ gözüm seyiriyor sağlıkla ilgili bir sinyal veriyor ya anlamadım gitti ...

Sabah tartıdada artı gördüm ila kaçamak yapıcam Cuma bildirimden sonra kendimi bir yayıyorum sonra hafta içi toparlıyamıyorum

Cuma bonus seni geçecek tartida sanırım:)
Kilolarınız tipkisinin aynisiydi. :)
Çarşamba ve perşembe patlat protein en iyisi..

kızım komsuda yemiş ben çok severim ama hiç almıyorum eve..
anne çok beğendim dedi dün marketten aldım illaki yiyecem peçetenin arasında sıka sıka attım ağzıma..

Oğlum da sever.. çok sağlıksız ama bazen alıyorum. . Fırın da isitiyorum yağsız. .

Cumaya kaldı 3 gün derincim :)
O yüzden her lokmaya dikkat et plajda. :)
Herkes pek iddiali bu hafta sen geri kalmak istemezsin değilmi. ? :)

Günaydın
Bı pazar yaptım geldi vişne sarı kiraz aldım recel yapı caz önceden bı hevesle yapardım simdi hıc hevesım yok ben yemıycemya

Şehirdeki eve geldim simdi biraz dinlenip oğlanı okuldan alıp gecıcem çiftliğe gelince bırtartılayım dedim malum donem olmama rağmen eksıgordum mutlu olum inşallah cumaya kadar durur

Güüüü naaayyyy dıııııııın
hoşgeldin kuzum merak ettık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…