Kolay değil allah yardım etsin güzel dostlarla anca atlatacaatlatacatirŞoktayim kızlar yaa. Yaklaşık 15 yıldır yuzyuze gorusmedigim ama telefonla sosyal medyayla iletişim halin de olduğum bir arkadaşım var. 74 lü ..
Bugün baktım facesinde başsağlığı mesajlari var.. yazdım nooldu diye meğer eşini kaybetmiş. .
Offf çok kötü oldum ben yaa.. iki küçük çocuğu var. Noolucak o cocuklar .Keşke öğrenmeseydim.
Yaşamı hor kullanmamalıyiz. Sevdiklerimize değer vermeliyiz ...
Bu sabah bu şarkıyı dinliyorum çok severdim bu 15 gün çok zor geçti duygusal parçalarla kendime geliyorum
Canım sende 125 görürsun hiç kacamaksiz ve gün aşırı 40 dk yürüyüş şartyaaaa bende istiyorum 126 banada dua edin gecen hafta bonusun duası kabul olmuştu bu hafta unuttu zahir beni 126.9 a bıle razıyım moralım düzelecekBonus nerelerde bu arada
Bu hafta kötü geçti is berbattı hayat berbattı ben berbattım doktor arıyorum çünkü basacikamiyorum sürekli negatif duygu içinde ağlamak Istiyorum. Yazılarınızı sabahın 3 ünden buyana anca okuyabildim hafta dietten değil mutsuzluktan kilo verdim. Dün gece 1 paket makarna yedikten sonra kocaman bir boşluk içine düştüm. Yemek bile mutlu etmiyor hicbirsey mutlu etmiyorCanım listeyi hazırladım gördün sanırım..
Daha erken saatte bildir lütfen...
Bu hafta pek uğramadın merak ettiğim için etiketledim seni. Sorun yok inşallah..
Heyecanlandıran bir paylasim bunu nasıl yapabilirim yağ hücreleri ölsun istiyorum canıma tak etti
Onu seyredice moral sıfır olmuştu herkese kızasim geliyorThat Sugar diye belgesel izliyoruz kızımla
Korkunç veriler ..mutlaka izleyin. Özellikle tatlı bağımlıları misal ben ve çocuklarım. Kızım çok ikna oldu zira sağlam dondurma sever. .
Ne yapiyomusuz kendimize
Hoşbulduk efemcakil80 hanimlar hosgeldiniz efem...
soyhalar dabi (gözü börtlemis smiley)).. soyhalar.. :)
Hoşbulduk efem
Oooo simi kaşlardan sonra kirpiklerde tamam desene dün bende kuafordeydim röfle manikür pedikür Kaş derken bı kizcagiz geldi sarı kaşsiz gozsuz derler ya aynı öyle kınası varmış uflesen uçuşa geçecek öylede zayıf kirpik taktırdı makyaj saç yaptırdı derken guzlellesti yavrum dedim o kirpikler ne kadar yakıştı sana Siman değişti şimdi seninki de güzel olmuştur kesin düğünümüz var bende taktirayim diyorumsoyhalar dabi (gözü börtlemis smiley))
bak ben kendime yeni bi ben lazim diye diye getirdim ha onu yüz kilonun altina düstüm mesela
onca sorunla cebellesirkene bile yüzmeye masaja vakit ayirdim
evrene böyle mesajlar gönder iste cigerimo
git kendin icin bi seyler yap
ben dün mesela kirpiklere lifting yaptirdim
Türkan Soray gibi bakiyom bugün
kendime yepisyeni bi ben lazimdi zati
(gözleri börtlemis smiley))
Oooo simi kaşlardan sonra kirpiklerde tamam desene dün bende kuafordeydim röfle manikür pedikür Kaş derken bı kizcagiz geldi sarı kaşsiz gozsuz derler ya aynı öyle kınası varmış uflesen uçuşa geçecek öylede zayıf kirpik taktırdı makyaj saç yaptırdı derken guzlellesti yavrum dedim o kirpikler ne kadar yakıştı sana Siman değişti şimdi seninki de güzel olmuştur kesin düğünümüz var bende taktirayim diyorum
Senin enerjine hayranım idolumsunsoyhalar dabi (gözü börtlemis smiley))
bak ben kendime yeni bi ben lazim diye diye getirdim ha onu yüz kilonun altina düstüm mesela
onca sorunla cebellesirkene bile yüzmeye masaja vakit ayirdim
evrene böyle mesajlar gönder iste cigerimo
git kendin icin bi seyler yap
ben dün mesela kirpiklere lifting yaptirdim
Türkan Soray gibi bakiyom bugün
kendime yepisyeni bi ben lazimdi zati
(gözleri börtlemis smiley))
Dün ve bugünü buna ayirdim yarın ben de menu paylasacagim. Bugün bol bol film seyrediyorum.Buraya gelmedinmi daha kotu oluyosun bence.
Kendine 1 hafta ver yada 10 gun. Diyet falan dusunme. Yiyip iç istedigin gibi aklin kalmasin.
Ama zamanini bil mesela deki 5 agustosa kadar biraz kafa dinliyim diyet dusunmiyim.
Fikir sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?