- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Domatesi kabuklarını soyup küp küp dograyip buzluga atyrm ben.Konserve çok yorucu oluyorda kolay bir yöntemi varsa bileyim derin dondurucum var tüm atsam nasıl çıkar acaba yada dograyipmi atsam kafamda deli sorular
Teyzem tüm atıyor kısın suyun altında yıkarken kabuğu soyuluyor taze gibi oluyor diyor ama ben yer yok atamıyorumKonserve çok yorucu oluyorda kolay bir yöntemi varsa bileyim derin dondurucum var tüm atsam nasıl çıkar acaba yada dograyipmi atsam kafamda deli sorular
Yasadigin seyler kolay degil hayatini degistiriyorsunDünden beri yemek yerken göğsüm sıkışıyor kalbim agriyor..
Bi korku saldı içimi. Yavaş yemeyi unuttuğumda oluyor genelde. .
Şöyle bi 6 ay 1 senem dolsa da rahatlasam hep içim de bir korku var.
Kurutun yada dondurucuya koyun dograyipDomatesi kışlık saklama yöntemi istiyorum bilen varmı kızlar konserve dışında ?
Az önce 1 tane domates attım buzluga tüm olarak yarın çıkarıp çeşmenin altında suya tutup kabuğunu soyucam küp küp doğrayıp zeytinyağında kavurucam bakalım kokusu tadı ne olucakTeyzem tüm atıyor kısın suyun altında yıkarken kabuğu soyuluyor taze gibi oluyor diyor ama ben yer yok atamıyorum
Bunuda hemen yapayım hangisi güzel olucak bakicam canolarDomatesi kabuklarını soyup küp küp dograyip buzluga atyrm ben.
Dene bakalım canımAz önce 1 tane domates attım buzluga tüm olarak yarın çıkarıp çeşmenin altında suya tutup kabuğunu soyucam küp küp doğrayıp zeytinyağında kavurucam bakalım kokusu tadı ne olucak
Bende yaparım çok rahat oluyorPatlıcan karnıyarık yapıp dondurucuya atan varmış hazır yemek daha neler duyucam bakalım
ben domatesi Rendeleyip onun hafif suyu ile fasulyeyı biraz pisiriyorum tepsiye döküyorum soğuyunca dolaba koyuyorum
Amethyst_1 fasulyeleri domatesle bir iki çevirip saklıyordum. Artık yapmiyorum.
Yazın çok fazla tüketiyoruz diye sanırım kışın pek cazip gelmiyor ..
Barbunya bezelye ve bamya hazırlıyorum kış için az bir miktar.. bir de Sişe domatı..
Fasulyeyi de benden başka kimse yemeyip surununce yeni alınanları yıkadım ayikladim tencereye koydum bir kiloyu zaten üzerine 4-5 domates dogradim rengi donene kadar domatesin suyu sayesinde pişirdim başka hiç bir şey eklenmiycek soğudu attım buzluga
Patlıcan karnıyarık yapıp dondurucuya atan varmış hazır yemek daha neler duyucam bakalım
ben fasulyeyi nasıl derin dondurucuya atıcaksın sülemem sen detoksun daha detaylarını anlatmadın şurda meraktan kıvranıyoruz yani bugün ne yiyip içiceksin ?
şaka yaa ben tazesini evdekilere yediremediğim için dondurucuya da atmıyorum sen arkadaşların tavsiyesine uy en iyisi canım fasulyelerin bereketli lezzetli olsun :)
Kahveye buyurun canlarEki Görüntüle 2028391
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?