Hahaha şu erkekler çok komik
Hahaha şu erkekler çok komik
Çok Gıcık simiii
Kahvede bahçeler de çok güzel görünüyor hayriye biraz bahçeleri çek atsana bostanda neler var ?meyvaları ağacın varmı ? ooh ne güzel organik organik beslenebiliyorsunuz ....Kahveye buyurun canlarEki Görüntüle 2028391
Canım ben konserve seviyorum buzluğa hiç sebze atmıyorum domatesinde buzlukta denedim hoşumuza gitmedi ...Domatesi kışlık saklama yöntemi istiyorum bilen varmı kızlar konserve dışında ?
Fridaaaam gecmisi okuyamadim di kuzuuu,ondandir cevap yazamamam:)
Benim ki pek detox gibi olmadi zati,dünün telafisi olsun diyerekten düsündüm ama pek tartiya yansimadi elime yüzüme bulastirdim sanirsam
Detox neden zimbirti benlik degilmis idrak ettim:)
Söyle yapmistim,sabah ispanak ve karisik yesil sebzelerden salata yedim bolca üzeri peynirli..Ögle ve aksam da soguk bugdayli,nohutlu corba yaptimdi,yogurt detoxsu gibi olur dedim ama bakliyatlari fazla geldi sanirsam kilo veremedigime göre
Yediklerim
Sabah
2 yumurta haslanmis
domates
salatalik
bir parmak kadar örgü peynir
bir dilim kasar
zeytin
2 ceviz
Ara
latte ( su latte sevdamdan vazgecemedim bir türlü)
Aksam
Taze fasulye
bir catal somon
Coban salata
Ara
Yesil ve siyah cay
Domateste Bamyada çiğ yani ?
Yediklerim
Sabah
2 yumurta haslanmis
domates
salatalik
bir parmak kadar örgü peynir
bir dilim kasar
zeytin
2 ceviz
Ara
latte ( su latte sevdamdan vazgecemedim bir türlü)
Aksam
Taze fasulye
bir catal somon
Coban salata
Ara
Yesil ve siyah cay
Bizde hep öyle yapıyoruz da annem babam köyde bu sene gec dönerler konserve 70 kilodan yapıyorduk tek başıma iki çocukla yapamam diyeCanım ben konserve seviyorum buzluğa hiç sebze atmıyorum domatesinde buzlukta denedim hoşumuza gitmedi ...
Bildiğin melemen gibi pişiriyorum cam şişeye doldurup kapağını kapatıp ters çeviriyorum soğuyor süper oluyor
Evet çocuklarla zor olur yok ben yaparsam azar azar 3 şişe 4 şişe şeklinde yapıyorum bende yapamam yaniii o kadar fazla konserve ...Bizde hep öyle yapıyoruz da annem babam köyde bu sene gec dönerler konserve 70 kilodan yapıyorduk tek başıma iki çocukla yapamam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?