Nasil guzel bir sarkidir bu uni yillarim hergun dinliyorum yolda
Sanki tonla ütü yapıp valiz hazırlayacak olan başkasıymış gibi 50 dk yürüdüm
Betülü yıkayıp yatırıp işlere koyulsam iyi olur... Şimdi eve gidiyorum, size yoldan yazim dedimsabah erken çıkıcaz
1 Ağustos
Sabah(11.00) 1 yumurta 2 kk peynir 5 zeytin 2 çk tahin pekmez
Ara(14.00) 3 Altınbaşak 4 hurma
Öğle(17.30) tavuklu salata
Ara(19.00) haşlanmış mısır
Akşam(21.30) 100 gr tavuk kabak 4 yk yoğurt 20 üzüm 3 hurma 3 ceviz
2 lt su
Spor tüm gün gezme
Nasil guzel bir sarkidir bu uni yillarim hergun dinliyorum yolda
Slm kizlar
Dun forumu okurken telefon elimde uyuyakalmisim simdi telefonu alip tus kilidini acinca direkt forum sayfasi acildi ☺
Alintilarim gitmis hatirladigim kadariyla yazayim
Ben domatesi onceden hep konserve yapardim dondurucu aldiktan sonra yemeklik dograyip cigden dondurucuya atiyorum ama onlar kahvaltida guzel olmadigi icin 5-6 kavanoz yapiyorum yine
Bamya ve fasulyeyide biraz domatesle kavurup posetleyip dondurucuya atiyorum
Cocugu hasta olan 2 arkadas vardi galiba biriOGULCUKLARIM digeri Derin miydi net hatirlamiyorum ama gecmis olsun
Günaydınlaaar
Yoldayım işe gidiyorum 5 kilo kadar patlıcan közledim fırında onları ofise gidince soyup doğrayıp derindondurucuya atıcam ...
İş arkadaşımda bugün kısır yapıcak bize herhalde .....
Günaydın
Bugün şehirdeki evdeyım burayı da temizlemeye başlamak lazım kurban sonu gelicem inşallah küçük birinci sınıf olacak bir hafta erken baslıycaz kosturmacayla geçiyor resmen yazımBen hıc birşey anlamıyorum artık kıs gelsin lütfen
Bende konserve yapıyorum gecen sene annemle 100kavonoz yaptık bir kıs rahat ettim gine yaparım herhalde fasulye kendime kadar koyucam benden başka yiyen yok çünkü bamya barbunya bol atarım onu severler
Haluk Levent'e bu aralar olumlu hareketler var ama devam ettirecekmi bakalım yada türübüne oynuyor ... bu aralar sosyal medyada adam dediğin haluk okunur diyorlar yada buna benzer bişeydi neyse ..Hayırlı yolculuklar canım. .
Canim bu tuketilen hurmalarin bir sebebi varmı. ?
Yoksa sevdiğini içinmi. ?
Yada tatli ihtiyacını gidermek içinmi. ? :)
Hala dinlerim Haluk levent 'i fakat çok zigzag lar çizen bir karakter :)
Bu arada sen nasılsın,nasıl gidiyor beslenme.?
Haluk Levent'e bu aralar olumlu hareketler var ama devam ettirecekmi bakalım yada türübüne oynuyor ... bu aralar sosyal medyada adam dediğin haluk okunur diyorlar yada buna benzer bişeydi neyse ..
Bir kere konserine gitmiştim fena eylenmiştim şimdi öyle kalabalık konserlerde gitmeye korkuyorum yaaa heryerde kadınlara bir saldırı bir taciz eee kızımda yanımda oluyor filan ....
Yenacim dün çıkardık çok şükür eve getirdik birde yikadımDerincim nasıl hastanız. ?
Yenacim dün çıkardık çok şükür eve getirdik birde yikadım
Onu giydirdim evime geldim..ne dualar ediyor duası yeter..
Yalnız çok yorulmusum hastanede dizim tutmuyor bugün daha kalkıp evi toparlayamadim..buz kalıbı koydum birde ağrı kesici alayım rahatlarım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?