- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Bayağı bildiğin detoks olmuş bugününde iyi geçmiş cuma tartı seni sevindirir vallaha yalnız şu evdeki kekler tehlike arzediyor kurtul annem onlardan :)
Evet çiğ..
Diyetisyen bana özellikle ilk 6 ay türk kahvesi ve latte icebilirsin demişti. .
Lattte en hafifi imiş. .
Özetle sakinca yok içmen de . :)
Keklerin hepsini komsularima dagittim,kalan iki dilimide esim aksam yedi asayis berkemal yanee:) Detoks gibi olup olmadigini cuma tartida göriciz bakalim:)
kremali vs ya topraam ondan sey ettiydim,gerci diger kahvelere nazaran hafif olabilir belki:) Sabahlari uyanir uyanmaz gözüm makinede oluyor,bir de alt komsumuz her sabah ayni saatte balkonda kahve icer buram buram kokusu ile ametis mest tabi:)latte sevdamin sebebi olur kendileri
Bonus un annesinin misafiri varmış oraya uğramış dün,sonra kaynanasına gitmiş. Yoğunmus ozetle...
bu kadar olur ...
tam da bonus u sormaya girmiştim
Merhaba topraam. .
Hmm krema olmaz evet.
Kilo vermene engel teşkil etmiyorsa sorun yok o vakit..
Zaten gün de 1 adet içiyorsun. .
Ben de her gün muhakkak içiyorum yanın da minnak bitterle :)
Yazdım diyetisyene ara öğün meyve değişimi olarak düşün dedi. . Zaten 5 gram cikolatadan ne zarar gelecek allasen.
Bonus un annesinin misafiri varmış oraya uğramış dün,sonra kaynanasına gitmiş. Yoğunmus ozetle...
Ben de yapıyorum.calisan olunca buzluktakiler kurtarıcı oluyo gercekten tadı da güzel tavsiye ederimPatlıcan karnıyarık yapıp dondurucuya atan varmış hazır yemek daha neler duyucam bakalım
Hayırlı yolculuklar canm.iyi tatiller.Ayyy sabahtan beri yoldayız.. şişim şişim şiştim... çocukla uzun yol zormuş iyice anlamış olduk..
Süper valla sadece patlıcanı kizartipmi koyuyorsun içini dolduruptami?Ben de yapıyorum.calisan olunca buzluktakiler kurtarıcı oluyo gercekten tadı da güzel tavsiye ederim
Benim de yazlık incecik çok güzel bir kot pantolon um vardı oldu oldu evet oldu nerdeyse hiç giymemiştim o bana bakıyordu ben ona giyip kipaya bile gittimBazanın altında olmayan etekler falan var dı bugün desıklerken çıkarttım hepsi oluyor hatta bol bile çok mutlu oldum tartı pek seksi gostermıyor üzülmüş tüm sabah ama moral oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?