Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kontrol ne zaman.?
Haftasonu yapılan kaçamaklardan bence o artılar :)
13 gün kaldı yenacim..
Pazar günü iki kez dondurma yedim
Birde tereyağı bal ekmek kaçamağı oldu o kadar...
Annemdeyim menüde kıymalı bamya var
Buyur gel yenacim..hep aklıma geldin
Pisirirken..
Çocuklara da köfte yaptım.. yanına çorba düşünüyorum babama kalsa hemen pilav ister ya pirinç pilavı yada bulgur
Adam 70 yaşında 10 kilo vermiş ramazan dan bu yana...erkeklerin metabolizmasi daha iyi calisiyor

İnşallah başarıcaz canım..
Bu sene yürüyüş yapma imkanımda olacak .. zaten nisa'nin okulu 10 dakika mesafede öğlen götürüp akşam alicam.. arada nazın okulunada giderim..surekli yürüyüşte olurum..insallah allah sağlık versin.

Menü pek güzel..şifa olsun derincim.

Annen nasıl daha iyidir inşallah. .

Bonus nasıl oldun.?

simeranya7 sen yüzmeye gidiyormusun. .?
Bugün onu düşündüm bize yakın havuz varmış sadece kadınlara yönelik haftada 3 gün gitsemmi acaba.. ama useniyorum da
Aslında da yürüme mesafesinde de var belediyeye ait ama karışık orasi kadın erkek. Ben utanirim öyle eğitmenler de erkekmiş. .
Bilemedim naapsam. .

Benim babamda köyde Safranbolu evlerinden var bizim tamir ettirdi bu yaz yenilendi ev zayifladim kızım göbek gibi gitti filinta gibiyim dönünce gorucen diyor 67 yaşında babişkom bana senden zayifladim demek istiyor alttan alttan :)))

Afiyet olsun elifim. Pek bi sağlıklı menu..
Çiğ badem daha fazla yiyebilirsin biliyorsun.
Eksiye geçtinmi ne diyor tartı. ?
Aaa gerçekten mi :) ben de bademi fazla kaçırdım diyodum.. İyi bari..
Cumaya göre eksiyim çok şükür :) ama beklediğim kadar değil. bu hafta ikili sayılara inmek istiyorum ama o kadar olur mu eksi bilmiyorum henüz..

Sen Karatay yapıyorsun ya.. Karatay da 1 çay bardağı kadar tüketin diyo hoca.

Akşam yemeğimden sonra 10-12 tane kadar badem yiyorum bende sabah cevizi unutunca bu hafta hep öyle oldu üşendim ceviz kırmaya faydalida oldu bana

Sen Karatay yapıyorsun ya.. Karatay da 1 çay bardağı kadar tüketin diyo hoca.
Yaa ben aslında tam karatay yapmıyorum :) eğer kahvaltıdan sonra çok acıktığımı hissedersem ara öğün yapıyorum. Çok acıkmadıysam yapmıyorum.. karataya benziyo aslında yediklerim ama leptine tam uyabildiğim söylenemez bu yüzden.. ama en güzeli ekmek yemiyorum 3 haftadır, bu beni çok mutlu ediyo çünkü ekmeksiz yapamam diyodum...

Akşam yemeğimden sonra 10-12 tane kadar badem yiyorum bende sabah cevizi unutunca bu hafta hep öyle oldu üşendim ceviz kırmaya faydalida oldu bana
Benim de cevizim bitti bademi de daha çok seviyorum zaten :) ama çok sevdiğim için fazla kaçar diye de korkuyorum :) cevizi pek sevmem ama tok tutsun diye sabahları yiyorum. yada yulaflı yoğurt yediğimde içine katıyorum..

Midenin genişlemesini önlemek için mi bu? yoksa sindirimle alakalı mı?

Ikisi de..
Sıvı, yiyecekleri emilim olmadan mideden alıp hemen sindirim yoluna gonderiyormus :)
Bu nedenle fazla yemeye neden oluyormus.
Hem de mide duvarı zorlandığı için zamanla büyümeye neden olurmuş. .

Ikisi de..
Sıvı, yiyecekleri emilim olmadan mideden alıp hemen sindirim yoluna gonderiyormus :)
Aslında bunu bızlerınde yapması gerekiyor muş beyin yemegı gördüğü anda o yemeğe gore bir niğde asidi salgılatıyormus biz önce suyu içince o salgı direk bağırsaklara iniyor bizde hazım problemi yasıyormusuz yemekten 20 dk sonra mıddedekı asidin ısı bitiyor ondan sonra su ıcılebılıyor ama maalesef ben hıc yapamıyorum yemek arası bile su ıcıyorum

Yok canim belden dolayi hiç bisey yapamiyorum
Iyi hissedersem haftasonu deniycem

Ikisi de..
Vay be.. ben yemekten önce, sonra, yemekle birlikte hep su içiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…