Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kolay değil allah yardım etsin güzel dostlarla anca atlatacaatlatacatir

yaaaa bende istiyorum 126 banada dua edin gecen hafta bonusun duası kabul olmuştu bu hafta unuttu zahir beni 126.9 a bıle razıyım moralım düzelecek Bonus nerelerde bu arada
Canım sende 125 görürsun hiç kacamaksiz ve gün aşırı 40 dk yürüyüş şart

Canım listeyi hazırladım gördün sanırım..
Daha erken saatte bildir lütfen...

Bu hafta pek uğramadın merak ettiğim için etiketledim seni. Sorun yok inşallah..
Bu hafta kötü geçti is berbattı hayat berbattı ben berbattım doktor arıyorum çünkü basacikamiyorum sürekli negatif duygu içinde ağlamak Istiyorum. Yazılarınızı sabahın 3 ünden buyana anca okuyabildim hafta dietten değil mutsuzluktan kilo verdim. Dün gece 1 paket makarna yedikten sonra kocaman bir boşluk içine düştüm. Yemek bile mutlu etmiyor hicbirsey mutlu etmiyor

Onu seyredice moral sıfır olmuştu herkese kızasim geliyor

Canım kaç gündür şöyle bol peynirli maydanozlu börek çekiyodu. ben de yaptım amaaa benimki fit börek :) aslında kek de diyebiliriz.. ben aşağıdaki tarifi yarım ölçü yaptım yani bir dilimi ortalama 100 kalori bile değil. belki denemek isteyen olur şuraya bırakayım.. henüz tadını bilmiyorum pişiyo, akşam yemeğim olacak. ama deneyenler çok beğenmiş..

.. soyhalar.. :)
soyhalar dabi (gözü börtlemis smiley))

bak ben kendime yeni bi ben lazim diye diye getirdim ha onu yüz kilonun altina düstüm mesela
onca sorunla cebellesirkene bile yüzmeye masaja vakit ayirdim
evrene böyle mesajlar gönder iste cigerimo
git kendin icin bi seyler yap
ben dün mesela kirpiklere lifting yaptirdim
Türkan Soray gibi bakiyom bugün
kendime yepisyeni bi ben lazimdi zati
(gözleri börtlemis smiley))

Diyet yok unutun o kelimeyi
Yedi yil önceki diyetisyenimin ki o beslenme uzmani denmesini tercih ediyordu ilk sözü buydu..
Diyet yapmiycaz beslenme aliskanliklarimizi degistircez.
Gecici bisey degil yani..
Kalici radikal degisiklikler..
Bu zamansiz bikmalarin sebebi bu
Diyet kelimesine kilitleniyor beyin
Tam bile yesen kendini kitlikta algiliyor
Diyet yok beslenme degisikligi var
Bu yüzden aliskanliklara uygun bi program uygulamali
Yoksa böyle direk burn out modus kacinilmaz

Oooo simi kaşlardan sonra kirpiklerde tamam desene dün bende kuafordeydim röfle manikür pedikür Kaş derken bı kizcagiz geldi sarı kaşsiz gozsuz derler ya aynı öyle kınası varmış uflesen uçuşa geçecek öylede zayıf kirpik taktırdı makyaj saç yaptırdı derken guzlellesti yavrum dedim o kirpikler ne kadar yakıştı sana Siman değişti şimdi seninki de güzel olmuştur kesin düğünümüz var bende taktirayim diyorum

Canim ben biraz natürel takintiliyim takma kirpik sevmiyorum Lifting de kendi kirpigin yapay bisey gelmiyor
Valla simi de degisim müthis haftaya da saclara gölge attircam bugün yetismedi
Bi de yirmi kilo versem sira kocaya gelebilir
( kahkaha atip yeri yumruklayan smiley x 3)
Nediyim smiley lere tiklayinca portal ana sayfaya gidiyo böyle idare edin siz anliyonuz beni

Günü kapattım yemek anlamında, yazayım..

Maydanoz kürünü bıraktım.. sabah limonlu ılık su içtim.

2 yumurtadan kapya biberli omlet
6 topi peynir
4 kırma zeytin
1 yeşil biber
1 salatalık
1 ceviz

1 kupa yeşil çay

Tarifteki kekten 3 dilim (yok böyle bi tat kızlar, börekten hiç farkı yok, mutlaka deneyin, mesela kahvaltıya)
Domates ve biber

1 lt limonlu zencefilli detoks suyu
2 lt su..

Spor henüz yok, inşallah şu tembelliğimi kırabilirsem olacak..

Senin enerjine hayranım idolumsun

Buraya gelmedinmi daha kotu oluyosun bence.
Kendine 1 hafta ver yada 10 gun. Diyet falan dusunme. Yiyip iç istedigin gibi aklin kalmasin.
Ama zamanini bil mesela deki 5 agustosa kadar biraz kafa dinliyim diyet dusunmiyim.
Fikir sadece
Dün ve bugünü buna ayirdim yarın ben de menu paylasacagim. Bugün bol bol film seyrediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…