- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Evet buda bir bakış açısı ve etkileri var ben çalışmadan da eşimle buna benzer sorunlar yaşıyordum birde çalışmadığım zaman daha özgürdüm şimdi saddece sesi çıkmasın diye iş ev yapıyorum yine bişeyden sorun bulup adam yürüyor ....
Vasat erkek karısıyla rekabete giren, onu hayatta geri çekmeye, itibarsız kılmaya, aşağılamaya, başka erkeklerle rekabette ozguveni olmadığı için her özgürlüğünü kısıtlamaya, her yaptığını sorgulamaya çalışan, aşırı kıskanç ve sürekli bir tripte olan adamdır.
Orta paragraf vasatın açılımı bize tamda uyuyor aslında ....
Aptal kocalarını öven adamı şişirip her istediğini yaptıran kadınlarda var öyle olmak lazım da ben yapamıyorum....
İle dürüstüz yaa ilaa samimi ilaa yapmacık değil ne işe yarıyorsa ...
İnşallah canım ya 6 aydır aynı kilodaydim nihayet direnç kırıldıKilo verenleri tebrik ediyorum maşallah yine iyi kilo verilmiş..
Işılduru çok az kaldı elini uzatsan ulaşıcaksın gibi 70 ler dimi.
Darısı hepimize...
Derin ve bonus siz de önümüzde ki cuma iyi eksi bildireceksiniz hissediyorum :)
Hayriyecim maşallah kuzum nerden nereye..maşallah deyip tükürdüm sana..
guldanee yine süper bir rakam görmüşsün..
Harika, liste içinde ellerine sağlık canımBende hayrişim öyle hissediyorum nedense...
Ölçtünmü kendini hiç.. ? Benim belim önceleri bi dönümmüş meğer.122 cm.idi bu sabah 104 cm. sevindim bayağı..
Güzel olmaz mı ya sabah uçuyodum mutluluktan...Tebrikler arkadaşım daim olsun ikili rakamlar bizler için hakkaten çok güzel:)
Sağol kuzum inşallah bu gidişle sen de hızka inersin iki hanelere...
Sağol ablacım..İyi akşamlar
Yenam ellerine sağlık
Kilo veren herkesi özellikle elifcim hayriyecim ve ışılduru vee tabii ki yenacım tebrik ederim
Ayy çok şükür yaa bu listeyi gördükçe Dadahada seviniyorum hirslaniyor hoşuma gidiyorHAFTANIN 1.si _________ - 2 kg. ________ IŞILDURU
HAFTANIN 2.leri _______ - 1,9 kg. ___ Eboe & Guldanee
HAFTANIN 3.sü ________ - 1 kg. ________ Amethyst_1
Tebrikler canım harikasın listelerin de çok güzel Azmin daim olsun :)Ayy çok şükür yaa bu listeyi gördükçe Dadahada seviniyorum hirslaniyor hoşuma gidiyor
Hepinizi tebrik ederim kilo verenide vermeye ise vermeye de cabaliyorYENA abla çok teşekkür ederim hep birlikte bol eksiler göreceğiz insallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?