Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YENA m haklisin paylasim konusunda bende sanirim o grubun icindeyim zaten diyet falan da yapamiyorum o yuzden menu de paylasmiyorum. Beni listeden cikarmani istiyorum. Opuyorum kocaman.

Tamam canım.. Senin ciddi sıkıntıların var haklısın..İnşallah bebiş sağlığına kavuşur da daha sık uğrarsın..
Listede olmazsan bile fırsat buldukça uğramaya çalış..

Bugün yediklerim şöyle...

Sabah,
1 yumurta
peynir
karpuz

Ara,
1 haslanmış mısır

2 erik

1 çay bardağı şalgam suyu

Akşam,
1 dolmanın 3/2 si
1 kaşık kavrulmuş kıyma ( Dünden kalan karnıyarık içi )
1 kaşık yoğurt

Ara,
1 çay bardağı süt

50 dakika yürüyüş.

Bugün menü
Sabah
Bir dilim çavdar ekm.
Ikı kk peynir
Bir haşlanmış yumurta
4 zeytin
Dom. Salt.
Çay
Ara
Sade türk kahvesi
Bir erik bir nektar
Öğle
5 kaşık kıymalı taze fasulye
Yarım Domt
Bir dilim çavdar ekm.
Ara
3 tirtıl kurabiye
Bir erik
Akşam
4 kaşık susuz taze fasulye
Cacık
Ara
Nescafe
Bir şişe limonlu su

Böyle minnak mideli olmakta denisik he ben bu akşam yemegini misal yemeği hazırlarken zaten ağzıma atıyorum sonra oturup yemegimide yiyorum cokmu yiyom ki

Asucum seni çok anlıyorum.. Eşin çalışmanı istemediği için kıskançlık ve yukarıda saydıklarını yaparak seni manipule etmeye çalışıyor...
Dile kolay 20 küsur senedir seni evde görmeye onun parasıyla geçinen karısı erkek egemen iş ortamın da kariyer yapıyor.. ve beceriyor ...adam şok,adam iptal. :)
Ben de aranızı yapıyor pozisyonuna girmiş bi haldeyim :))

Böyle minnak mideli olmakta denisik he ben bu akşam yemegini misal yemeği hazırlarken zaten ağzıma atıyorum sonra oturup yemegimide yiyorum cokmu yiyom ki

gün günü tutmuyor dün büyük bir patlıcanı bitirdim bu akşam zorladım kendimi yemek için..
Bir tencere pirinç pilavı yiyen ben artık pirinç yiemiyorum oturuyor mideme... İyi de oluyor :)
Sen neler yedin bakalım.. :)

iyi aksamlar herkese

Yediklerim:)

Sabah
1 yumurta
bir dilim kasar
zeytin
roka
10 kadar kaju

Ögle

patates salatasi ( bir kücük kase kadar)
2 köfte

Aksam

bir kücük avuc kabak cekirdegi

Aralarda

cay+kahve

Topraam afiyet olsun.. 3.lüğünü tebrik ederim..

Tırtıl kurabiye kakaolumuydu derincim..
Kahveyle güzel olur kurabiye :)

Bu arada menü çok başarılı ekmek sayısını azaltmışsın...

Bir dolmanın 3/2si
Yenacim bravo vallahi ben pistimi acaba diyerek iki dolmayi göturmuslugum vardır.. bir aydır yapmıyorum dolma gerçi..cok severim dolma pirinç pilavı ama yapmıyorum artık...

Bir dolmanın 3/2si
Yenacim bravo vallahi ben pistimi acaba diyerek iki dolmayi göturmuslugum vardır.. bir aydır yapmıyorum dolma gerçi..cok severim dolma pirinç pilavı ama yapmıyorum artık...

Bilmezmiyim bende öyleydim kuzum..
1 tencere sarma bitirdiğimi bilirim sabaha kadar gider gelir yerdim yanın da kolayla...

HAFTANIN 1.si _________ - 2 kg. ________ IŞILDURU

HAFTANIN 2.leri _______ - 1,9 kg. ___ Eboe & Guldanee

HAFTANIN 3.sü ________ - 1 kg. ________ Amethyst_1

Upuzun bir aradan sonra liste'deyim,pek bir sevindirik oldum:) Devami da gelir insallahKilo veren,gayret eden herkesi kutluyorum kizlar,azmimiz daimi olsun..

YENA topraaaaam,listeler icin cok tesekkür ederim kuzummmm,liste yapan ellerin dert görmesin insallah

Ayrica diger mesajini biraz yüzüm kizararak okudum,sanirim devamsizlardan biride benim Yazdiklarinda cok haklisin,sahsim adina bundan sonrasinda daha dikkatli olmaya özen göstericem insallah..

Tırtıl kurabiye kakaolumuydu derincim..
Kahveyle güzel olur kurabiye :)

Bu arada menü çok başarılı ekmek sayısını azaltmışsın...
Yok kakaolu değildi canım...kizlar sade seviyor şekilleride veriyorum ellerine çok eğleniyorlar.. tabiki biraz yapıp sıkıldılar
Ben tamamladım gerisini..
Ben zaten birtek sabah kahvaltısında ekmek yerdim diyetisyene gitmeden önce
Diyetisyen ekmeği çoğaldıkça kilom çok belki yemediğim icin kilo veremiyorum dedim.diyetisyende ekmekleri yiyeceksin yoksa başka.seylere saldirirsin dedi..ama ben kilo veremeyince listeye uymuyorum artik...
Bende bayılırım kurabiyeye kurabiyeyi yiyince akşam yemeğini çok az yedim..

Ne güzel seni daha sık göreceğiz demekki...

Ayrıca süpürmiciim süpürmiiciiim..

Aslın da artık bünyemizi tanıyoruz iradeli olsak büyük başarılara imza atardık şimdiye kadar..
Öğünler de doyur ama karnını aç kalırsan da tehlikeli biliyorsun canım...
Olcak olcak eminim..

Bilmezmiyim bende öyleydim kuzum..
1 tencere sarma bitirdiğimi bilirim sabaha kadar gider gelir yerdim yanın da kolayla...
Aynen vallahi sarma pistimi diye 7-8tane atarım ağzıma yemekten kalktıktan sonrada git gel at ağzına bütün gece..bu yaz iki kez pisirdim yapmıyorum tutamıyorum kendimi napayim
10 itibarı ile limonlu suyu içmeye başladım wcden çıkamıyorum.. aslinda gunduz icsem daha iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…