Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba olarak düzelteyim en iyisi. :)
Mesaj hazır ama cevaplamamisim meğer. :)
Fotografta ki kiz çocugu ne çok şey anlatıyor özellikle bize...
Epey etkilendim görünce

Son düzenleme:

Eneee yesillenmissin eskisi gibi..

Ayrıca ablaya uyuz denmez iradeli denir.
Yapıyor ki oluyor..

Hayirlisi burcucm. Is sana iyi gelecek üzülme. . Sadece anne,es değil birey ve kadın olduğunu hatırlayacaksın. .
Yine serviste yazarsın bize eskisi gibi. :)

Selam kizlar

Misafirlerimle istanbul gezimiz bugun bitiyor yarin sabah ankara ya gecicez insallah.

Yena ve Bonus beni izinli yaptiginiz icin tesekkur ederim. Sizleri okumaya calisiyorum katilamasamda.

Yokluğun farkediliyor baharcım. .
Kolay gelsin sana..

Derincim bir şekil de kırılacak direncin sabirli ol..ama dün ki menunde karbonhidrat agirlikliydi.
Günlük kaç dilim ekmek hakkın var. Yerken farkedilmiyorda yazınca çıkıyor ortaya. :)
Dün mesela öğlen 2 dilim ekmek,çeyrek simit,ve mısır la 4 dilim ekmek yemiş oluyorsun. . Akşam buğdaylı çorba ekmek grubun da oluyor.. ayrıca buğday ve börülce ertesi güne artı gösteriyor. . Onun Şişligide olabilir.
Inşallah cumaya eksi olursun da moralin düzelmis olur..

Aklıma geldi yazayım. Kontroller de önce diyetisyen tartiyor görüşüyor sonra doktorla gorusturuyorlar..3.ay kontrolunde
Diyetisyene dedimki arada 1 etimek yesem yumurtadan sıkılıyorum artık. .
6 ay sonra zaten yiyeceksin biraz sabır dedi. Ama arada 1 dilim etimek yersen domates salatalık onları çıkar dedi. Önce yumurtanı ye sonra da yer kalırsa etimek ve peynir yersin dedi..
Meyve ve sebze de karbonhidrat grubuna giriyormus özetle topraktan gelenler karbonhidrat. .

Teşekkür ederim. Mersinde yaşıyorum 27 yaşındayım 11 aylık bi bebeğim var. Çalışmıyorum ve sıkıldıkça da yiyorum. Aslında hep balık etli biriydim hiç zayıf olmadım ama doğumda aldığım bu kilolar kadar da olmamıştım. Artık üzerime hiçbirşey olmuyor resmen annem gibi giyiniyorum.aynalara bakmak istemiyorum eşim beni çıplak görsün istemiyorum bu kilolar hayatımı tamamen etkiledi.ozguvenimi kaybettim bana yardım edin lutfen

Slm kizlar
Bugun kendimi abur cubur yememek icin tutuyorum savas veriyorum resmen
Simdilik iyi gidiyor ama ekmegi biraz kacirdim bu yuzden aksam ekmek yememegi dusunuyorum
Menume gelince

Sabah 3dlm ekmek domates salatalik 1 haslama yumurta peynir

Ogle 2 dlm ekmek tavuk yogurt

Yemek sonrasi abur cubur istegim gitsin diye yesil cay ictim

İlerleyen saatlerde mor erik ya da seftali yerim
Aksamda taze fasulye salata yogurt 1parca karpuz yerim diye dusunuyorum

Iyi ki bir dedim bugunu toparliyim 2 ogun yiyim hemen basimin agrisi tuttu.

Maydanoz kuru acaba tansiyonmu dusurdu dedim olctum normal gibi.
Kahvaltidan beri mide bulantili bas agrisi yatip duruyorum.

Su icmeyincede olurmus diye kalktim zorla su ictim yemek yapiyorum ins susuzluktandir ve gecer. Uyuyan bir migren var uyansin istemem.

Pes ettim mi? HAYIR. Pes edicekmiyim? HAYIR.

Bayrama 100 un altinda olucakmıyım? EVET İNŞALLAH...

Inanmiyorum meyve ve sebzedemi karbonhidrat grubundaymis Ben pek cok rahatlikla tüketiyordum kendilerini,daha dikkatli olmaliyim bundan sonrasinda

Topraaam oldumu simci buuu,bilmezken ne güzel rahat rahat yiyorduk

Gecmis olsun iki gözüm,bas agrilarina kahvenin icine yarim limon sIkip yavas yavas tüketebilirsin,oldukca rahatlatiyormus..Vakti zamaninda alternatif uzmani bir doktor tavsiye etmisti..

Gecmis olsun iki gözüm,bas agrilarina kahvenin icine yarim limon sIkip yavas yavas tüketebilirsin,oldukca rahatlatiyormus..Vakti zamaninda alternatif uzmani bir doktor tavsiye etmisti..

Sagol iki gozum midem kaldirmiyo su an onu ama hic gecmezse yapicam.
Sen nassin bugun her gun gormek seni ne hoş :))

O dr lara selam söyle benım adimi numarami ver gerisini onlar dusunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…