Kabaga oyle dersen yenirmi yenmez
Nasil haslama falanmi tam bilmiyorum ben listeyi. Ablam 58 den 56 ya dusmus 3 gunde pis uyuz
Sonuca odaklanmaliyiz tadina falan degil. Bayramda bundan 5 kilo zayif olmalisin bende 100 un altina inmeliyim.
İşin ciddiyetini düşünelim.
Bugun sadece bunu dusunmek istiyorum ben yoksa 2 gundur menum diyete uygun degil.
Ve 3 te uyuyorum o saate kadar acikip atistiriyorum.
Boyle kilo verilmez veremem veremiyorum iki gunu toparlamam lazim.
Sende bak eksi gormussun mutlaka devami gelicek.
Selamlar sevgiler herkeslere
Dün gece 3te edirneye kardeşimin yanına geldim. İşe başlamadan bir nefes alayım diye eşim razı oldu yoksa kızından 1 gün bile ayrılamaz. Bizi bıraktı istanbula döndü sabah cumartesi gelecek nasip olursa. Pazar döneriz salıda işe başlayacağım
Amin.Teşekkürler ablacım. Sende hoşgeldin
Selam kizlar
Misafirlerimle istanbul gezimiz bugun bitiyor yarin sabah ankara ya gecicez insallah.
Yena ve Bonus beni izinli yaptiginiz icin tesekkur ederim. Sizleri okumaya calisiyorum katilamasamda.
Günaydın musmutlu günler
Artılarim devam ediyor yapıştılar üzerime..
-300gr gitmis dun denizde çok yoruldum sürekli hareket halindeydim yinede yok yok
Ben bu metabolizmanın..
Bonuscan yaaa arzunun bahar detoksunu okudum çok berbattttt o kabak nasıl yenirki
kabak yenir ama kizartirsin unlayarak uzerine bol sarimsakli yoğurt hmmm(hiç yapmam kilo yuzunden)
Şaka bir yana haşlamasını seviyirum kucuk kabaklardan aliyorum bol limon zeytinyağı sarımsak harika oluyor
Merhaba beni de alır mısınız araniza 93 kıloyum.inanin biktim bu fazlalıkları taşıyıp hamallık etmekten
Aklıma geldi yazayım. Kontroller de önce diyetisyen tartiyor görüşüyor sonra doktorla gorusturuyorlar..3.ay kontrolunde
Diyetisyene dedimki arada 1 etimek yesem yumurtadan sıkılıyorum artık. .
6 ay sonra zaten yiyeceksin biraz sabır dedi. Ama arada 1 dilim etimek yersen domates salatalık onları çıkar dedi. Önce yumurtanı ye sonra da yer kalırsa etimek ve peynir yersin dedi..
Meyve ve sebze de karbonhidrat grubuna giriyormus özetle topraktan gelenler karbonhidrat. .
Iyi ki bir dedim bugunu toparliyim 2 ogun yiyim hemen basimin agrisi tuttu.
Maydanoz kuru acaba tansiyonmu dusurdu dedim olctum normal gibi.
Kahvaltidan beri mide bulantili bas agrisi yatip duruyorum.
Su icmeyincede olurmus diye kalktim zorla su ictim yemek yapiyorum ins susuzluktandir ve gecer. Uyuyan bir migren var uyansin istemem.
Pes ettim mi? HAYIR. Pes edicekmiyim? HAYIR.
Bayrama 100 un altinda olucakmıyım? EVET İNŞALLAH...
Merhaba beni de alır mısınız araniza 93 kıloyum.inanin biktim bu fazlalıkları taşıyıp hamallık etmekten
Gecmis olsun iki gözüm,bas agrilarina kahvenin icine yarim limon sIkip yavas yavas tüketebilirsin,oldukca rahatlatiyormus..Vakti zamaninda alternatif uzmani bir doktor tavsiye etmisti..
Aklıma geldi yazayım. Kontroller de önce diyetisyen tartiyor görüşüyor sonra doktorla gorusturuyorlar..3.ay kontrolunde
Diyetisyene dedimki arada 1 etimek yesem yumurtadan sıkılıyorum artık. .
6 ay sonra zaten yiyeceksin biraz sabır dedi. Ama arada 1 dilim etimek yersen domates salatalık onları çıkar dedi. Önce yumurtanı ye sonra da yer kalırsa etimek ve peynir yersin dedi..
Meyve ve sebze de karbonhidrat grubuna giriyormus özetle topraktan gelenler karbonhidrat. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?