Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayrisim nasılsın nasıl gidiyor Karatay bu haftada bizi sollayacakmisin
Cok şükür canım iyi gidiyor eski duzenıme döndüm bu hafta hastalandım onu etkisi olur mu bilmiyorum ama dun eksi gördüm inşallah devamı gelir sollamak demıyelımde yetişmeye çalışıyorum diyelim sende güzel kilo verdim ah ben su 99 bı görsem

asım hoşgeldin canım

Günaydın musmutlu günler
Artılarim devam ediyor yapıştılar üzerime..
-300gr gitmis dun denizde çok yoruldum sürekli hareket halindeydim yinede yok yok
Ben bu metabolizmanın..

Bonuscan yaaa arzunun bahar detoksunu okudum çok berbattttt o kabak nasıl yenirki
kabak yenir ama kizartirsin unlayarak uzerine bol sarimsakli yoğurt hmmm(hiç yapmam kilo yuzunden)
Şaka bir yana haşlamasını seviyirum kucuk kabaklardan aliyorum bol limon zeytinyağı sarımsak harika oluyor

Selamlar sevgiler herkeslere

Dün gece 3te edirneye kardeşimin yanına geldim. İşe başlamadan bir nefes alayım diye eşim razı oldu yoksa kızından 1 gün bile ayrılamaz. Bizi bıraktı istanbula döndü sabah cumartesi gelecek nasip olursa. Pazar döneriz salıda işe başlayacağım

Amin.Teşekkürler ablacım. Sende hoşgeldin

Kabaga oyle dersen yenirmi yenmez
Nasil haslama falanmi tam bilmiyorum ben listeyi. Ablam 58 den 56 ya dusmus 3 gunde pis uyuz

Sonuca odaklanmaliyiz tadina falan degil. Bayramda bundan 5 kilo zayif olmalisin bende 100 un altina inmeliyim.

İşin ciddiyetini düşünelim.
Bugun sadece bunu dusunmek istiyorum ben yoksa 2 gundur menum diyete uygun degil.
Ve 3 te uyuyorum o saate kadar acikip atistiriyorum.
Boyle kilo verilmez veremem veremiyorum iki gunu toparlamam lazim.

Sende bak eksi gormussun mutlaka devami gelicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…