Bende naturel daha çok severim yaş 40 oldu nerdeyse yapay bir şeyim yok saça gölgeden başka yepsi benim :))Canim ben biraz natürel takintiliyim takma kirpik sevmiyorum Lifting de kendi kirpigin yapay bisey gelmiyor
Valla simi de degisim müthis haftaya da saclara gölge attircam bugün yetismedi
Bi de yirmi kilo versem sira kocaya gelebilir
( kahkaha atip yeri yumruklayan smiley x 3)
Nediyim smiley lere tiklayinca portal ana sayfaya gidiyo böyle idare edin siz anliyonuz beni
Millet şimdi 18 yaşında kaymak yapıyor herkesin suratı ve kaşı aynııı zuzaylılar gibiii dudaklar anıl desen ful botoks elmacık erken yaşta yaptırıyorlar bakalım yaşlanınca napıcaklar ....Bende naturel daha çok severim yaş 40 oldu nerdeyse yapay bir şeyim yok saça gölgeden başka yepsi benim :))
Şimdi fırına attım ecis bucus bişey inşallah sonuçları guzel olur eşim sabah yufka almayı unutmus pazardan yulafta evde bir paket vardı yenmese zamanı dolunca atılacak ne yapsam derken cuk oturdu tşk canimCanım kaç gündür şöyle bol peynirli maydanozlu börek çekiyodu. ben de yaptım amaaa benimki fit börek :) aslında kek de diyebiliriz.. ben aşağıdaki tarifi yarım ölçü yaptım yani bir dilimi ortalama 100 kalori bile değil. belki denemek isteyen olur şuraya bırakayım.. henüz tadını bilmiyorum pişiyo, akşam yemeğim olacak. ama deneyenler çok beğenmiş..
Eki Görüntüle 2027414
Yarın ben bunu yapayım evdeki peynirle yapsam olmaz mı ki yulaf sevmeyen kızım yer belkiii oğlum gidince artık diyet adına değişik şeyler deniyeyim yiyelimki başka şeyler gözümüz görmesin ....Canım kaç gündür şöyle bol peynirli maydanozlu börek çekiyodu. ben de yaptım amaaa benimki fit börek :) aslında kek de diyebiliriz.. ben aşağıdaki tarifi yarım ölçü yaptım yani bir dilimi ortalama 100 kalori bile değil. belki denemek isteyen olur şuraya bırakayım.. henüz tadını bilmiyorum pişiyo, akşam yemeğim olacak. ama deneyenler çok beğenmiş..
Eki Görüntüle 2027414
Işıl biley sorucam İzmir mavi şehire hangi projeler yakın benim oğlan yarın sabah yola çıkıyor Soyak Siesta da iki daire ayarladım gidip bakıcak 1+1 eşyalı daire lazım ....Şimdi fırına attım ecis bucus bişey inşallah sonuçları guzel olur eşim sabah yufka almayı unutmus pazardan yulafta evde bir paket vardı yenmese zamanı dolunca atılacak ne yapsam derken cuk oturdu tşk canim
Yulaf ezmesiyle yaptın dimi?Şimdi fırına attım ecis bucus bişey inşallah sonuçları guzel olur eşim sabah yufka almayı unutmus pazardan yulafta evde bir paket vardı yenmese zamanı dolunca atılacak ne yapsam derken cuk oturdu tşk canim
Yulaf ezmesiyle yapılıyo ve hiç anlamıyosun bile.. evet malzemeyi karıştırıp hemen pişirdim. bi de evdeki peynirle de olur. ben de süzme peynirle yaptım..Yarın
Yarın ben bunu yapayım evdeki peynirle yapsam olmaz mı ki yulaf sevmeyen kızım yer belkiii oğlum gidince artık diyet adına değişik şeyler deniyeyim yiyelimki başka şeyler gözümüz görmesin ....
Şimdi bişey sorucam malzemeyi karıştırır karıştırmaz hemen pişirdin mi?
Evet yulaf ezmesi peynir olarak hellime benzeyen erimeyen sert kalan yöresel bir peynir vardı onu koydum bendeYulaf ezmesiyle yaptın dimi?
Yulaf ezmesiyle yapılıyo ve hiç anlamıyosun bile.. evet malzemeyi karıştırıp hemen pişirdim. bi de evdeki peynirle de olur. ben de süzme peynirle yaptım..
Oğlan evdeydi yaa anca yemek ve çamaşıra yetişiyordum yok yardımcı alınca başında beklemiyorum ben çıkmadan geliyor anahtarda bırakıyorum sıkıntı olmuyor da bazen istediğim zaman işi oluyor gündeyse iyi yapıyor tutturmam lazım yanii ...Çıkamıyorum telefon geldi ablam ve arkadaşı gelecekmis akşam üzeri . O saatte gelirlerse yemeğe kalırlar artık.
Yemek yapıcam azar azar yemekler var onların yanına yapayım birseyler..
Bir de bahcivan geldi kapıya. 3 kilo barbunya aldım dondurucu için. .
Sana da kolay gelsin canım.. ben erken geliyorum o avantaj sen geç çıkıyorsun işten. Yardımcı al düzenli ama başinda beklemen gerekiyormu.?
Düşmek zorundasınız valla.. bonusu durteyim bi..
Diyetisyenin demesi 2-3 yıl aynı kiloda kalınca yağ hücreleri yok olurmuş. Onun dişin da pusuda beklermis dikkat etmediğin an hop tekrar aktif olurmuş soyhalar.. :)
Tamam yarın yapayım ben bunu sağol tarifi aldım yanii:)Yulaf ezmesiyle yaptın dimi?
Yulaf ezmesiyle yapılıyo ve hiç anlamıyosun bile.. evet malzemeyi karıştırıp hemen pişirdim. bi de evdeki peynirle de olur. ben de süzme peynirle yaptım..
Birazdan bakicam firina çiçek gibi olmuş hadi ye afiyet olsun sana:)
Bamya sevenler kulübü bende aldırdım bugün hafta içi bı ara yapicam:))Oğlan evdeydi yaa anca yemek ve çamaşıra yetişiyordum yok yardımcı alınca başında beklemiyorum ben çıkmadan geliyor anahtarda bırakıyorum sıkıntı olmuyor da bazen istediğim zaman işi oluyor gündeyse iyi yapıyor tutturmam lazım yanii ...
Kız kıza sohbet iyi olur ablanla arkadaşı geliyormuş keyifli sohbetler :)
Evet bayrama kadar 100 ün altına düşmek zorundayım barbunyaların bereketli olsun bende dün Pazardan bamya aldım yaaa çok sevindiriğim
Işıl biley sorucam İzmir mavi şehire hangi projeler yakın benim oğlan yarın sabah yola çıkıyor Soyak Siesta da iki daire ayarladım gidip bakıcak 1+1 eşyalı daire lazım ....
Birazdan bakicam firina çiçek gibi olmuş hadi ye afiyet olsun sana:)
İşte bende orayı demiştim bize çok yakın karşımda görüyorum siestaIşıl şu yukarıdaki mesaja baksanaYENA da baksın biii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?