Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hurma ceviz doyurmuyormu seni.?
Bir de kahve içseydin.

Üzgün olunca yemeğe sarıyorsun sen de benim gibi demek..

Kolay gelsin siimiiiş

Kolay gelsin.. Benim pek ev işi yok yerleşecek çamaşırlar dişin da ama çarşı isim var fazlaca..
Dışarlarda ne işin var ? Benim evde çok kirlendi hafta içi yardımcı bayan alırım gerçi ama benim yapmam gereken işler var kitaplar çocukların odasındaki masa üstü birde benim odamdaki ayna önü almış başını gidiyor temizleyip düzenlemem lazım ayıklanıp atılacaklar var

Bi tanesin yaaa

Mutlu haftasonları...
OGULCUKLARIM hayriye geçmiş olsun çok..
sağol elifcim

Çok sevindim herkes de bir hareketlenme var yaşasın
regl üzüntü hepsi bir araya gelmiş üzülme kuzum sen çok kontrollusun bittideyip devam edersin

Geçmiş olsun hayriş çabuk geçer inşallah
sağol canım inşallah

Çıkamıyorum telefon geldi ablam ve arkadaşı gelecekmis akşam üzeri . O saatte gelirlerse yemeğe kalırlar artık.
Yemek yapıcam azar azar yemekler var onların yanına yapayım birseyler..
Bir de bahcivan geldi kapıya. 3 kilo barbunya aldım dondurucu için. .

Sana da kolay gelsin canım.. ben erken geliyorum o avantaj sen geç çıkıyorsun işten. Yardımcı al düzenli ama başinda beklemen gerekiyormu.?

Bonus nerdesin ?

Bayrama kadar ikili hanelere düşecekmiyiz

Ben çok zorlanıyorum

Düşmek zorundasınız valla.. bonusu durteyim bi..

Böylemi oluyormuş gerçekten ben bilmiyordum sonunda yağ hücreleri ölüyormu kiii ?

Diyetisyenin demesi 2-3 yıl aynı kiloda kalınca yağ hücreleri yok olurmuş. Onun dişin da pusuda beklermis dikkat etmediğin an hop tekrar aktif olurmuş soyhalar.. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…