Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aslın da artık bünyemizi tanıyoruz iradeli olsak büyük başarılara imza atardık şimdiye kadar..
Öğünler de doyur ama karnını aç kalırsan da tehlikeli biliyorsun canım...
Olcak olcak eminim..
Aynen canım...her zaman böyle iradeli olabilseydik şimdi hiç ugrasmayacaktik kilo derdi ile...ben şu bir aydır çok mücadele veriyorum inşallah karşılığını alırım..

Koca kişileri hep aynı canım
Bugün kurabiye yaptım tadına bile bakmadı...nescafe yaptim yemekten sonra ne güzel gider ...

Bizimki de öyle tadina bakar daa,onla kalir iste:)

Sanirim cogu mamisleri daha cok kendi nefsimiz icin yapiyoruz,sonra bir bir geliyor artilar yine üzülen biz oluyoruz,en iyisi hic yapmamak belkide..

Bizimki de öyle tadina bakar daa,onla kalir iste:)

Sanirim cogu mamisleri daha cok kendi nefsimiz icin yapiyoruz,sonra bir bir geliyor artilar yine üzülen biz oluyoruz,en iyisi hic yapmamak belkide..
Ben artık misafir gelmedikten sonra evde tatlı hamurisi yapmıyorum.. çünkü yemiyorlar.. bugün yaptığım kurabiyeyi kızlar çok seviyor hem yapmasını hem yemesini 15 20 gün de bir yapıyorum..
Birtek evde yaptığım tatlı puding onuda kızlar seviyor diye..

hahah unutmuştum.. benim için top on ''yemeğin suyu asla asla..''

Benim icin deee:)

yemegin suyu asla aslaaa,nolamazzz ciks

Hatun bu ara karayiplerde,uzun süredir protesto ediyor insta alemini:) Birsey degilde olan bize oldu mahrum kaldik diline pelesenk olmus laflarina,yazik bize

Sporda birinci olmuslugum vardida kilo şeysinde bu ilk mutlu oldum inşallah devamı gelir darısı hepinize
İnşallah canım, bak epeydir aynı kiloda kalıyodun, direncini kırdın inşallah devamı da gelir..
E eboe Elifimm cok tebrik ediyorum seni kuzuuu,bir daha 3 lü haneleri görme insallah..
Darisi bize olsun,tez vakitte @Bonus iki gözüm ve tüm arkidesler ile 99'u görelim
Çok sağol canım benim.. siz de vereceksiniz biliyorum..

En güzelini yapiyorsun derincim,gerci cocuklar olunca onlar icin arada da olsa yapmak gerekir tabi..

iyi geceler diliyorum..

Benim icin deee:)

yemegin suyu asla aslaaa,nolamazzz ciks

Hatun bu ara karayiplerde,uzun süredir protesto ediyor insta alemini:) Birsey degilde olan bize oldu mahrum kaldik diline pelesenk olmus laflarina,yazik bize

Yaaa neden nolmuş acep...Merak ediyordum bende..
Bir de kas yapıyordu yaa taytlı taytlı pozlar o biçim... :)

yalnız herşey bir yana işin gırgındayız da acaip özgüvnenli bi hatun takdir ediyorum o yönünü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…