Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Menumu yazayım
Sabahbir dilim peynir 3 zeytin domates ve salatalık bir dilim ekmek ve yumurta bir tane
Ara 3 kuru kayısı
Öğlen koca bir kase salata yağsız patlıcanlı
Ara 4 dilim karpuz
Akşamda koca bir kase cacık ve biraz menemen yedim 3.5 lt su içtim
45 dk yürüyüş yaptık aksamustu

Domatesi kışlık saklama yöntemi istiyorum bilen varmı kızlar konserve dışında ?
Canım ben konserve seviyorum buzluğa hiç sebze atmıyorum domatesinde buzlukta denedim hoşumuza gitmedi ...

Bildiğin melemen gibi pişiriyorum cam şişeye doldurup kapağını kapatıp ters çeviriyorum soğuyor süper oluyor

Bayağı bildiğin detoks olmuş bugününde iyi geçmiş cuma tartı seni sevindirir vallaha yalnız şu evdeki kekler tehlike arzediyor kurtul annem onlardan :)

Bende bugün sabah çok acıkmıştım işe geç gidince gözüm döndü

Kahvaltıda bir simitle peynir, domates, salatalık bir haşlanmış yumurta yidim bir iki lokmada kayısı reçeli

Saat 4 gibi 5 dilim Eti form kızarmış ekmekle
Bir domates 2kk peynir

Akşam bir tabak bamya yemeği
3 kalık yoğurt

Şimdi çayın yanında 10 adet kadar fıstık

Domateste Bamyada çiğ yani ?

Evet çiğ..

Diyetisyen bana özellikle ilk 6 ay türk kahvesi ve latte icebilirsin demişti. .
Lattte en hafifi imiş. .
Özetle sakinca yok içmen de . :)

Bizde hep öyle yapıyoruz da annem babam köyde bu sene gec dönerler konserve 70 kilodan yapıyorduk tek başıma iki çocukla yapamam diye

Bizde hep öyle yapıyoruz da annem babam köyde bu sene gec dönerler konserve 70 kilodan yapıyorduk tek başıma iki çocukla yapamam diye
Evet çocuklarla zor olur yok ben yaparsam azar azar 3 şişe 4 şişe şeklinde yapıyorum bende yapamam yaniii o kadar fazla konserve ...

Henüz hiç yapmaya başlamadım bakalım bu kışa yapabilecekmiyim yaparsam iyi olur tabiii

Dün sabah yok
öğlen 1paket cubuk kraker
5gibi yarım simit
8de 1kepçe çorba 1servis kaşığı bulgur pilavı 3kaşık bezelye
yatmadan öncede 1kase çorba 1şeftali

çok karmakarışık oldu ama en azından yedim.bugunde arkadaş kahvaltiya çağırdı kayınValidemde Melemen yapmak için domates almış kahvaltıya gitsem bi hal gitmesem bi hal.büyük ihtimalle domatesleri yıkar öyle giderim eltim gelecek yardıma çok bır seyde değil ama içim yinede rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…