Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Konserve çok yorucu oluyorda kolay bir yöntemi varsa bileyim derin dondurucum var tüm atsam nasıl çıkar acaba yada dograyipmi atsam kafamda deli sorular
Teyzem tüm atıyor kısın suyun altında yıkarken kabuğu soyuluyor taze gibi oluyor diyor ama ben yer yok atamıyorum

Teyzem tüm atıyor kısın suyun altında yıkarken kabuğu soyuluyor taze gibi oluyor diyor ama ben yer yok atamıyorum
Az önce 1 tane domates attım buzluga tüm olarak yarın çıkarıp çeşmenin altında suya tutup kabuğunu soyucam küp küp doğrayıp zeytinyağında kavurucam bakalım kokusu tadı ne olucak

ben domatesi Rendeleyip onun hafif suyu ile fasulyeyı biraz pisiriyorum tepsiye döküyorum soğuyunca dolaba koyuyorum

Sagolun kizlar,ben de komsumun tavsiyeleri üzerine bir kismini domates ile azcik kavurdum,diger kismini ise 2-3 dakika haslayip,soklayip posetledim:)

Topraam ben de nofrosa barbunya disinda birsey koymuyorum,marifetim de yok o cenahta zati:) Burda yaz kis rahatlikla bulunabiliyor sebze ve meyveler,sicak ülkelerden geliyor kisinda o sebepten ihtiyacta hissetmedik pek:) Fasulyeler fazla ve organik olunca zayi olmasin diye seettim dii:)

Patlıcan karnıyarık yapıp dondurucuya atan varmış hazır yemek daha neler duyucam bakalım

Mecbur yapiyorum ben hafta ici her aksam yemek yapamiyorum ise götürmek icin Haftasonu yapip hafta ici buzluktan cikarip götürüyorum
Calismiyorken biri bana dediginde bana da tuhaf gelmisti

Fridaaaam gecmisi okuyamadim di kuzuuu,ondandir cevap yazamamam:)

Benim ki pek detox gibi olmadi zati,dünün telafisi olsun diyerekten düsündüm ama pek tartiya yansimadi elime yüzüme bulastirdim sanirsam
Detox neden zimbirti benlik degilmis idrak ettim:)

Söyle yapmistim,sabah ispanak ve karisik yesil sebzelerden salata yedim bolca üzeri peynirli..Ögle ve aksam da soguk bugdayli,nohutlu corba yaptimdi,yogurt detoxsu gibi olur dedim ama bakliyatlari fazla geldi sanirsam kilo veremedigime göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…