- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
Aynen canım...her zaman böyle iradeli olabilseydik şimdi hiç ugrasmayacaktik kilo derdi ile...ben şu bir aydır çok mücadele veriyorum inşallah karşılığını alırım..Aslın da artık bünyemizi tanıyoruz iradeli olsak büyük başarılara imza atardık şimdiye kadar..
Öğünler de doyur ama karnını aç kalırsan da tehlikeli biliyorsun canım...
Olcak olcak eminim..
Sarmada yenmezmi yaaa:) misal biz de bir tencere pisirilir koca kisisi 3-5 anca yer ametis tencereyi siyirmadan rahat etmez
Koca kişileri hep aynı canımSarmada yenmezmi yaaa:) misal biz de bir tencere pisirilir koca kisisi 3-5 anca yer ametis tencereyi siyirmadan rahat etmez
Ama bundan sonra artık yemiyciiiz yemiyciiizz....
Tabisi:) yeni sloganimiz yemiyciiiz,yapmiycizzzz,almiyciiiz,pisirmiyciiiz
Yimeklerin suyuna tikkat edicizzz,ekmaag asla aslaa bandirmiyciiz
Koca kişileri hep aynı canım
Bugün kurabiye yaptım tadına bile bakmadı...nescafe yaptim yemekten sonra ne güzel gider ...
Ben artık misafir gelmedikten sonra evde tatlı hamurisi yapmıyorum.. çünkü yemiyorlar.. bugün yaptığım kurabiyeyi kızlar çok seviyor hem yapmasını hem yemesini 15 20 gün de bir yapıyorum..Bizimki de öyle tadina bakar daa,onla kalir iste:)
Sanirim cogu mamisleri daha cok kendi nefsimiz icin yapiyoruz,sonra bir bir geliyor artilar yine üzülen biz oluyoruz,en iyisi hic yapmamak belkide..
Iyi geceler arkadaşlar benim şarzim bitmek üzere bende yatayim artık..
hahah unutmuştum.. benim için top on ''yemeğin suyu asla asla..''
İnşallah canım, bak epeydir aynı kiloda kalıyodun, direncini kırdın inşallah devamı da gelir..Sporda birinci olmuslugum vardida kilo şeysinde bu ilk mutlu oldum inşallah devamı gelir darısı hepinize
Çok sağol canım benim.. siz de vereceksiniz biliyorum..
Ben artık misafir gelmedikten sonra evde tatlı hamurisi yapmıyorum.. çünkü yemiyorlar.. bugün yaptığım kurabiyeyi kızlar çok seviyor hem yapmasını hem yemesini 15 20 gün de bir yapıyorum..
Birtek evde yaptığım tatlı puding onuda kızlar seviyor diye..
Benim icin deee:)
yemegin suyu asla aslaaa,nolamazzz ciks
Hatun bu ara karayiplerde,uzun süredir protesto ediyor insta alemini:) Birsey degilde olan bize oldu mahrum kaldik diline pelesenk olmus laflarina,yazik bize
İnşallah canım, bak epeydir aynı kiloda kalıyodun, direncini kırdın inşallah devamı da gelir..
Çok sağol canım benim.. siz de vereceksiniz biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?