Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

That Sugar diye belgesel izliyoruz kızımla
Korkunç veriler ..mutlaka izleyin. Özellikle tatlı bağımlıları misal ben ve çocuklarım. Kızım çok ikna oldu zira sağlam dondurma sever. .
Ne yapiyomusuz kendimize

Simi saglam bi temizlik yapar ve simdi alis verise gider sonra yemek yapcak ve kizcesini karsiliycak
Motor taktim yine bi de bu bel zorlamasa
Arada bi hamarat ev hanimi moduna giriyorum da çalisan insan icin zor oluyor bi Cumartesi var o da böyle yogun geçincene ama netcez sükretcez dabi

kizlarrrrrrrrr,coook mesudummm:)

Normal sartlarda ben sürekli tartilmayi sevmem,bilen bilir:) Liste icin tartiliyorum cuma'dan cuma'ya o kadar,bugun seytan dürttü az önce tatildim:)
Bir de ne göreyim düne göre -600 gr

Bir heyecan,bir telaski sormayin görmemisin bir - 600 gr olmus abartmista abartmis

Yaşasın. .çok sevindim topraam yok yok olcak. Bayrama kadar ikili rakamlarda olacaksin..

Kolay gelsin.. Benim pek ev işi yok yerleşecek çamaşırlar dişin da ama çarşı isim var fazlaca..

28 Temmuz

Sabah(11.00) 1 yumurta 2 kk peynir 3 zeytin salatalık domates 3 kayısı 2 badem sade kahve
Ara(12.15) 3 erik 20 fıstık
Öğle(14.15) 200 gr ciğer 4 yk yoğurt 1 ceviz sade kahve
Ara(17.00) 5 kuru incir 10 badem 2 altınbaşak yarım muz sade kahve
Akşam(19.30) 150 gr tavuk yoğurtlu patlıcan salata sade soda
Ara(yatana kadar) sürekli hurma ceviz meyve yedim bildiğin tekerleğim patladı durduramadım kendimi atak gibi bişey oldu yani regl olduğum için olabilir mi bir de üzgündüm

Spor yok 3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…