28 Temmuz
Sabah(11.00) 1 yumurta 2 kk peynir 3 zeytin salatalık domates 3 kayısı 2 badem sade kahve
Ara(12.15) 3 erik 20 fıstık
Öğle(14.15) 200 gr ciğer 4 yk yoğurt 1 ceviz sade kahve
Ara(17.00) 5 kuru incir 10 badem 2 altınbaşak yarım muz sade kahve
Akşam(19.30) 150 gr tavuk yoğurtlu patlıcan salata sade soda
Ara(yatana kadar) sürekli hurma ceviz meyve yedim bildiğin tekerleğim patladı durduramadım kendimi atak gibi bişey oldu yaniregl olduğum için olabilir mi bir de üzgündüm
Spor yok 3 lt su
Kolay gelsin siimiiişSimi saglam bi temizlik yapar ve simdi alis verise gider sonra yemek yapcak ve kizcesini karsiliycak
Motor taktim yine bi de bu bel zorlamasa
Arada bi hamarat ev hanimi moduna giriyorum da çalisan insan icin zor oluyor bi Cumartesi var o da böyle yogun geçincene ama netcez sükretcez dabi
Dışarlarda ne işin var ? Benim evde çok kirlendi hafta içi yardımcı bayan alırım gerçi ama benim yapmam gereken işler var kitaplar çocukların odasındaki masa üstü birde benim odamdaki ayna önü almış başını gidiyor temizleyip düzenlemem lazım ayıklanıp atılacaklar varKolay gelsin.. Benim pek ev işi yok yerleşecek çamaşırlar dişin da ama çarşı isim var fazlaca..
Kilom çok fazla, yasim genç kurallara uyup mücadele edip bir an evvel kilolardan kurtulayim sagligima kavusayim yerine hemen pes ediyorsun..
Mutlumusun bu agirlikla yaşamaya
Hayır. . Peki neden hemen havlu atıyorsun. .? Her gun yediklerini paylaşsan dikkat etsen yahut profesyonel yardım alsan faydasını goreceğine çok eminim. Yürüyüş yapsan misal yapıcam diyordun. .
Geçmiş olsun hayriş çabuk geçer inşallahtesekkur ederim ilaçları içti uyudu
Böylemi oluyormuş gerçekten ben bilmiyordum sonunda yağ hücreleri ölüyormu kiii ?
sağol elifcim
Çok sevindim herkes de bir hareketlenme var yaşasınkizlarrrrrrrrr,coook mesudummm:)
Normal sartlarda ben sürekli tartilmayi sevmem,bilen bilir:) Liste icin tartiliyorum cuma'dan cuma'ya o kadar,bugun seytan dürttü az önce tatildim:)
Bir de ne göreyim düne göre -600 gr
Bir heyecan,bir telaski sormayin görmemisin bir - 600 gr olmus abartmista abartmis
regl üzüntü hepsi bir araya gelmiş üzülme kuzum sen çok kontrollusun bittideyip devam edersin28 Temmuz
Sabah(11.00) 1 yumurta 2 kk peynir 3 zeytin salatalık domates 3 kayısı 2 badem sade kahve
Ara(12.15) 3 erik 20 fıstık
Öğle(14.15) 200 gr ciğer 4 yk yoğurt 1 ceviz sade kahve
Ara(17.00) 5 kuru incir 10 badem 2 altınbaşak yarım muz sade kahve
Akşam(19.30) 150 gr tavuk yoğurtlu patlıcan salata sade soda
Ara(yatana kadar) sürekli hurma ceviz meyve yedim bildiğin tekerleğim patladı durduramadım kendimi atak gibi bişey oldu yaniregl olduğum için olabilir mi bir de üzgündüm
Spor yok 3 lt su
sağol canım inşallahGeçmiş olsun hayriş çabuk geçer inşallah
Hiç kaçamak yapmaz gün aşırı da yurursen 125 bile görürsun bence bı dene :))Benden musmutlu gunaydinlar
800 gr gitmiş dün 128.8 bugün 128
Inşallah haftasonu kaçamak yapmazsam
Cumaya 127 görürüm.. ama eğer kaçamak yaparsam aldıkları mi veriyorum
Dışarlarda ne işin var ? Benim evde çok kirlendi hafta içi yardımcı bayan alırım gerçi ama benim yapmam gereken işler var kitaplar çocukların odasındaki masa üstü birde benim odamdaki ayna önü almış başını gidiyor temizleyip düzenlemem lazım ayıklanıp atılacaklar var
Böylemi oluyormuş gerçekten ben bilmiyordum sonunda yağ hücreleri ölüyormu kiii ?
Hiç kaçamak yapmaz gün aşırı da yurursen 125 bile görürsun bence bı dene :))
bende bi tahmin alayım cınımHiç kaçamak yapmaz gün aşırı da yurursen 125 bile görürsun bence bı dene :))
bende bi tahmin alayım cınım
Allah derim125 e ne dersin Hayriyecim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?