Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yeps o vasat erkek karakterine az bi de yobaz, bagnaz, fikri sabiti ekle bak dadindan yiniyo mu

Aptal kocalarını öven adamı şişirip her istediğini yaptıran kadınlarda var öyle olmak lazım da ben yapamıyorum....

İle dürüstüz yaa ilaa samimi ilaa yapmacık değil ne işe yarıyorsa ...

O senin esden çok bi sahsiyet sahibi oldugunu gösterir tatlim
karakterli hatun kimse icin durusunu bozmaz bozmamali

İnşallah canım ya 6 aydır aynı kilodaydim nihayet direnç kırıldı

Yenacim ellerine sağlık...
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum darısı bize inşallah...
Yenacim aman şekerim beni listeden çıkarma ben burası olmasa inanki 150 kilo olurdum...elimi sevdiğim bir yiyeceğe atacak olsam akşama menü paylaşıcan yeme diyorum cuma yi düşün...elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum..

Büyük kızımın yeğeni geldi ,oynuyorlar küçüğünde arkadaşı geldi ..kurabiye yaptim onlara sekilli kurabiye tirtil kurabiye oyalandilar birlikte yaptik...aman allahım 4 çocuk kafam şişti..nisa şimdi komşuya geçti arkadaşınada başımı dinliyorum şu an...

Tebrikler arkadaşım daim olsun ikili rakamlar bizler için hakkaten çok güzel:)
Güzel olmaz mı ya sabah uçuyodum mutluluktan...
E eboe kuzum sans yazmadim herlade can im bidaha 3 hanekeri hoc gorme insallah tez vakit 90 lardanda kurtul insallah
Sağol kuzum inşallah bu gidişle sen de hızka inersin iki hanelere...
İyi akşamlar
Yenam ellerine sağlık
Kilo veren herkesi özellikle elifcim hayriyecim ve ışılduru vee tabii ki yenacım tebrik ederim
Sağol ablacım..

Bugün yiyip içtiğimi de yazayım..

Maydanoz kürü

4 kayısı
15 çiğ badem
1 bardak süt

4 piliç köfte
1 tabak kadar fırında karışık sebze
1 kase yoğurt

Su şu ana kadar 2 lt.. 3 e tamamlarım gibi yatana kadar..

Yeşil çayımı demledim, henüz içmek nasip olmadı ama içeceğim.

45 dk leslie yapma niyetim var ama betülün uyku durumuna bağlı. bugün huysuz ve bana yapışık. çok sıcak var ondan herhalde..

HAFTANIN 1.si _________ - 2 kg. ________ IŞILDURU

HAFTANIN 2.leri _______ - 1,9 kg. ___ Eboe & Guldanee

HAFTANIN 3.sü ________ - 1 kg. ________ Amethyst_1
Ayy çok şükür yaa bu listeyi gördükçe Dadahada seviniyorum hirslaniyor hoşuma gidiyor

Hepinizi tebrik ederim kilo verenide vermeye ise vermeye de cabaliyor YENA abla çok teşekkür ederim hep birlikte bol eksiler göreceğiz insallahhhhh

Tebrikler canım harikasın listelerin de çok güzel Azmin daim olsun :)

Bende neler yedim yazayım

Sabah yoğurtlu yulaflı kahvaltı

Öğlen bir tabak domatesli kızartma
3 dilim ekmek bir şeftali

2 saat sonra : bir incir

1 saat sonra 5 adet zeytin

2 sonrasında 5 kayısı

Biraz önce çay eşliğinde 3 köfte kadar et 2 kk peynir ....

Akşam üzeri biraz saçma oldu fazla yemedim gerçide tabi öğlenki kızartma ve ekmekler sıkıntı birde biraz önceki öğün saçmaydı bütün ev halkı yiyince bende yedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…