Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende naturel daha çok severim yaş 40 oldu nerdeyse yapay bir şeyim yok saça gölgeden başka yepsi benim :))

Bende naturel daha çok severim yaş 40 oldu nerdeyse yapay bir şeyim yok saça gölgeden başka yepsi benim :))
Millet şimdi 18 yaşında kaymak yapıyor herkesin suratı ve kaşı aynııı zuzaylılar gibiii dudaklar anıl desen ful botoks elmacık erken yaşta yaptırıyorlar bakalım yaşlanınca napıcaklar ....

Şimdi fırına attım ecis bucus bişey inşallah sonuçları guzel olur eşim sabah yufka almayı unutmus pazardan yulafta evde bir paket vardı yenmese zamanı dolunca atılacak ne yapsam derken cuk oturdu tşk canim

Yarın
Yarın ben bunu yapayım evdeki peynirle yapsam olmaz mı ki yulaf sevmeyen kızım yer belkiii oğlum gidince artık diyet adına değişik şeyler deniyeyim yiyelimki başka şeyler gözümüz görmesin ....

Şimdi bişey sorucam malzemeyi karıştırır karıştırmaz hemen pişirdin mi?

Şimdi fırına attım ecis bucus bişey inşallah sonuçları guzel olur eşim sabah yufka almayı unutmus pazardan yulafta evde bir paket vardı yenmese zamanı dolunca atılacak ne yapsam derken cuk oturdu tşk canim
Işıl biley sorucam İzmir mavi şehire hangi projeler yakın benim oğlan yarın sabah yola çıkıyor Soyak Siesta da iki daire ayarladım gidip bakıcak 1+1 eşyalı daire lazım ....

Yulaf ezmesiyle yaptın dimi?
Yulaf ezmesiyle yapılıyo ve hiç anlamıyosun bile.. evet malzemeyi karıştırıp hemen pişirdim. bi de evdeki peynirle de olur. ben de süzme peynirle yaptım..

Yulaf ezmesiyle yaptın dimi?

Yulaf ezmesiyle yapılıyo ve hiç anlamıyosun bile.. evet malzemeyi karıştırıp hemen pişirdim. bi de evdeki peynirle de olur. ben de süzme peynirle yaptım..
Evet yulaf ezmesi peynir olarak hellime benzeyen erimeyen sert kalan yöresel bir peynir vardı onu koydum bende

Oğlan evdeydi yaa anca yemek ve çamaşıra yetişiyordum yok yardımcı alınca başında beklemiyorum ben çıkmadan geliyor anahtarda bırakıyorum sıkıntı olmuyor da bazen istediğim zaman işi oluyor gündeyse iyi yapıyor tutturmam lazım yanii ...
Kız kıza sohbet iyi olur ablanla arkadaşı geliyormuş keyifli sohbetler :)
Evet bayrama kadar 100 ün altına düşmek zorundayım barbunyaların bereketli olsun bende dün Pazardan bamya aldım yaaa çok sevindiriğim

Bamya sevenler kulübü bende aldırdım bugün hafta içi bı ara yapicam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…